Şimdi Ara

Vodafone Hiperbox 300 GB 219 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
6.800
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    avea 'nın vardı jet wifi cihazı. huawei üretimi. aliexpress üzerinden de alınabilir. aslında yurtdışı falan giderken yanında taşıyabilir, telefon bataryasını bitirmek yerine bunu kullanabilirsin.

sahibinden.com
    Avea Jet wifi - Mobil Modem ilanları uygun fiyatlarıyla sahibinden.com'da - 1072835643
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-avea-jet-wifi-1072835643/detay

Vodafone Hiperbox 300 GB 219 TL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

Aylık 190 lira ekipman ücreti ve 800 lira kurulum ücreti ile kuruluma gelinen yere geliş gidiş olmak üzere km başına 3,5 lira mazot ücretleri varmış zengin işi.

• espial kullanıcısına yanıt
    km başına 3.5 mu ? lincoln tankı ile mi geliyorlar, ne saçma fiyat politikasidır o.
    birkaç alternatif firma daha var, onlara da bakılabilir.

• Bilgisayarda kullanıyorum 15gb paylaşım sınırı var sınırsız mobil paketin :/

• Modem bugün elime geçti direkt hız testi yapmak için pcyi açtım hatay dörtyoldayım ev internetimiz vodafone bizim hiperboxda vodafone altyapısı kullanıyor müşteri hizmetleri öyle dedi en azından bana 150mbpsye kadar hız dendi verdikleri hız 5 download 10 upload ve aniden 1 in altına düşüyor download bunun için müşteri hizmetlerine yazdığımda beğenmediyseniz 15 gün içerisinde kullandığınız interneti ödeyip iptal edebilirsiniz dediler adamlar çözüm sunmuyor bulunduğunuz yerde vodafone altyapısı baya iyiyse alın onun dışında tavsiye etmıyorum müşteri hizmetleri berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderMage -- 1 Şubat 2023; 12:50:51 >
  • Cok güvenilir gelmedi firma.

• Kastamonu şehir merkezi…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci ayı bitirdik. Altyapı olmayan evde oturduğum için alternatifimde yok. Sorun yaşamadım.300 gb kotayı da bitirmedim. Hız tamamen konumunuzdaki vodafone çekimi ile ilgili.

• 299 TL olmuş

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatayda yaşıyorum takıp edeyim turkcell olmuş 800 900 tl 300 tl ye 300 gb bedava

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.