Şimdi Ara

Vodafone Hiperbox 300 GB 219 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
6.800
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Data hattı veriliyor vodafone hizmet sağlayıcı

*12 ay taahhüt verenlere 1800 TL değerindeki modem kullanım için ücretsiz verilecektir.

*İstenirse cihaz olmadan sadece hat olarak veriliyor

*İndirme 150 mbps Upload 50 mbps sınırı var bölgenize göre hızlar değişir almadan önce vodafone kullanan varsa hiz testi yapmak lazım

https://www.hipernet.com.tr/hiperbox-internet-kampanyalari

Whatsapp destek

https://api.whatsapp.com/send?phone=902242342929&text=Merhaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 17 Ocak 2023; 12:52:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kota dolunca ne oluyor?

• Hız düşüyordur kaça bilmiyorum.

@renklem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 2 Ocak 2023; 19:40:34 >
  • Limitsiz hızda 300 GB veriyor sanıyorum. Kelime oyunu.

• Vodafone’un interneti sürünüyor. Çoğu zaman 5 mbit’i bile göremiyorum 219tl olsa ne olur 19 tl olsa ne olur kullanamadıktan sonra.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thekanarya kullanıcısına yanıt

Bulunduğum bölgede vodafone internet iyi , siz bu hizmeti kullanıyor musunuz ?

• Vodafone şebekesinden box alanın önünüzdeki süreçte psikolojik sorunları olabilir :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 ay bedava olayını sonlandırdıklarını yazdılar, sitelerinde aktif ama sonlandırıldı diyorlar.

Abonelik için başvurduk bakalım inş sıkıntı yaratmazlar

• Vodafone Hiperbox 300 GB 219 TL

Bataryalı ve elektürüklü internet nasıl oluyor?

• Site de 279 TL diyor ?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Bataryalı dediği cihaz telefon gibi içine sim kart takılıyor, telefonda olduğu gibi vodafone vodafone baz istasyonuna bağlanıp wifi olarak internet paylaşımı yapıyor içinde batarya bulunduğu için şarjda bırakıyorsunuz dışarıya çıktığında istersen yanında götürebilir veya elektrik gittiğinde kullanmaya devam edebiliyorsun.

Elektrikli dediğinde yukarıdaki ufak internet paylaşımı yapan cihaz yerine normal antenli modem içine sim kart takılıyor, öyle kullanıyorsun.

Not : Çekim alanı senin için çok önemliyse ve ben sabit yerde olacak dışarıda kullanmayacağım dersen modemli olanı alabilirsin( fiyatı bataryalı olana göre biraz daha yüksek )

Tavsiyem : Evin içinde yakın yerde taşınabilir bataryalı modelde işini görecektir + olarak dışarıya çıktığında al götür elinde internet var, elektrik kesilmesinden vs de etkilenmez.

Kullanan kişi olmadığı için performans testi alamadım, bir aksilik olmazsa bilgi vereceğim.

Firmada "referans ile 1 ay hediye" var deyip sitelerinde de yazmasına rağmen şimdi yok demeside biraz sıkıntı, Firma yetkilisi 12 aylık sabit ücret dediler ama sözleşmelerinde piyasadaki artışa göre yükseltme yapılabilir diyede bir madde var.

Bunun yerine teknosacell paketleride güzeldi ama bölgemde şubesini bulamadığım için bunu düşündüm.

• mstfmrv M kullanıcısına yanıt

Konuda + modemli paket 219 TL yazmamışlar, senin baktığın modemli paket ile birlikte aylık ücreti 279 TL

• prowas P kullanıcısına yanıt

Kullanmaya başladınız mı

• Nujazz N kullanıcısına yanıt

Evet hocam, bulunduğum yerde mobil hızda ne görüyorsam cihazda da aynı hız geliyor. Ortalama 15-20mbit download / 4-7 mbit upload geliyor. Şimdilik bir sıkıntı yok gözüküyor bakalım

Fiyatı uygun görünüyor şimdi gördüm bende ama güvenemedim hiç bir yerde yorum yok. Siz nasıl güvendiniz :)

• Esasında güveilecek bir şeyi yoktu ama yamuk yapmaz diye düşünüp başvurdum.

Yetki belgesi 7 yıllık çıkıyordu inş. bir sıkıntı yaratmaz.

• Vodafone'un interneti şöyle. Vodafone'un interneti böyle. Yapmayın ya. Biz de, kullanan milyonlarca enayi zaten. Senin gezdiğin yerde çekmiyor olabilir. Benimkinde çekiyor. Kullanıyorum. Çok ta memnunum. En çok kullandığım yer, hız bu. Üstelik marketten sürekli indirim veriyor. Yıllık ödediğimin 4 te 1 ini indirimler ile geri alıyorum. Aylık intermetime nerdeyse ekstralardan dokunmuyorum. Kullanmadığım sonraki aya devrediyor. Şu an memnunum. Daha iyisi çıkar. Oraya da geçerim. Babamın şirketi de değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam üniversite için düşünüyorum sence mantıklı mı? Mobil nete aylık 300 rahat gidiyor ztn

• EnderMage E kullanıcısına yanıt
    Hotspot yapmıyorsan eğer, Limitsiz tarife daha mantıklı o zaman.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • konu için teşekkürler ama altyapı olmayan yerler, uydu internet kullanabilir.

210 tl
    20Mbps download
    3Mbps upload

https://uzaynet.com.tr/paketler/uzaynet-limitsiz-paketler/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.