Şimdi Ara

Vodafone HTC Touch Diamond 2 bulabilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, en sonunda Vodafone'un kampanyası ile HTC Touch Diamond 2 almaya karar verdim. Ama gelin görün ki, hiç bir yerde yok. Bu ne şanstır anlamadım :) Bu cihazın olduğu Vodafone bayisi bilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

• vodafone u bilmem ama mediamarkta var 1199 lira 5 taksit yapıyorlar.
  • Vodafone ile alınca çok daha ucuza geliyor. 1199 TL pahalı bu telefon için bence...
  • hesapladın mı :) 1400-1500 liraya geliyor vodefone ile alınca..
  • vodofonun çıkarı olmasa vermez zati ahah
  • Arkadaşlar bence hesaplamada yanlışlık yapıyosunuz, Vodafone 2 seçenek sunuyor.

1. 79.TL x 18 Ay = 1422.TL : Bunun 18 Ay x 30.TL'si 1 GB internet paketi = 540.TL : Buradan cihaz fiyatı : 1422 - 540 = 882.TL : 1200 piyasa fiyatına göre 318.TL Kârlı

2. 65.TL x 24 Ay = 1560.TL : Bunun 24 Ay x 30.TL'si 1 GB internet paketi = 720.TL : Buradan cihaz fiyatı : 1560 - 720 = 840.TL : 1200 piyasa fiyatına göre 360.TL Kârlı

Vodafone bu cihazı piyasa fiyatının çok altında veriyor aslında, üstüne birde 18 veya 24 ay taksikli almış oluyorsunuz. ama maalesef cihaz yok. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaltaytr -- 26 Ekim 2009; 12:15:20 >
  • Malasef cihaz hiç bir yerde yok.Ve gelecek gibide durmuyor açıkçası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu gün Vodafone'un Özatalar adındaki bayisini tekrar aradım. Distirbütörde yok, gelmeyecek galiba, bu yüzden Vodafone kampanyayı iptal edebilir dediler.

Hiç anlayamıyorum. Bu kadar güzel cihazlar niye operatörler tarafından rağbet görmüyor veya Türkiye'de çok zor bulunuyor. Mesela HTC Touch HD hiç yok piyasada. Oysa Iphone'a yaptıkları reklamın yarısını yapsalar, bence çok satarlar... Apple engelliyor olmasın
  • vodafone buna birde konuşma msg verse bitaz daha yükseltse idi fiyatı ben alırdım. sadece internet ile alınması interneti normal kullanmayan biri için hiç bi anlam taşımıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

vodafone buna birde konuşma msg verse bitaz daha yükseltse idi fiyatı ben alırdım. sadece internet ile alınması interneti normal kullanmayan biri için hiç bi anlam taşımıyor

Haklısın katılıyorum..
  • ARKADAŞLAR HTC TOUCH DİAMOND 2 SATAN VAR MI? SATACAK OLAN MESAJ ATSIN. ŞÖYLE 700 VE 750 CİVARI SATACAK OLAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaltaytr

Arkadaşlar merhaba, en sonunda Vodafone'un kampanyası ile HTC Touch Diamond 2 almaya karar verdim. Ama gelin görün ki, hiç bir yerde yok. Bu ne şanstır anlamadım :) Bu cihazın olduğu Vodafone bayisi bilen var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

izmirdeysen balçova agora avm vodafone bayiisinde diamond2 var ayrıca lg cyrstal ve bb stormda mevcut
  • İstanbul maalesef... Vodafone; panik yapmayın kampanya devam edecek, cihaz gelecek diyor her aramamda ama 3 hafta oldu bi hareket yok. HTC Touch HD aldım zaten gitti gidiyordan bu arada :) Vodafone getirirse nişanlıma alıcaz artık...
  • hayırlı olsun kısmet dilmiş demekki..
    çok daha iileri gelicek zaten.. her işte bi hayır vardır..
    bende htc diamond 2 arıyorum :)
  • vodafone gelmiyecegini soyluyor 2 ayri bayidende ayni cevabi aldim ama ereyon sitesinin stoklarinda var ben bugun siparis verdim .
  • Palladium AVM deki vodafonda Mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.