Şimdi Ara

Vodafone internet paketi daha hızlı bitiyor olabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkcell de her tarifeye aynı hız vermiyor. Vodafone da bütün aboneler alabildiği en yüksek hızı alıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

Turkcell de her tarifeye aynı hız vermiyor. Vodafone da bütün aboneler alabildiği en yüksek hızı alıyor

Ben 3 operatörü de kullandım bence en yavaş Vodafone ve en çabuk biten de Vodafone paran varsa Turkcell yoksa Avea en mantıklısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Yine bir konu hortlaması durumu :))) Size tam manasıyla katılıyorum. Turkcell hizmet ve kalitesi çok yüksek fiyatıda o denli yüksek. İlk hattım Turkcelldi daha fazla gb ve dk veriyor diye vodafonea geçtim yaklaşık 2 sene önce ve şunu söyleyebilirim vodafonenin interneti daha çabuk bitiyor ve daha yavaş Turkcelle göre. TTelekom kullanmadığım için bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdo_37

Yine bir konu hortlaması durumu :))) Size tam manasıyla katılıyorum. Turkcell hizmet ve kalitesi çok yüksek fiyatıda o denli yüksek. İlk hattım Turkcelldi daha fazla gb ve dk veriyor diye vodafonea geçtim yaklaşık 2 sene önce ve şunu söyleyebilirim vodafonenin interneti daha çabuk bitiyor ve daha yavaş Turkcelle göre. TTelekom kullanmadığım için bilmiyorum.

Turktelekom 10 tane Vodafone eder. Bu kadar dandik operatör görmedim ben. Canımı zor kurtardım geçtim Türktelekom a Vodafone dan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Hocam bende yeniden Turkcelle dönmeye karar verdim :)
  • Vodafone tam bir soyguncu serefsiz. Red 10 tarifesine gectim ama turrkellde 4gb lik kota daha geç bitiyordu. Ne nane yediği belli değil. Telefonun mobil veri trafiğinde tüketimler ortada ama kotadan 2,3 katı gidiyor. Saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha hızlı bitemez çünkü internete giremiyoruz 2 vodafone hatla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.