Şimdi Ara

Vodafone iphone 4 için 2 hafta bekle diyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone 4 ilk satışa çıktığı gün sabah vodafone a gidip hattımı taşıdım ve 18 aylık iphone 4 taahütlü sözleşmeyi imzaladım. Bana hattım taşınır taşınmaz telefonumu teslim edeceklerini söylediler. Hattım taşındı ama bu sefer bana 2 hafta bekle diyoar cep merkezi, ürün yokmuş ellerinde. Bunu yaşayan var mı? Ya da bana cep merkezin yaptığı bir oyalama mı?

• normLDE ELLERINDE CEP TELEFONU OLUR SEN GECENE KADAR VERMEZLER AMA BENCE SENINKIDE ELLERINDEYDI İYİ PARA VEREN BIRINE VERDILER SENI BEKLEMEYE ALDILAR
  • 2 hafta uzun bi süre, arkadaşın dedigi gibi olabilir. vodafone'da kendini bilmez birkaç eleman biraz daha ceplerine para sokmak için telefona daha fazla nakit veren birine satmış olabilir
  • ekım sonu gelecekmış oyle dıyorlar ...
  • Aynı durumu yaşıyorum beklemedeyim ankaradayım ve cuma gelicek diolar
  • hat taşınırken ayrı bir kampanya olan 600dk hediyeyi de alabildiniz mi acaba? öyle olursa ben de taşımayı düşünüyorum. en azından sınırsız internetten yararlanmak acısından vodafon daha mantıklı gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarusalem

iPhone 4 ilk satışa çıktığı gün sabah vodafone a gidip hattımı taşıdım ve 18 aylık iphone 4 taahütlü sözleşmeyi imzaladım. Bana hattım taşınır taşınmaz telefonumu teslim edeceklerini söylediler. Hattım taşındı ama bu sefer bana 2 hafta bekle diyoar cep merkezi, ürün yokmuş ellerinde. Bunu yaşayan var mı? Ya da bana cep merkezin yaptığı bir oyalama mı?

Merhaba jarusalem kardeşim, ben de ilk gün gittim almak için bana da numara taşımak istersem hattım açılınca telefonu teslim edeceklerini, bu süre içinde de bekleteceklerini söylediler ancak ben yeni hat açtırmaya karar verdim ve aynı gün telefonu aldım. Kısacası sizin telefonu birine satmış olma ihtimalleri yüksek...
  • ben 18x149 tl lik ayda 750 dk lık paketi aldım. O 600 dk lık geçiş hediyesinden haberim yok.

Bu mesajı yazdıktan sonra call centerlarını baya bir meşgul ettim. Ayrıca diğer cep merkezlerini de aradım genelde 3-4 gün içinde 2. bir parti gelecek diyorlar.

Son durumda call centerdaki yetkili kişi en kısa sürede cihazı teslim edeceklerini ve bununla ilgili bana telefon ile ulaşacaklarını söyledi.
  • bende 18*149 luktan aldım.600 dk muhabbeti şöyle hattını direk vodafone'a taşırsan hediye iphone kampanyası için geçerli değil.Mesajım geldi onaylandı geçişim ama tel yok arkadaş ne gıcık bi durum ya bekle işin yoksa ankarada her bayiiyi tek tek aradım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibanez@Forum

quote:

Orijinalden alıntı: jarusalem

iPhone 4 ilk satışa çıktığı gün sabah vodafone a gidip hattımı taşıdım ve 18 aylık iphone 4 taahütlü sözleşmeyi imzaladım. Bana hattım taşınır taşınmaz telefonumu teslim edeceklerini söylediler. Hattım taşındı ama bu sefer bana 2 hafta bekle diyoar cep merkezi, ürün yokmuş ellerinde. Bunu yaşayan var mı? Ya da bana cep merkezin yaptığı bir oyalama mı?

Merhaba jarusalem kardeşim, ben de ilk gün gittim almak için bana da numara taşımak istersem hattım açılınca telefonu teslim edeceklerini, bu süre içinde de bekleteceklerini söylediler ancak ben yeni hat açtırmaya karar verdim ve aynı gün telefonu aldım. Kısacası sizin telefonu birine satmış olma ihtimalleri yüksek...

evet bu muhtemel bir şey. canımı sıkanda bu zaten. yoksa yoğunluk olmuş 3-5 gün hatta bir hafta beklerim ama daha satışa başlandığının ilk günü ve sabahı gidip taahhüt imzalayıp hattımı taşıdım. defalarca cihazı sorduğumda bana hattım taşındığında mutlaka cihazı teslim edeceklerini söylediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: feckless

Aynı durumu yaşıyorum beklemedeyim ankaradayım ve cuma gelicek diolar

Hangi bayii diyor bunu hocam?
  • tunalı cep shop ve optimum cepshop
  • 3 gün önce sorduğum vodafone bana gelmesi 3-4 haftayı bulur demişti, demek doğruymuş. ayrıca nedense bu aleti bulmak tim'lere göre vodafone'larda çok daha zor.
  • Geçenlerde bir iş için İstanbul'dan Ankara'ya geldim.Tunalı cep shop a gittim.Çok reziller.Bir halttan haberleri yok.Cihaz çıkmış mikro sim yok.Cumartesi gelseydiniz diyorlar birde.Nasıl bir saçmalıktır bilmiyorum yani.Birde 5 karış surat sanki bedava dağıtıyorlar.
  • Valla arkadaslar HATAY da turkcell bayinin önünden geçtim cihaz ellerinde var.vodafone önünden geçtim iphone vodafondan alınır yazısını koymuşlar..ya burda kimse almıyor.yada çok gelmiş anlamadım: )
  • Bugün Vodafone Merkez' den çok sağlam bir yerden bilgi aldım. Pazartesi cep merkezelere baya bir iphone 4 gönderilmiş olacakmış.
  • umarım dediğin gibidir. ben 27 eylülde turkcellden vodafone'a geçiş işlemini başlattım. 3-6 gün dediler geçiş için. bugün yarın olur ancak telefon için max 20-25 gün beklersiniz dedi. ne kadar çabuk olursa o kadar iyi tabii.. 25 gün beklemek istemiyorum sonuçta fatura ödeyeceğim.
  • Hat taşınmadan cihazı vermiyorlar, yüksek ihtimal bu hafta alamazsın ama 20-25 gün bekleyeceğini sanmam. umarım.
  • arkadaşlar şimdi aradım vodafone bayisini adamlar pazartesi gelecek diyor zannedersem pazartesi kesin tarih
  • Cihazı vermiyorlar derken ? Sırf bu kampanya için taşıdım hattımı, son faturamın 75 TL üzeri olduğunu falan teyit ettiler, gerekli formları doldurdum. Nasıl vermeyecekler cihazı anlayamadım, ne için değiştirdim o zaman hattı mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.