Ben de iki gündür metrocity AVM Vodafone gidiyorum, ellerinde telefon olmadığı için hat taşıma işlemini de yapmıyorlar. Saçma değilmi ya? Vodafone mail attım,şikayet ettim. 13 yıllık tcell müşterisini aylık ort. 85-100 tl ödeyen bir müşteriyi havada kapmaları lazım gelirken adamlar sallıyor milleti. Bu vodafone böyle ise acaba hiç geçmesem mi diye düşünüyorum....
Ben vodafone iPhone hattından ( 0542 444 15 49 ) aradım. Sözleşme gönderecekler. Ben sözleşmeyi imzalayıp onlara geri gönderecem. İncelenecek ve 10 gün içerisinde yollanacakmış. Bakalım kim daha çabuk alacak.
ekim sonu gelecek büyük ihtimal cepshop ve müşteri hizmetleri öyle dedi
Arkadaşlar öncelikle form doldurulurken kontratlılarda bu geçerli imei numarasını girmesişart yani kontratı imzalayıp cihazı almadan giden kullanıcılar arayın voda'yı s...ın sıvayın bakalım nasıl bu hatayı telafi edecekler çünkü o formlarda cihazı teslim aldımdemek oluyor imza attığınızda yani adam yapmaz ama şunu deme hakkı var ben cihazıteslim ettim işte müşterinin imzası gerçi bunu diyecek baba yiğit ben tanımıyorum dükkanı yakarım valla ama hakkınızı arayın bende kontratlı voda'dan aldım saygılar...
vodafone'un iphone falan getirdiği yok. hepsi turkcell ile rekabet için balon ve resmen paravan. cep merkezleri de bu güzel ayaklarla prim hesabı hattınızı taşıyor güzel güzel vodafone a. ben cuma günü sabah kadıköy meydanındaki en büyük cep merkezdeydim ve iphone un kutusunu bırak broşürü bile yoktu ortada.
Bugün BURSA nın en yeni ve en büyük alışveriş merkezlerinden Anatolium a uğradım tekrar ve Kontratsız 16gb 1800 lira Kontratsız 32 gb yok öyle bir şey dediler kontratlı almayı düşündüğümü ve 1 hafta önce ismimi yazdırdığımı söylediğimde ekimden önce hiç bir cihaz gelmeyeceğini fakat ekimde BEYAZ iphone 4 geleceğini söyleyerek yeni bir ? daha yarattılar kafamda hadi hayırlısı
en sonunda yurtdışından getirteceğim bi şeklde o olacak.
Sözleşmeye aykırı değil mi Memnun kalmas isen paran iade olur belki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme