Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Yeni Aktif Edilen Baz istasyonu :

Gümüşhane Şiran Merkez
    Hücre kodu "Siran 2"

bu baz istasyonu ile giresun sınır köyleri ve gümüşhane merkeze bağlı köylerdeki kapsama sorununu çözmek amaçlanmış ve yapılan sinyal tespit çalısmalarında Giresun sınırındaki kapsanmayan köyler kapsama alanı altına alınmış olup , aynı zamanda gümüşhane merkeze bağlı köylerdeki sinyal seviyesi arttırılmıştır.

Darısı bizim köye.. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @TOROS RÜZGARI

insallah
  • işte bu güzel xpressmusic bildiğin ilave edilen yeni bazları bize böyle bildirirsen çok seviniriz..
  • tabiki , zaman buldukça eklerim
  • izmir yeşilyurt semtindeki ordu cad bolge calısması ne zaman bitcek evin içinde cekmek ıcın yer arıyom :S
  • VODAFONE KIRIKKALE YENİ BAZ ''TÜPRAŞ''
    VODAFONE KIRIKKALE YENİ BAZ ''YÜKSEK İHTİSAS HASTANESİ''
  • VODAFONE YENİ BAZ İSTASYONU KURMUŞ ISPARTA MERKEZ MODEREVLER MAHALLESİNDE hemEN YENİ YAPILAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ YANINA. O BÖLGE ÇOK SIKINTILIYDI BEN ÜNİVERSİTEDE OKURKEN 4 SENE TALEP ETTİK GELMEDİ ÜNİVERSİTE BİTTİ BİZ ISPARTADAN AYRILDIK VODAFONE İSTASYON DİKTİ. VODAFONE NOKTA ATIŞI YAPMASI LAZIM İNANIN KAPSAMAYA YAPTIĞI YATIRIM %100 GERİ DÖNECEKTİR VE DÖNÜYORDA
  • ANKARA İSTANBUL YOLU OPEL YETKİLİ SERVİSİ OPİSTE VODAFONE VE TURKCELL YERİN İKİ KAT ALTINDA FULL ÇEKİYOR AVEA İSE YOK. VODAFONE HÜCRE BİLGİSİ BAUMAX. ÜSTE YAPI MARKET BAUMAX VAR. BİLGİNİZE ARKADAŞLAR. MUHTEMELEN İNDORR KAPSAMA
  • İstanbul Erenköy ethemefendi caddesi'nde tam ortadan bağdat caddesine kadar uzanan kısımda genel sorun var hatta forumdada bu konudan şikayetci olan 1-2 kişi var ilginize teşekkürler ..

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet macit

Rahmetli Kemal Sunal'ın bir filmi vardı; ''Olmuyor, olmuyor'' diye bağırırdı. Biz den de artık müşteri hizmetlerine yaza-araya gına geldi,illallah ettik. Çekmiyor Vodafone çekmiyor!

Yıllardır takip ediyorum. Turkcell ölçümünü yapar anten direğini diker, aboneleri rahat iletişimini gerçekleştirsin diye. Vodafone ağır aksak 2-3 yıl sonra Turkcell'in takipçisi gibi gelir yanına o da baz istasyonunu kurar.

Bırakın artık takip etmeyi, bulunduğumuz yerde Vodafone hattımız çekmiyor. Turkcell'in direk dikmesini beklemeyin. Gelin bir yerede önce siz baz istasyonu kurun da önder olun takipçi kalmayın lütfen.

Üsküdar'da Turkcell ile konuşabilmek için masanın üstüne çıkardım. Eski evimde böyleydi. Bildirdiğim halde bi şey yapılmadı.

• XpressMusic34 gitti ilgi bitti :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

XpressMusic34 gitti ilgi bitti :-)

öyle deme yahu , suçlu gibi hissediyorum. Evime uzak olmasa ayrılmazdım işten , biliyorsun.
  • Ben izmir hatayda bulunuyorum istanbul sisli gibi bir bolge bulundugum yer fakat yillardir yazmama ragmen hala duzelme yok turkcell ve avea full cekerken vodafone hala cok zayif.
  • Istanbul'da yilin son ceyreginde cok acilan istasyon var her sene oldugu gibi bu sende bayaga istasyon kurdular.
  • VODAFONE KIRIKKALE YENİ BAZ İSTASYONLARI
    1- ATATÜRK BULVARI
    2-YENİMAHALLE(VERİCİ GÜÇLENDİRİLMİŞ)

ARKADAŞLAR VODAFONENİN ORTA ANADOLU ÇORUM-ÇANKIRI-KIRIKKALE İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI VAR MI? YENİ İSTASYON KURULACAK BÖLGELER MEVCUT MU?
  • Baz istasyonu problemi derken cepnet içinde şikayetleri size bildirelimmi XpressMusic34 hocam sizde arkadaşlarınıza bildirirsiniz hiç değilse ben çünkü btk ya vodafone çağrı merkezine şikayette bulundum 128 kbps olsun 1 kbps yerine diye
  • Yukari dudulllu m akif mah sinyal cok kotu
    2g olsa bile
    41.0104043, 29.1321375

• quote:

Baz istasyonu problemi derken cepnet içinde şikayetleri size bildirelimmi XpressMusic34 hocam sizde arkadaşlarınıza bildirirsiniz hiç değilse ben çünkü btk ya vodafone çağrı merkezine şikayette bulundum 128 kbps olsun 1 kbps yerine diye

Mesajınızı aradan geçen uzun sürenin ardından görüyorum. Alıntı yapsaydınız keşke. Soruna cevap vereyim , internet hızlarına müdahale çalışanlar tarafından yapılmıyor. Gelen direktifler doğrultusunda hız çalışmaları yapılıyor. Bu direktifleride tahmin edersiniz ki üstler gönderiyor. En son bu sekildeydi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Baz istasyonu problemi derken cepnet içinde şikayetleri size bildirelimmi XpressMusic34 hocam sizde arkadaşlarınıza bildirirsiniz hiç değilse ben çünkü btk ya vodafone çağrı merkezine şikayette bulundum 128 kbps olsun 1 kbps yerine diye

Mesajınızı aradan geçen uzun sürenin ardından görüyorum. Alıntı yapsaydınız keşke. Soruna cevap vereyim , internet hızlarına müdahale çalışanlar tarafından yapılmıyor. Gelen direktifler doğrultusunda hız çalışmaları yapılıyor. Bu direktifleride tahmin edersiniz ki üstler gönderiyor. En son bu sekildeydi yani.

Yine helal olsun görüp cevaplamışsınız staj bitti diye komple bırakmamışsınız,çok teşekkür ederim.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutkk -- 19 Ocak 2013; 10:36:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Friday The 13Th

Bol kepçeden sallamaya devam etsin VODAFONE ve onun DANDİK şebekesi...

ispatla o zman
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.