Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutkk

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: aykutkk

Baz istasyonu problemi derken cepnet içinde şikayetleri size bildirelimmi XpressMusic34 hocam sizde arkadaşlarınıza bildirirsiniz hiç değilse ben çünkü btk ya vodafone çağrı merkezine şikayette bulundum 128 kbps olsun 1 kbps yerine diye

Mesajınızı aradan geçen uzun sürenin ardından görüyorum. Alıntı yapsaydınız keşke. Soruna cevap vereyim , internet hızlarına müdahale çalışanlar tarafından yapılmıyor. Gelen direktifler doğrultusunda hız çalışmaları yapılıyor. Bu direktifleride tahmin edersiniz ki üstler gönderiyor. En son bu sekildeydi yani.

Yine helal olsun görüp cevaplamışsınız staj bitti diye komple bırakmamışsınız,çok teşekkür ederim.

Edit:imla

Yok buralardayım hep

• 0541'li vf hattım 30 ay önce avea faturalıdaydı..
    Ancak son 3 Aydır tek hatlı Huawei marka U1280 marka telefonumda ekranda TR TELSİM yazmasına rağmen (vf yazısı desteklenmiyor)bulunduğum çoğu yerde AVEA BAZ isimlerinden sinyal alıp konuşabiliyorum nedendir acaba..?

Örneğin :
    Şu an KADIKÖY'deyim ekranda AVEA KADIKÖY yazıyor. Ama hatım VODAFONE. .?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOROS RÜZGARI

0541'li vf hattım 30 ay önce avea faturalıdaydı..
    Ancak son 3 Aydır tek hatlı Huawei marka U1280 marka telefonumda ekranda TR TELSİM yazmasına rağmen (vf yazısı desteklenmiyor)bulunduğum çoğu yerde AVEA BAZ isimlerinden sinyal alıp konuşabiliyorum nedendir acaba..?

Örneğin :

Bazı bölgelerde romaining olabiliyor o yüzden olabilir hocam.

Örnek vermek gerekirse trabzonda bir yaylada tek bir kule vardı , tüm operatörlerin antenleri onun üzerindeydi.

Edit : hücre bilgisine anlam veremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 19 Ocak 2013; 13:04:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TOROS RÜZGARI

0541'li vf hattım 30 ay önce avea faturalıdaydı..

Örneğin :

Bazı bölgelerde romaining olabiliyor o yüzden olabilir hocam.

Örnek vermek gerekirse trabzonda bir yaylada tek bir kule vardı , tüm operatörlerin antenleri onun üzerindeydi.

Edit : hücre bilgisine anlam veremedim.

Anladım ama hücre bilgi neden böyle yazar ..?

• Ona pek anlam veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomsak

Yukari dudulllu m akif mah sinyal cok kotu
    2g olsa bile
    41.0104043, 29.1321375

Elalmis caddesinin oralarda misin

• quote:

Orijinalden alıntı: sevimlican

quote:

2g olsa bile
    41.0104043, 29.1321375

evet cok yakınındayım :)
  • quote:

quote:

quote:

2g olsa bile
    41.0104043, 29.1321375

Vodafoneforumdan yazsana bölgeyi

• Vodafone da sonunda elektrik direklerine yogun bir sekilde yeni istasyonlar kurmaya başladı...istanbul Anadolu yakasında Bağdat caddesinin goztepe ile kızıltoprak arasına ve sahil yoluna birçok direğe 2g ve 3g antenli yeni bazlar kuruldu ve devreye alındı...

• quote:

Vodafone da sonunda elektrik direklerine yogun bir sekilde yeni istasyonlar kurmaya başladı...istanbul Anadolu yakasında Bağdat caddesinin goztepe ile kızıltoprak arasına ve sahil yoluna birçok direğe 2g ve 3g antenli yeni bazlar kuruldu ve devreye alındı...

Belediyeler ve Tedaşla anlaşma imzalanıyor hocam.
  • Yani izin beklemekte olmaz bu iş belediye ve tedasla anlaşmak daha kolay olsa gerek

• quote:

Vodafone da sonunda elektrik direklerine yogun bir sekilde yeni istasyonlar kurmaya başladı...istanbul Anadolu yakasında Bağdat caddesinin goztepe ile kızıltoprak arasına ve sahil yoluna birçok direğe 2g ve 3g antenli yeni bazlar kuruldu ve devreye alındı...

Sevimlican Kızıltopraktan Kartal Sahil Arasi Tedas Elektrik direklerine cok istasyon kurdular senin problemli olan yere uzak sanirim Akdeniz caddesi uzerinde
    Soyak gectikten sonra cadde uzerinde tedas elektirk direginede yeni montaj yapmislar gecen gun gordum.
  • Evet orası bize çok uzak...ben Şenol güneş bulvarının atasehir tarafındayim burayada direke bir baz şart

• quote:

quote:

quote:

quote:

2g olsa bile
    41.0104043, 29.1321375

Vodafoneforumdan yazsana bölgeyi

sorun düzeldi artık full cekiyor tsk vodafone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomsak -- 2 Nisan 2013; 23:32:39 >

• ARKADAŞLAR VODAFONE İLE İLGİLİ YENİ İSTASYON KURULUMU VARSA ARKADAŞLAR PAYLAŞSINLAR. KIRIKKALE-ÇANKIRI-ÇORUM-ISPARTA-ANTALYA-AFYON- VB
  • Ankara bahcelievler 7. Cad milli kutuphanenin bulundugu yolda sebeke problemi yasiyorum. Aniden cekim sifirlaniyor ve gorusme kesiliyor. Turkcell ve avea da boyle bur durum yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Ankara bahcelievler 7. Cad milli kutuphanenin bulundugu yolda sebeke problemi yasiyorum. Aniden cekim sifirlaniyor ve gorusme kesiliyor. Turkcell ve avea da boyle bur durum yok.

Bildirelim. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Ankara bahcelievler 7. Cad milli kutuphanenin bulundugu yolda sebeke problemi yasiyorum. Aniden cekim sifirlaniyor ve gorusme kesiliyor. Turkcell ve avea da boyle bur durum yok.

Bildirelim. Teşekkürler.

Hocam nerelerdesin uzun zamandır forumda göremiyoz seni :)

• quote:

Orijinalden alıntı: effect68

quote:

quote:

Bildirelim. Teşekkürler.

Hocam nerelerdesin uzun zamandır forumda göremiyoz seni :)

Buralardayım hocam , teşekkür ederim. :)
  • quote:

quote:

Bildirelim. Teşekkürler.

Ustam Kütahya Tavşanlıya bağlı Emet ilçesi yolunda kalan Ağaköy-Başköy-Oponozü köylerinin civarına şebeke çalışması düşünülüyormu? Avea bile full çekmeye başladı.

• 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.