Şimdi Ara

Vodafone kapsama alanıyla ilgili herşey burada... (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.332
Cevap
0
Favori
125.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gecen gun mukemmele yakin yol aliyo. Avea kullaniyorum ama vodafone kesinlille bi seneye kalmaz turkcelli gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sinyal arama yapamadan önce full gösterirken arama yaptığımızda nerdeyse sıfıra iniyor bu sinyalin kötü yetersiz olduğunumu gösteriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

2008 ortalarında Bu ülkenin en iyi oparatörü vodafone diyecekmişiz..

Yıl 2014 hala diyemedik.
    Hatta şarj problemi var şimdi de :)
  • Evimizde 3G de sıkıntı yaşıyoruz 4 5 aydır. Eskiden full çekerdi. Abim kullanıyor red business.

Neyse aradım bilgi verdim..

Geen cevap

"Orası 3g Boşluk bölgesi. Yani iki bazın arası. Şu an bir planlama yok ancak ayda 3000 liralık görüşme yapmayı tahhhüt ederseniz baz istasyonu dikilebilir"

Hiç değişmiyorlar hiiçç
  • yamyamix Y kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir şarj probleminin olmadığını, bu bölümde "yüzlerce" kez konuştuk, "yüzlerce kez" tartıştık. Herhangi bir problem yok. Yani varda biz mi fark etmiyoruz, bize mi denk gelmiyor veya? Benim sim kartım telsim bu arada, eskinin eskisi yani. Ancak kart 3g bağlanıyor, olsaydı eskide olurdu değil mi canlar?

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Herhangi bir şarj probleminin olmadığını, bu bölümde "yüzlerce" kez konuştuk, "yüzlerce kez" tartıştık. Herhangi bir problem yok. Yani varda biz mi fark etmiyoruz, bize mi denk gelmiyor veya? Benim sim kartım telsim bu arada, eskinin eskisi yani. Ancak kart 3g bağlanıyor, olsaydı eskide olurdu değil mi canlar?

saygılar.

Problem olmadigi gibi %25 daha fazla sarj gidiyor:)
    Tartismalardan birinde vodafone'nun kapsama alani daha fazla olsun diye simkartin voltajini yukselttigi iddaa edilmisti

• turkattack T kullanıcısına yanıt
    Ya ne alakası var. Simkartın yükseltebileceği gücü ancak telefonun gücüne oranladır. İmkansız şeyler üretiyor bizim millet. :) Şey diyin bari, baz istasyonlarının gücünü arttırmışlar falan bari mantığa otursun.

Hurafe hocam bunlar. Az gidiyor falan.
  • Hurafe falan değil. Vodafone sim kartlar şarjı sömürüyor resmen. Fakat her telefonda olmuyor bu markaya ve modele göre fark ediyor. Forumda tonlarca konu mevcut bu konuda.

• Bende onlardan yukarda bahsettim. Sizde sömürüyorda bende neden sömürmüyor diyorum. Neden kimsenin mantıklı bir açıklaması yok madem bu duruma? Birtek bu forumda okudum ben dışarda kimseden duymadım böyle bir şeyi onu demeye çalışıyorum.
  • quote:

Bende onlardan yukarda bahsettim. Sizde sömürüyorda bende neden sömürmüyor diyorum. Neden kimsenin mantıklı bir açıklaması yok madem bu duruma? Birtek bu forumda okudum ben dışarda kimseden duymadım böyle bir şeyi onu demeye çalışıyorum.

Bende şarj sorunu bir tek Nokia Lumia 520'de olmuştu. Telefona şarj dayanmıyordu. Ayrıca ;

https://eksisozluk.com/vodafone-3gnin-batarya-katili-olmasi--2886544
    http://forum.vodafone.com.tr/t5/Apple/Vodafone-64-KB-Şarj-sorunu/td-p/100910
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1743020/vodafone-sarj-sorunu
    http://www.tahribat.com/Forum-Vodafone-Sim-Kartlarin-Sarji-Somurmesi-190573/

Daha tonla link mevcut. Google'da ufak bir araştırma yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 4 Aralık 2014; 17:12:06 >

• Konuya hakimim zaten dostum. Kaynağa ihtiyacım yok. Bende neden herkeste olmuyor diye soruyorum.
  • quote:

Konuya hakimim zaten dostum. Kaynağa ihtiyacım yok. Bende neden herkeste olmuyor diye soruyorum.

Dediğim gibi telefonun marka ve modeline göre değişiyor. Bizzat kendimden biliyorum.
  • quote:

Konuya hakimim zaten dostum. Kaynağa ihtiyacım yok. Bende neden herkeste olmuyor diye soruyorum.

Vodafonedan baska operator kullanmadiginizdan arada ki farki bilmiyor olabilirmisiniz?
    S.volkan hocanin bu konuda vodafone yolladigi mail vardi.

• turkattack T kullanıcısına yanıt
    Hocam başka operatörü biliyorum, özellikle Avea'yı daha iyi biliyorum ben hiç fark hissetmedim ve sorumun cevabını alamadım yine. Niye herkesin eşit değerde şarjı çabuk bitmiyor, yani kimisinin bitiyor kimisinin bitmiyor?
  • quote:

Hocam başka operatörü biliyorum, özellikle Avea'yı daha iyi biliyorum ben hiç fark hissetmedim ve sorumun cevabını alamadım yine. Niye herkesin eşit değerde şarjı çabuk bitmiyor, yani kimisinin bitiyor kimisinin bitmiyor?

Ya anlamıyorsun, yada bilerek anlamak istemiyorsun. Telefondan, telefona fark ediyor diyorum. Sim kartlarda nasıl bir teknoloji kullanıldıysa bazı telefonları etkiliyor bazılarını etkilemiyor. Özellikle Nokia Lumia serisini etkiliyor onu biliyorum ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 4 Aralık 2014; 23:02:48 >
  • Valla bu şarj olayı benim başıma gelmedi. 7 yılı geçti Vodafone kullanırım şarjı çok yediğini görmedim. Mesela şu anda Avea ve Vodafone kullanıyorum Avea daha çok şarj yiyor. Galaxy s5 telefonum vodafone ile şarj süresi 27 28 saat iken avea ile 24 saati geçmiyor.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    hocam naptn yav şarjı boşverde Vodafonda 4G çalışmaları ne alemde? Turkcell 2015te 4G hizmeti vermeyi planlıyor? Vodafonda son durumlar nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Ben zannetmiyorum Şu an ihtimal yok 2015 için.

Ek olarak, 4g çalışmalarını buradan yazmıştım vodafone nezdinde. İstanbul İkitelli civarında denendi ama istenilen performansa ulaşmadı. Sonra İngiltere'den anten sipariş ettiler sonra daha denemediler.

Yani hem ben Turkcell'in hazır olduğunu da düşünmemekteyim. Çünkü epey zaman ve para gerek. Ve herkes biliyor ki, en azından haber izleyenler, Turkcell bu sıralar parasını yandaş kanallara reklam ücreti olarak aktarmakla meşgul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Aralık 2014; 11:15:59 >
  • Turkcellin 4g ye ihtiyaci mi var ? Kendile4i demio mu turkcellin 3gsi amerikanin 4gsinden daha hizli diye. Turkcell reklamlarindan masal kitabi yazilir en az 10 cilt

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam o zaman türkiye geneline yayılması 2 yılı bulur. Peki hocam kotalarda bir değişme olur mu sence? Eğer günüzmde kullandığımız kotalarla gelirse 4G nin pek bir anlamı kalmaz. Birde vodafonun 4G sim kartları hazır mı? Az şarj harcıyanından yılbaşından sonra iyi bir kampanya yaparsa taşmayı düşünüyorumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.