Şimdi Ara

Vodafone Link AT Kazan Referans Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: robocop2241 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
6
Favori
4.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanımda premium ile 100 TL cüzdan kodu her şey yanimda 100 TL ve bir dolu Vodafone pay fırsatlarından yararlanabilirsiniz.
    Yanımda premium ile sürekli internet verdiği için internetiniz kolay kolay bitmez.Evinde internet olmayan arkadaşlara tavsiyemdir

Kodum = FIRSAT61058520 link çalışmazsa
    Çark ve kazanımlarımi ekliyorum.

Vodafone Link AT Kazan Referans Konusu

• Vodafone'a geçenler için referans kodum: FIRSAT66124959

Ayrıca 3 GB hediye internet için Vodafone Yanımda uygulamasını ilk kez bu linkten kullanabilirsiniz:

https:// vfselfservis.page.link/kd9fR5Tn33PEJBnc7

• İlk 3 ay boyunca ücretsiz +30 GB bonus almak için referanslı linkle başvurabilirsiniz. Bunun için talimatları takip edin:

* Bu linke tıklayın.
    * Açılan sayfadaki Sınırlı Süreli Kupon bölümüne tıklayın.
    * Açılan sayfanın üst bölümündeki Ekle butonuna tıklayarak FIRSAT61365899 kuponunu girin.
    * Yukarıdaki bonusa ek olarak ilk ay ücretsiz +10 GB bonus almak için başvuru sırasında teslimat yöntemi olarak dijital kurye seçin. Başvuru tamamlandıktan sonraki 1 saat içinde de e-devlet hesabınıza banka onayıyla girip başvurunuza onay verin.
    * Yukarıdaki bonuslara ek olarak ilk ay ücretsiz +3 GB bonus almak için yeni Vodafone SIM kartınız aktif olduktan sonra Vodafone Yanımda uygulamasını bu link üzerinden kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sparkplug -- 22 Aralık 2024; 21:31:10 >

• 3gb icin

https://vfselfservis.com/MEMBERGETMEMBER/238308775299

İlk 3 ay 30gb hediye icin

FIRSAT63497091

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 21 Aralık 2024; 15:51:36 >

• Vodafone referans kodum.

3 ay boyunca 30 gb hediye için aşağıdaki linkten başvuru yapabilirsiniz.

• Numara taşımayı düşünen arkadaşlar aşağıdaki tarifelere ek 3 ay boyunca 30 gb hediye için aşağıdaki linki veya FIRSAT69009249 kodunu kullanabilir.

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?referer=amb-e742f65e-4991-4c47-8228-acf69f270703&couponCode=FIRSAT69009249&cid=perf-ambaff

• Kodumu kullanarak abonelik başlatırsanız; 30 GB 3 ay veriyor ayrıca evrak onayı e-devlet ile yaparsanız + 10 GB hediye + 100 TL VodafonePay bakiyesi kazanabilirsiniz.

Not: 100 tl vpay bakiyesi referans koduyla numara taşıyınca değil numarayı taşıyan premium üyelik alınca veriliyor. Premium üyelik alıp 100 tl kazanabilirsiniz

KODUM: FIRSAT67738921
    www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Merhaba

Alıntı

metni:
    2)"Referans kodumu kullanırsanız ibanınıza şu kadar para gönderiyorum, referans kodumu kullanırsanız şunu şunu veriyorum/sağlıyorum" tarzındaki mesajlar silinecek ve muhatabına moderasyon işlemleri yapılacaktır.

https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922

Lütfen referans paylasırken kurallara dikkat edelim. Saygılarımla Vodafone Link AT Kazan Referans Konusu 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Vodafone Referans Kodum:

3 Ay Boyunca Her Ay 30 GB Hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 21 Aralık 2024; 20:15:4 >

• İlk sayfa da yer alan mesajlar geri getirildi, lütfen kurallara riayet edelim, biz şikayetleri göz önüne alarak ona göre işlem sağlıyoruz, siz de ona göre konu da paylaşım yapın, lütfen rica ediyoruz sizler den.

Keyifli forumlar dostlar Vodafone Link AT Kazan Referans Konusu 

• Merhaba, FIRSAT67053603 kodunu kullanarak veya aşağıdaki link üzerinden başvuru yaparak yeni hat alımı ya da numara taşıma işlemi gerçekleştirdiğinizde, seçtiğiniz tarifeye ek olarak 3 ay boyunca geçerli 30 GB hediye internet ve ilk 1 saat içinde e-Devlet üzerinden sözleşme onayı yaparak ekstra 10 GB hediye internet kazanabilirsiniz.

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=FIRSAT67053603&cid=perf-ambaff

• Aşağıdaki kodu kullanarak abonelik başlatırsanız; 3 ay geçerli 30 GB veriyor ve evrak onayı e-devlet ile yaparsanız + 10 GB hediye yanında 100 TL VodafonePay bakiyesi kazanabilirsiniz.

hediyeli kupon kodu: firsat66524895

• Referans kodum ile numaranızı Vodafone'a taşıyın veya yeni hat alın. 30GB ek internet + E-Devlet ile hat aktivasyonu için ekstra 10GB internet + 3GB Vodafone Yanımdayı link ile indirip giriş yaptığınızda kazanabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.