Ben sana çözümü sundum halen faturam artmaya devam ediyor diyorsun durma özelliği neden yapmıyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A
Ben sana çözümü sundum halen faturam artmaya devam ediyor diyorsun durma özelliği neden yapmıyorsun ?
Hocam mh ile konustum. Paketiniz biterken ikidefa almış zaten diyor. Neyaptiysam care bulamadim. Bu ay bunu odicez artik.
FOCUSSTYLE
kullanıcısına yanıt
Durma özelliği yapmaz isen sana 10 bin TL fatura bile gelir kullandığın zaman ,sen kotan daha var zannedersin ama uygulama ve SMS e geç yansıyor kotanın bittiği benden sana tavsiye 7 liraya kıyıp durma özelliği yapman başka çaresi yok yani boşuna arama
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A
Durma özelliği yapmaz isen sana 10 bin TL fatura bile gelir kullandığın zaman ,sen kotan daha var zannedersin ama uygulama ve SMS e geç yansıyor kotanın bittiği benden sana tavsiye 7 liraya kıyıp durma özelliği yapman başka çaresi yok yani boşuna arama
Carkdan hediye net geldi simdilik onunla idare ediyor annem. Başka olursa dediginizi yapicam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme