Şimdi Ara

Vodafone Net Dava açıcam yardımcı olurmusunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aya yakın bi süredir internetimle ilgili sorun ve sorunlar cıkıyor fakat ilgi yok. 1 ayın 4 haftası düzenli olarak asla kullanamadım internetimi her türlü müşteri hizmetlerini arasamda dile getirdigm halde sadece msj geliyo telefona sorununuz cözümüştür flaan yazıyolar fakat cözülsede sonraki hafta başka sorun cıkıyo o düzeltilene kadar başka sorunlar cıkıyo hiç bir zaman düzgün bi şekilde asla kullanamadm her aramamda ilgili ekipler tarafından sorun giderilmekte bilgilendirme mesajını bekleyin diyolar hep bekliyorz en son ipi koparan 22.11.2016 tarihinde bi kayıt açtırdım bugun 1.12.2016 arıyorum ilgilenilmekte diyolar hep fakat bişley yaptıkları yok verdiğim para 53 lira her ay cektiğim baş agrısı 300 lira gibi geliyo artık yeter dava açıcam fakat nasıl yapmam gerek ve yolu nedir bilmiyorum bi yol gösterir misiniz..?

resimdede gördnz gibi o site ölcümlerine göre en iyi halde pingin 25-30 arası olması lazım fkaat düşmüyo hiç

• damaqe3 D kullanıcısına yanıt
    Kaç ay oldu kullanalı , BTK'ya şikayet ettinmi eğer sorununda haklı isen tüketici hakem heyetine gidip çözebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    3 ay oldu hocam bi allahın kulu ilgilenmedi sorunum adam akıllı giderilmedi sözde düzeltildi diyerek mesaj atılıyo fkaat 1 hafta sonrası cortluyo net ya yavaşlıyo ya gidip geliyo yada gidio 3 gün yok her zamn sorun yani ve bide 1 seneden fazla oldu kullanmaya baslayalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damaqe3 -- 1 Aralık 2016; 23:52:13 >
  • damaqe3 D kullanıcısına yanıt
    BTK'ya durumunu bildim ama Vodafone olarak değil Türk telekom ve TTnet'e bildir baya bir şikayet et bak göreceksin
    Vodafone sallamıyor müşterilerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.