Superonline altyapısından 100 MBPS kullanıyorum, bugün arayıp 200 MBPS'e yükseltmek istedim ama sadece yeni müşterilere verdiklerini söylediler. Mevcut müşteri olup da yükseltebilen oldu mu henüz? |
Vodafone Net hız yükseltme

-
-
Yenilere de vermiyorlar kendi altyapıları değilse. 100 üzerinde internet için superonline’a geçmeniz gerekiyor şu an. Belki hazirandan sonra tarifeler değişir ve vdf da 100 üstü verir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Superonline'nın ana sayfasında 200 MB görünmüyor. Satmıyor diye düşünmüştüm.
Kendi paketini yarat kısmında ise 200 Mb seçebiliyorsunuz. 195 TL yazıyor.
Satıyorsa neden ana sayfada reklamını yapmıyor bilemedim.
Belki de başvurunca:
Talebiniz alındı. Şimdilik 100 verelim, 200 devreye girince otomatik geçiş yaparsınız diyecekler.
Edit: İlginç olan ise, VDSL 100 MB'ın fiyatının fiberden fazla olması. 200 TL yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 29 Nisan 2022; 17:40:52 >
-
vdfn 100mbit kullanıyorum. Adresimde sorgulatınca 200mbit de geliyordu seçeneklere. Ama yeni başvuru da yapsam adresimde 200mbit desteklenmediği bilgisi verildi mh tarafından.
-
Vay arkadaş , herkesin evinde de fiber altyapı var. Bizim mahalleye tip17 saha dolabı koydular diye sevinçten havalara uçmuştum, 4-5 ay sonra modeme gelen max hız 80mbps oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X