Şimdi Ara

Vodafone Net Süpernet 100 Mbps Fiber Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
12.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superonline'dan Vodafone'a geçmiş ve memnun olan var mı acaba? Denesem mi diye düşünmedim değil. Superonline'dan yana bir şikayetim yok ama Vodafone kendi modemimi kullanmama izin veriyor vesaire daha esnek gibi geldi..
    Yoksa SOL'den yana bir şikayetim pek yok..
  • yıl 2015 fiber çalışmaları neredeyse bitmiş hala adil kullanım var
  • Vodafone Net'in altyapısını TT'mi sağlıyor ? Sağlıyorsa TTNET kapsama alanında olan evime vodafone net fiber bağlatabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scqo

Vodafone Net'in altyapısını TT'mi sağlıyor ? Sağlıyorsa TTNET kapsama alanında olan evime vodafone net fiber bağlatabilir miyim ?

Aynen öyle ben bu hafta başvuru yaptım pazartesi takacaklar, alt yapıyı kim sağlıyor diye sorduğumda TTNET dediler, aslen ttnet miş, marka değeri için ttnet' ne para ödeyip Vodofone Fiber diye satıyorlar. Pazartesi gelip takacaklar umarım pişman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baypsikolog1 -- 25 Temmuz 2015; 20:23:31 >
  • Devir, internetsiz FİBER Devri, internet erişimsiz Vodafone SüperNet! Uzak durulması gereken internet!

Yasal olarak 14 gün içinde ücretsiz iptal hakkınız var deseler de inanmayın.

Fiber olmayan yere fiber internet sözleşmesi yaptılar. Ayıplı mal/hizmet sağladıklarını kabul etmediler.

Benim için hizmetin “başlaması” 6 gün sürdü, iptal etmek istediğimi söyledikten ve günlerce evde teknik ekip bekledikten 13 gün sonra iptal sürecini başlattılar. İptal süreci de halen devam etmekte.

Vodefone Net'e sözleşme onayı vermeden önce ve iptal sürecinde bilmeniz gerekenleri aşağıya yazdım...

Vodafone limitsiz fiber sözleşmesi onayı vermeden önce bilmeniz gerekenler:

- Memnun kalmadığınız takdirde iptal için 14 gün yasal süreniz var deselerde “iptal belgelerini aldık”, “kaydınızı açtık” demeleri 2 günü buluyor, sonrasında size “1-7 iş gününde iptal işlemi sonlanacak” diyorlar. Yani aslında 3-4 gün içinde memnun kalmazsanız iptal belgelerini yollamalısınız. İptal işlemi fax veya email ile belge yollanarak talep edilebiliyor, müşteri hizmetlerini arayarak kolayca iptal ettiremiyorsunuz.

- Binanızda sarı kablo bulunan fiber optik sonlandırıcı kutu (onlar ankastre kutu diyorlar) bulunmuyor, telefon kablosu kutusu bulunuyorsa size fiber internet sağlayamazlar. VDSL hizmeti sağlanabilir, onu da TTNet sağlayabiliyor, Vodafone sağlayamıyor. Vodafone’un VDSL hizmeti veremediğini müşteri hizmetleri belirtti.

- Fiber altyapı sorgulama için Vodafone sitesinde bulunan link şu şekilde:
    http://adslturk.net/turktelekom-fiber-altyapi-sorgulama

- Ancak binanızda fiber değil VDSL olsa da Vodafone yine fiber sözleşmesi yapıyor ve sonrasında ayıplı mal/hizmet sağladığını kabul etmiyor. Vodafone Bayii, TTNet müşteri hizmetleri ve TTNet bayii adresinizde fiber yok dese bile belge vermiyor. Vodafone müşteri hizmetleri ise bu kurumlarla irtibata geçemeyiz diyor, teknik destek kaydı açıyor ve hep “iç tesisatınızda sorun var” bilgisi dönüyorlar. Gözlerimin önünde Vodafone’un kendi yolladıkları teknik ekipten görevli kişi ölçüm cihazıyla kontrol sağlayıp iç tesisatınızda sıkıntı yok dedi, ancak şikayet kaydını “iç tesisat sorunu var” diyerek kapattılar.

İptal sürecinde bilmeniz gerekenler:

- Zaten alamadığınız bu hizmeti iptal ettirmek isterseniz öncelikle iptal sözleşmesine 000 ile başlayan müşteri hizmet numaranızı ve kişisel bilgilerinizi “hatasız” olarak girmelisiniz, ve kimliğinizin arkalı önlü fotokopisi ile netyardim@vodefone.com adresine mail atmalısınız veya 0(212)-367-0010 numarasına fakslamalısınız.

- İptal sözleşmesi şu linkte:
    http://www.vodafone.com.tr/Net/Vodafone_Net_Internet_Iptal_Talep_Formu.pdf

- Hizmet iptali için mail veya faks gönderiminden sonra “Tekrar ekip çağırıp hattınızı kontrol ettirelim” diyerek veya başka hizmet önerileriyle oyalayıp 14 günlük yasal ücretsiz iptal süresini geçirmeye çalışıyorlar, hemen iptalini isteyin, sonra gerekirse Vodafone’dan başka bir "hizmet" alabilirsiniz zaten.

- Belgeleri gönderdikten sonra onların dönüş yapılmasını beklemeden 0(850)542-0542 nolu telefonu arayarak iptal kaydının biran önce aktif hale getirilmesini talep edin. “Belgelerimde eksiklik, dilekçemde eksik/yanlış bilgi var mı?” diye sorun.

- İptal kaydınızı aktif hale getirdim diyen personelin adını ve iptal kaydının iş numarasını ve tarihi mutlaka not alın ki sonra itiraz ederken bunları belirtebilesiniz. 1’den fazla kayıt açıp ilk açılan kayıt yasal süre içinde olsa da diğer kayıtları öne sürüp ücret talep edebilirler.

- Bu süreçte 0(212)435-0585 nolu telefondan aranırsanız bayii tarafından aranıyorsunuz, iptal işlemi için değil. “Sizi yarım saat sonra arayacağız” deyip aramıyorlar. O yüzden bu numaradan aranırsanız “iptal kaydımı bekletmeyin hemen aktif hale getirin” deyin ve başka hiç bir önerisiyle size oyalamalarına izin vermeyin.

- İptal işlemi kaydını hızlı bir şekilde aktif hale getirtip bilgilendirme sms'ini 14 gün içinde almaya bakın. Sonrasında iptal işlemi geç sonlansa bile müşteri hizmetlerini arayıp, “hem belgeleri yasal sürede size ilettim, hem iptal kaydı yasal süre içinde aktif hale geldi, numarası budur, tarihi budur” diyerek faturanıza itiraz edebilirsiniz. Ancak bunun için iptal işleminin sonlanmış olması gerekiyor.

• Teşekkürler.
  • AKN çok düşük. Uydunet 25 Mbps Hızlandıran Kampanya 50 GB AKN'li 39.90 ₺. Haftasonu 3.90 ₺'a Nitro al. Kebap. Bir kere de ne inecekse insin. 300 - 400 GB downloadını yap. Normal kullanım için 25 Mbps de gayet yeterli. Yarı fiyatına daha rahat kullanım. (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni konu açmak istemedim sormak istediğim vodafone kendi fiber ağını döşüyor sanırım İzmir Bornova Atatürk mah. burası merkez falanda deil işletmede yok genelde müstakil tarzı evler olan bir mahalle ve ana yollarda bobca lerle kazarak fiber döşüyorlar. çalışanlara sordum vodafone adına işi yapıyorlar ve yerdeki kapaklarda vodafene yazıyor sorduğumda fiber internet dediler bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
  • djtenten kullanıcısına yanıt
    Belki bu 2016'ya bırakılan, 4g ihalesi için altyapı çalışması olabilir. Normalde Türk Telekomun fiber altyapısının geçtiği mahalle veya caddelerde farklı bir firma kendi fiber altyapıyı döşeyemiyor. Ancak telekomdan kiralama yoluna gidip hizmet verebilir.
  • eak101 kullanıcısına yanıt
    aslında bende öyle tahmin ettim sadece anayollara döşüyorlar fiberleri ara ara koydukları tabelada vodafone net yazıyor o dikkatimi cekti tabiki vodafone bunu kendisi yapmıyor bir taşeron firmaya cektiriyor ve sanırım o yolları bobcat lere keserek çalışan kişi acemi bütün esanaf şikayetçi 2 mt de bir su borusu patlatıyorlarmış yol zaten bildiğin dere
  • djtenten kullanıcısına yanıt
    %80 4G için çünkü 4g tam olarak kullanmak için baz istasyonlarına fiber kablo çekilmesi şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: derbioncesi

quote:

Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.

quote:

quote:

quote:

quote:

herhalde su an için en uygun tarife bu. Ttnet neyse onun altyapısını kullanan firmalarda odur. Onlarda ttnetten alıp bize satıyor. Akk yuzunden ttnete ayar oldum. 127 lira olan ttnetteki bu paket vodofoneda 99 lira ve şeytan dürtüyor. Boyle firmalarda akk gozdende kaçabiliyor öyle olsa tadından yenmez. Gerçi musluğun basında gene ttnet var.

Fiber İnternet İçin en uygun tarife bu. Ceza yada taahhüt durumunuz yok ise hiç düşünmeyin

Taahhutun 120 lirasını normalde vodofone karsılıyordu bu pakettede varmı acaba ? ayrıca kendi sitesinde bu kampanya ile ilgili bir detay yok

Evet 120 TL Karsılıyor ama onu faturanızdan indirim yaparak karşılıyor

olsun bir can alıcı soru daha yalın internette telefona ücret alıyormu ?

Yalın internetteki mantığı size kısaca anlatayım.
    Mevcut İnternet kullanıcıları için: Telefon ve internet kullanıyorsanız ve bu yalın internet tercih ediyorsanız telefon hattınız otomatik kapanıyor ve sadece internet hattı kullanıyorsunuz 49,9 tl aylık limitsiz 16 mbps yalın internet veya fiber 24 Mbps 59,9 tl 100 mbps 99,9 tl kampanyalarından herhangi birini ödüyorsunuz.
    Telefonsuz internet kullanıyorsanız internetiniz değişiyor ve sadece internet faturası ödüyorsunuz.
    Hiç internet kullanmayanlar için: Telefon hattına gerek olmadan sadece internet hizmeti alıyorsunuz. 49,90 tl limitsiz olanı fiber 24 Mbps olan 59,9 tl 100 mbps olan 99,9 tl aylık sabit
    Telefon hattınız var ve kalmasını istiyorsanız: +10 tl ödersiniz yada yeni bir telefon isterseniz +10 tl ödersiniz

Yalın internet dediğinizin olayı telefon sinyali gelmeyen sadece data taşıyan bir telefon hattı olması..

Bunun için de Vodafone +10 lira ücret alıyor hat tahsis bedeli olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mısırdaki Dayım -- 9 Ağustos 2015; 1:04:41 >

• şu anki fiyat 89.90

upload hızı 4 mbps ve sınırısız upload mı sanırım superonline de 50 gb upload kotası var doldurunca download kotası dolmasa da down 3 up 1 mbps oluyor

bir de hizmet durumu nasıl superonline söylediği hızı kesintisiz ve 4-5 ms pingle veriyor ayrıca bir sorun olduğunda müşteri hizmetleri de iyi vodafonenun durumu nedir ?

bizi bu akk saçmalığına ve 67 kb/s ( fiberde 2-4 mbps ) uploada mahkum eden ttneti saymıyorum bile
  • kardeş yeni netini kullanıyosun sanırım ? durumun nasıl peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan713

kardeş yeni netini kullanıyosun sanırım ? durumun nasıl peki ?

Merhabalar, kullandığım paket:
    Limitsiz/60 Mbps'ye kadar hız/ 150 GB AKN yaklaşık 40 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunum yok çok şükür. İst. taşınacağım hafta 20 tl daha verip 100 mbs ve 200 AKK çıkarmayı düşünüyorum haftada 2,3 gün speedtest kontrol ediyorum genelde 50 Mbs aşmıyor fakat 45 ' in altına da düşmüyor çok memnunum kısaca.
  • bizim mahallede 16 dan fazla desteklemiyor, 16 aaldıgım halde sekizi geçemedim daha, ttnetin terbiyesizliği. vodafone supernete geçicem mecbur 16 mp. ttnettetn 10 lira daha ucuz
  • kota sacmalıgına .düşük upload sacmalıgına karşı olmamız lazım
  • kesinlikle bu vodafone u kullanmayın kullandırtmayın gerçekten berbat ötesi bir firma aslında firma değil 5 tane vasıfsız arkadaş eğlencesine firma kurmuş gibi çalışıyorlar.
  • zirve011 kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnetle 9.aya kadar sözleşme var vodafone un 150gb akkli 60mpbs paketi hoşuma gitti geçersem ttnete ne kadar ödüyoruz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.