Şimdi Ara

Vodafone Net Süpernet 100 Mbps Fiber Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
12.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben bu paketi kullanıyorum(60mbps).Ankara GOP.47mbps alabiliyorum.Aslında fena değil ama kota çok çabuk doluyor.Kotayı adam gibi sayamıyorlar gibi geliyor.15'nde 3mbps mahkumuz.120 mbps'ye kadar destekliyor hattınız dediler ama öyle çıkmadı.Onun için söylediklerine çok inanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeinzWilhelmGuderian

Ben bu paketi kullanıyorum(60mbps).Ankara GOP.47mbps alabiliyorum.Aslında fena değil ama kota çok çabuk doluyor.Kotayı adam gibi sayamıyorlar gibi geliyor.15'nde 3mbps mahkumuz.120 mbps'ye kadar destekliyor hattınız dediler ama öyle çıkmadı.Onun için söylediklerine çok inanmayın.

aynen katılıyorum..dedıklerıne
    yuksek hızlı olsun dıye gectım 60 mbts 150 akn kullanımda sorun yok fakat 60 mbts 76 hız degerı olması lazım..
    ılk etap 76772 actılar 3-5 gun sonra yanlıslıkla kapatık dedıler sonra 30 mbts verdıler sonra tekrar 51 mbts hız actılar 15 gundur ugrasırım basvurumun 60 mbts olduguna gore saha dolabına yakın oldugum halde sınyal degerlerım yuksek oldugu halde ne işlerıne gelıyorsa hızımı yukseltecez dıyorlar ama 15 gundur hıc yapılan bır ıslem yok..
    herkeze dıyorlar fakat 51 mbts standart acıp gecıyorlar nedır bu telekoma 50 mbts uzerınden oduyorlar kırasını bıze 60 mbts uzerınden ucret alıyorlar..
    Hat Modu N/A
    Bağlantı Durumu Bağlı
    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu VDSL2
    Gelen Giden
    Hız 0 0
    Gelen Giden
    DSL Hızı(Kb/s): 51188 4089
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 120116 51720
    SNR Sınırı (dB): 33.2 31.5
    Hat Zayıflaması(dB): 0.0 0.0
    Güç (dB): 14.4 7.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frantic2 -- 23 Ocak 2016; 11:21:55 >

• Arkadaşlar bende süpernet 49tl lik kampanyasına başvurdum. Sizce nasıl hızı falan bide sim kartlı modemlerden falan mı bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    Ynsanlaryn akyllary ile alay etmek. 100MB ne i?e yarar? Kota varken? Ynternetten birim HIZdyr. LYmitsiz internet demek kullanymy limitsiz hyzy dü?ürülmeyen internet demektir. Tabii insanlarymyz maalesef itiraz etmeyi bilmedikleri için kotaya mahkumlar. Bu 12 ?eritli bo? bir otobanda sana ferrari veriyorlar limitsiz kullanabilirsin diyiyorlar ama, ilk 200KM'den sonra hyzyn 30KM olmak zorunda diyiyorlar. Bizim millet de ne güzel diyiyor. Ama ücret oalrak da aldyklary ücret mesela almanya'da synyrsyz (gerçek manada synyrysyz) 50MB download, 10MB upload hyzyndan bile pahally. Herkes de itiraz etmeden alyyor. Almanya'da da denediler kotaly yapmayy. Herkes modemleri iade edip internetlerini kapattyrdy. 1 hafta sonra ne kota kaldy ne de hyz dü?mesi. ?imdi 50MB diyip de yer olarak uzaksanyz bu hyzy alamazsynyz yada sizin daireye giden kablolarda sorun vvar diyen operatrön kafasyna atyyorflar modemi..Ne demi?ler: insanlar layyk olduklary ?ekilde yönetilirlermi?. Biz itiraz etmeyi bilmedikçe, birlik beraber olmadykça, e?itim seviyemiz dü?tükçe, ne gelirse eyvallah dedikçe...Eh....100MB verseniz ne olur 1100MB verseniz ne olur?? Sadece gülüyorum..100MB'i kaç gün ciddi olarak kullanabilieceksiniz ki?? 200GB adil kullanym kotasy ile? Doldu sonra 3MB'e talim...Tebrikler..Süper kampanya..BEn hyz olarak 5MB ama AKN olmadan kullanmayy tercih ederim. ki zaten öyle yapyyorum. Uydu nette bir tek ben kalmy?ym synyrsyz 5MB (AKN olmadan) internet kullanan..Beni her hafta arayyp tarife de?i?kli?i yapmam için türlü türlü teklifler kampanyalardan bahsediyorlar benim sordu?um tek bir soru var: AKN var my? evet dedikleri anda almyyorum. bunu zamanynda herkes yapabilseydi...DÜ?ÜNEBYLSEYDY....?imdi AKN diye bir konu sz konusu bile olmayacakty. Ama bizde o birlik beraberlik ve o kadar dü?ünecek kafa nerede???

• cbuddy C kullanıcısına yanıt
    iyi de beni niye etiketledin kardeş benle ne alakası var konunun bir de düzgün yaz hiçbir şey anlamadım yazdığından
  • 64mbit 240gb akn = 69.90 a satılıyorken
    100mbit 200gb akn = 99.90 olması

ilginc bir kampanya :)
    79.90 falan olsa hızı destekleyenler alırdı sanırım ama cogu kısı 100mbit leri hala göremıyor vodafone un en ıyı kampanyası 64mbit 240gb kampanyası
  • Konu hort!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanando

64mbit 240gb akn = 69.90 a satılıyorken
    100mbit 200gb akn = 99.90 olması

ilginc bir kampanya :)
    79.90 falan olsa hızı destekleyenler alırdı sanırım ama cogu kısı 100mbit leri hala göremıyor vodafone un en ıyı kampanyası 64mbit 240gb kampanyası

100mbit 240gb akn 79.90 şuanhttp://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-fiber.php
  • Arkdaslar bende internet altyapısı yok fiberde yok adslde . Bana ne önerirsiniz limitsiz internetim olması için her ay telefona 150 tl ödüyorum :(
  • arkadaşlar herkese merhabalar.
    vodafone net olarak başvurularınız alınır ve sorunsuz şekilde aktif konuma getirilebilir.
    türkiyedeki bütün şehirlerimizden başvuru almaktayız ve sorunsuz şekilde aktife düşmekte.
    soru ve görüşleriniz olursa yazabilirsiniz...
  • Ben superonline ı iptal ettirip vodafone fiber 64 ten bağlatmayı düşünüyorum ama aklımı kurcalayan birşey var

Vodafone siteisnden fiber sorgulayınca benim adresim 83mbps destekliyor diyor adsl fiber falan herşey çalışır diyor sitede ama ttnet den veya superonline dan sorgulayınca öyle birşey çıkmıyor superonline sadece adsl vardır diyor. Bizim mahalleyi vodafone mu satın aldı acaba ?

Bu fiberden memnun kalan var mı ?

Adamlar aradı altyapınız vardır dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WRRKRR -- 23 Haziran 2016; 18:15:53 >
  • Inanma port sıkıntısı oluyor Telekom gelip ayar çekmesi gerekiyor internetsiz kalabilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam banada aynısını söylediler fiber sorgulama yaptılar 96 mbps çıktı sonra telekoma gittim en fazla hipernet 16mbps alabilirsin dediler taahüdüm bitiyor ne yapacağımı şaşırdım
  • Arkadaslar bizim sokaktada calisma var vodafone kendi interneti geliyor dediler is makinalariyla kazi yapiyor buyuk ihtimal telekomdan bagimsiz kendi internetini verecek vodafone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim evde türk telekom adsl altyapısı var ama bu siteden sorgulayınca fiber de var gözüküyor
    farklı altyapı ya da yöntem yapmış olabilirler mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.