Şimdi Ara

Vodafone Netcruise Modem Hakkinda yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yurt dışından aldığım bu modemi baska sim kartlarla kullanabilmek icin unlock code a ihtiyacim var,nette arattim ama bulamadim,yardimci olabilecek kimse varmi acaba?

Huawei EC153
    http://vodafonenetcruise.com/vodafone-netcruise-ec153-specification-features-dialer-download.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Müşteri hizmetlerini arayın karşınıza kim çıkarsa "teknoloji bölümüne" bağlanmak istiyorum derseniz orada sizden modemin imei numarasını isteyecekler ve unlock kodunu verecekler. Fakat modem yurtdışından geldiyse aynı cep telefonlarındaki gibi imei kaydı yaptırmalısınız.

• O modem Türkiyedeki altyapıyla uyumlu değil. Boşuna çalıştırmaya uğraşmayın ve para harcamayın.

• Modemi yurt disinda kullanacagim (meslegim geregi) farkli ulke ve opertorlerde kullanmak istiyorum,o yuzden imei kaydina gerek yok fakat soyle de bir durum var modemin uzerinde imei numarasi yazmiyor,seri numarasi falan var,o yuzden indirdigim programlari kullanamiyorum.
    @Yandex

Modem turkiyedeki altyapiyla uyumlu degil derken neyi kasdettiginizi anlayamadim, nasil bir ozellik var ki bu modemde?
    @Logic_Man

• SunShinE-Tr kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz linkteki modem özellikleri belirtildiği üzere "CDMA 2000 1X EVDO" sisteminde çalışan bir modem bu. Türkiyedeki sistem ise "wcdma-hsdpa" olduğundan uyumlu değil, standartlar farklı. Modemin çalışabileceği altyapıya sahip ülkelerin listesi linkte:http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_CDMA2000_networks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 17 Haziran 2014; 8:08:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.