Şimdi Ara

Vodafone Pass paketten yiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce de pass paketi kullanıyordum, hotspot açıp tv ile bile izliyordum youtubea girip. Herhangi bir şekilde paketimden yemiyordu.

Ancak bu ay yediğini farkettim. Neden böyle bie sıkıntı olmuş olabilir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknik olarak hotspotu tespit edip paket dışı sayma imkanları var, uzun zamandır yapmıyorlardı ama yeni başlamış olabilir, diğer abonelerin yorumlarida bu yönde gelecek mi ona bakmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Hotspot yapmadım hocam bu sefer, normal youyube kullanımım paketimden yedi. Yaklaşık 7 gb gitmiş bu şekilde.

• Hediye internet veya vpn kullandinmi ?

• Yok hocam

• TV bile izliyordum demişsin akla hot spotu getirdi, 480p limiti konusunu uygulama başlamış olabilirler ama forumda senden başka şikayet eden olmamış... müşteri hizmetleri ne açıklama yapıyor yada yapamıyor

O öncedendi hocam, şu anki kukkanımında hotspot yapmadım.

Müşteri hizmetleri arkaplandaki uygulamaları kapatın ondan oluyor diyor. Daha önce böyle bir durum yoktu ve de arkaplanda açık uygulama bırakan biri değilim zaten.

Umarım bir hatadır düzeltirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam daha önce dediğim gibi, hala başka şikayet gelmedi diğer kullanıcılardan konu Vodafone olunca her şey olabileceği için olur olmaz demek çok zor ama sanki başka şikayet yoksa senin cihaz ayrılarında bi sorun olabilir mi, ayarlardan uygulama bazında tüketimlerine bak bence, ayrıca uygulamaları kapatma konusu hangi os u kullanıyorsun bilmiyorum ama kapanınca iosta kesin veri tüketmeyecek diye garanti yok, ancak mobil veri izininden iznini kaparsan veri tüketmiyorlar, android eski sürümlerde de böyleydi değişmediyse...

Hocam iphone'a takılıydı hattım. Garip şekilde 20 mbit hız alırken samsunga takınca 100 mbit üstüne çıkyı aldığım hız. ( iphone 8 ve s7 edge)

Dünden beri sıkıntı yok youtubeda, paketimden yemiyor. Geçici bir sorun olmuş olabilir de.

• Vodafone da hersey olur izledikçe paketime ek kota geliyor desen ona bile şaşırmam, hiz olayı cihazın yakaladığı bant ve yaptığı birleştirme ile alaka, tam tersi durumlarda yaşanıyor hatta aynı cihazlarda bile böyle durumlar denk geliyor çok takılmaya değer bir durum değil.

Geçen ofiste benim cihaz full çekimde iPhone 8 4g çekerken 20 mbps hız vermesine karşın arkadaşın iPhone 8 iki birim çekişle 60 civarı yakalıyordu benimki 800 MHz yakalamıştır onun ki 1800 o an...

Bi bu sorunum olmuştu hocam onun dışında memnunum diyebilirim. O da düzeldi gerçi umarım tekrardan olmaz.

• Eğer iPhone'a takınca bu sorun ortaya çıktıysa sorun iPhone'dan kaynaklanabiliyor olabilir. Çünkü iPhone'lar otomatik güncelleme yapabiliyor arkaplanda diye biliyorum.

• Konu üstünden birkaç gün daha geçti, geçici problemmiş dediğim gibi. Şu anda eskisi gibi kullanıyorum hotspotta yapıyorum paketten yemiyor.

Vodafone Pass paketten yiyor

• SINIRSIZ İNTERNET

Merhaba Arkadaşlar;

Bugün sizlere çok önemli bir konuya değineceğim,
    malum evde kalıyoruz, canımız sıkılıyor, bazen arkadaşlarımızın bizlerin yanında
    olmasını çok istiyoruz. Yüz yüze görüşemediğimiz bu pandemi durumunda size en büyük
    deteği ben sağlayacağım. Öncelikle herkes ister ki evinde sabit bir internet bağlantısı
    olsun işte bende size tam olarak bunu suncağım. Malum Türkiye'deki Telekom şirketlerinin
    verdiği fiyatlar çok can yakıcı... Bu sorunu ortadan kaldırmak için yazıyorum.
    Bir VPN Programı sayesinde çok makul bir fiyata VPN programı ayarlarını yapıyoruz.
    Ama talep ettiğimiz miktar sadece o programa ait Üyelik sistemini karşılamak için,
    bizim bu işten komisyonumuz çok düşük, dağıtımı kendi sunucularımızdan yapıyoruz.
    Öncelikle yasal olup olmadığını siz değerli dostlarımda araştırabilirisiz.
    Üstelik Mobil Veri İle Çalıştığı İçin Heryerde Kullanım Sağlarsınız.

[[[ VPN programı kullanmak suç mu?
    Öncelikle bir fiilin suç sayılabilmesi için “kanunilik” ilkesi gereği yasasının olması gerekiyor.
    Yani doğrudan bir yasası olmadığı için de ('Kanunsuz suç olmaz' prensibi gereği)
    VPN kullanmak veya DNS ayarları değiştirmek,
    suç olarak kabul edilmiyor. ]]]

Yukarda bahsettiğim gibi VPN Kullanmanın cezası yoktur bizde bağlantı olarak DNS
    kullanıyoruz yani gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

İletişim İçin;
    Mail: cinarnetservergroup@gmail.com
    Telegram: t.me/internetcini
    İnstagram: instagram.com/internet.cini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.