TT Evimde Mobil Wifi 20GB abonesiyim, iki gündür ek 10GB data paketi satın alamıyorum. Ek paket SMS'ine daha sonra deneyin diye cevap geliyor, MH sorunu çözemedi. Bugün TT müdürlüğüne gittim onlar da yardımcı olamadılar Bilgisi olan olan var mı? Son günlerde Evimde Mobil Wifi veya Magnet paketi olanlar hiç ek 10GB satın aldınız mı? Çok teşekkürler Hakkı |
TT Evimde Mobil Wifi - Ek 10GB data paketi
-
-
bende de aynısı oluyor, siz sorunu çözebildiniz mi?
-
Sorun halen devam, şikayetim üzerine tarifeyi 20'den 50GB'a çıkardılar ama sorun çözülmedi halen ek paket alamıyorum, tekrar şikayet ettim cevap bekliyorum. Sizin tarife nedir?
-
Evimde mobil wifi 20gb'dan Cepmagnet Magnet 50gb'a nasıl geçirdiler sizi hocam ve taahhüt de yenilendi mi magnete geçince? Normalde MOBIL EK 10GB mesajı gönderdiğinizde magnet tarifesinde sorun olmaması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evimde Mobil Wifi 50GB paketine geçirdiler (magnet değil) halen ek paket alamıyorum
Müsteri hizmetlerine şikayet açtım, öyle paketi değiştirdiler, paket taahhütlü (indirimli) görünüyor, ama fatura miktarı indirimsiz, fatura kesilince belli olacak
Ekleme:
@Wesley Sniper:
6 yıldır MOBIL EK yazarak ek paket alıyorum, sizin cevap üzerine MOBIL EK 10GB denedim ve paket alabildim, çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belefet -- 26 Mayıs 2024; 18:25:33 > -
Çok sevindim hocam, ek paket 35tl fatura ona göre de artabilir. Ben de şikayet oluşturayım 50gb'a geçiş için. Böylelikle çözülmüş olsun.
Aynen ek paket 35tl üzerinden eklendi toplam ücrete
-
bu ay iki tarifeyi de fatura ettiler, 2 eski 3 yeni ek 10gb paketler de nominal değerden
-
Her iki tarifeyi kaçar gün kullandıysanız kullandığınız gün kadar toplanıp fatura edilmesi lazım diye biliyorum, ama değişmiş de olabilir. Biraz fazla gibi geldi fatura ek paketlere rağmen.quote:
Orijinalden alıntı: belefetbu ay iki tarifeyi de fatura ettiler, 2 eski 3 yeni ek 10gb paketler de nominal değerden
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bana da fazla geldi ama şikayet ile uğraşmayacağım, işin komiği fatura edilen 3x ek paket güncel faturada da görünüyor.
ama iyi haber tarife taahhütlü (indirimli) başladı.
-
Mobil wifi 20 gb tarifesini taahhütsüz kullanıyordunuz sanırım 147 tl gözüküyor faturada, dediğiniz gibi 50gb paketi de taahhütlü fiyattan fatura edilmiş. Size 12 ay taahhüt mü yaptılar acaba tarife yükseltince.
20gb tarifesini 2018'den beri kullanıyordum, taahhüt çoktan bitti, yeni 50gb paket taahhütlü başladı, kısmi ayı tam fatura ettiler, hem de taahhütten 1 ay gitti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belefet -- 30 Mayıs 2024; 0:6:35 > -
Merhaba, bilgisi olan varsa rica edicem. Altyapısı olmayan yerlerde telekomun hizmete sunduğu magnet hizmetinde 4.5g bağlantı mı oluyor normalde? Yani mobil wifi ile aynı mantık mı? Adamlar altyapı olmayan binama altyapı gelene kadar magneti de veremiyor uygun değil diyerek. Aynı şekilde mobil wifi da mı uygun olmayacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mobil wifi ile magnetin farkı yok sadece ismi değişti, fiyatı da.
"Altyapısı Olmayanlara Özel" değil de normal magnet almakta bir kısıt olmaması lazım.
-
Merhaba bende hattıma ek paket yükleyemedim magnet 50 gb paketine geçiş yapmak için başvurdum talep oluşturdular 1 gün geçti hala geçiş olmadı. Sizin geçişiniz kaç günde oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir hafta - On gün sürmüştü
-
Senelerdir ek 10GB paket kalan gün sayısına göre kısmi fatura ediliyordu, artık paket dönem sonunda bitmiyor ve tam (35tl) fatura ediliyor, ama halen benim için tek seçenek. Bende tcell çok az çekiyor, vodafone çok iyi ama artık redbox yokmuş.
-
Ben taahhüt başlayınca ilk faturaya özel sanıyordum ek paketten tam fiyat almasını. Son gün de ek paket alınca 35 tl alacaksa fatura bayağı yüklü gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- vodafone hediye internet
- türk telekom yıldızlı günler
- 1 günlük 10 gb linki
- turkcell illere özel kampanya
- tobi 3gb
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- siber pazartesi
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X