< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone pay 100tl harcamaya 50tl (2. sayfa)
-
-
Beyler banada sms geldi ama tam gelip gelmedigini nasil anlayacağiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanılmayan hesaba gelmiş. Tamda alışveriş yapacaktım kullandım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende aynı sorunu yaşadım. Müşteri hizmetleri Türk usulü telefonu aç kapa dedi, bir süre sonra düzeldi nedenini anlamadim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone pay, Hepsiburada 10 tllik kupon verirlerken 2 hesap açmıştım 2sinede gelmiş.
Dolandılmayız umarım ben kartları silmiştim tekrar kart oluşturmam gerekecek.
Parayı direk yüklüyor mu yoksa 1 ay bekletiyor mu acaba?
- Kampanya, 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerlidir.
- SMS ile bilgilendirilen kullanıcılar, kampanya süresi içerisinde yapacağı ilk 100 TL ve üzeri alışverişte 50 TL hediye kazanacaktır.
- Kampanyadan sadece SMS ile bilgilendirilen kullanıcılar faydalanabilir.
- Bir kullanıcı kampanyadan bir kez faydalanabilir ve toplam en fazla 50 TL ödül kazanabilir. Kazanılan hediye, kullanıcıların Vodafone Pay hesaplarına 1-8 Eylül tarihleri arasında yüklenecektir.
- Hediye yüklemeleri yapılan tarihler arasında, kullanıcının hesabında en az 1 adet Vodafone Pay Kart'ının aktif olması gerekir. Hesabında aktif Vodafone Pay Kart bulunmayan kullanıcılara hediye yüklemesi yapılamayacaktır.
- Aylık bakiye yükleme limiti dolan müşterilere kazandıkları hediye bir sonraki ayın ilk günü yüklenecektir.
- Kazanılan hediye, tüm e-ticaret alışverişlerinde ve fiziksel kart ile mağaza içi harcamalarda kullanılabilir.
- Kampanya dönemi içerisinde gerçekleştirilen alışverişlerin iptali durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.
- Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. kampanyayı durdurma ve/veya değişiklik yapma hakkını saklı tutmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 13 Ağustos 2021; 23:7:56 >
-
100 TL'lik alışveriş yaptım. Bana da sms ile bilgilendirme gelmişti. 50 TL kazandınız diye bir mesaj veya uygulamada bir bildirim görünmüyor. 1-8 Eylül tarihinde hesaba para yatmasını mı bekleyeceğiz bu durumda?
-
evet, onay için sms gelmiyor kampanyalarda zaten ama sorunsuz yatırıyorlar. (e-ticaret, yemeksepeti vs)
-
Teşekkürler hocam. Trendyol'da kullandım. Bir sıkıntı olmaz o zaman.
-
-
trendyol veya hepsiburada cüzdana para yükleme yapsak o da sayılıyor galiba değil mi arkadaşlar?
-
Cevabı bulabildin mi hocam ? bende yatırıcam da gelmemesinden korkuyorum
Banka hesabı olmayan vod.pay hesaba nasıl para yükleyebilirim ?
-
Şimdiye kadar hep olmuş bunda da olur diye düşünülüyor.quote:
Orijinalden alıntı: svaynovic
Cevabı bulabildin mi hocam ? bende yatırıcam da gelmemesinden korkuyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece fiziksel kart sahiplerine gelmiş sanırım?
-
Fiziki almaya gerek yok mu o ücretli mi isme ozel mi geliyor fizikinin avantaji var mi?
6 Eylül oldu para falan yok ortada, dümen olmaz umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekilde daha gelen giden olmadı. Bende fiziki kart yok. Sanal kart üzerinden alışveriş yaptım. Acaba fiziki kart zorunlu muydu?
Sayaç olmaması kötü ya. 8 Eylül dü sanırım iadelerin son tarihi bekleyip göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maliokan -- 6 Eylül 2021; 9:13:30 >
Öyle bir ibare yoktu herhalde son günü bekliyorlar
vodafone son gün yatırıyor genelde, diğer kampanyaları da yatmadı hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Eylül 2021; 10:2:38 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X