QR kampanyasindan her ay faydalanabiliyor muyuz. Bu ayda yapalım mı 500 TL alışveriş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
QR kampanyasindan her ay faydalanabiliyor muyuz. Bu ayda yapalım mı 500 TL alışveriş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
valla hocam ben de ilk defa geçen ay katıldım kampanyaya. önceki aylarda katılmış olanlar cevaplarsa çok makbule geçer. |
qr kampanyası için neden fiziki kart gerekli olsun hocam. katılabilirsin kampanyaya sıkıntı yok. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
eyvallah hocam. tek seferlik değilmiş demekki. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 10 Eylül 2024; 15:35:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone cüzdan denilen sistem vodafonenin bir sacmalıgi. Ne işe yaradigi belirsiz. Arada cuźdana su kadar yükle bu kadar kazan gibi kampanyalar olmadıgı surece kesinlikle cüzdana para atmayın. Oradaki harcamaların hiç biri kampanyaya dahil degil. Tüm kampanyalar hesabınızın baglı oldugu sanal kartta yada olan hiç duymadım fiziki kartta yapılıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Migrosta geçerli fazla kodu olup kullanmayacak olan varsa özelden rica etsem atabilir mi? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 17 Eylül 2024; 14:15:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |