< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (240. sayfa)
-
-
17 agustos Vodafone pay cüzdan üzerinden istanbul kart yükleme yaptım yüzde on hediye gelmedi koşullarında 24 saat içerisinde gelir yazıyor şikayet ettim sosyal medya üzerinden iletişime geçtiler bi 25 tl yüklenmedi berbat bir sistemleri var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen sorunlular.
Bende anında bakiye kampanyasına katildim 1000 cektim 200 fatura duscekti yok iade falan.
100 komisyon 20 mobil ödeme toplam 120 de masraf aldı anında. 200 alcaz derken 120 den olduk.
Üzerine diger kartin yukleme bakiyesinide bloke ettiler 1100 olarak. Simdi kartta bakiye var 780 tl vodafone cep tel bakiyesi ödemeye calisiyorum bakiyeden kurtulmak için günlük limiti aştın diyor fatura öderken ne limiti acaba.
Saçma sapan sistemleri var .
Paramla rezil oldum diye kaba görgüsüz bi tabir vardır ya gereksiz kullanılır.
Benim yaşadigim tam olarak o. 4 farklı sekilde magdur ettiler.
Bu anında bakiyemidir nedir sakın bulaşmayın yuzde 12 ücret alıyor üzerinede kullanımı sıkıntılı.
Bi kampanyanıda dogru yap Vodafone artık bıktırdın ugrastirmaktan!
Vodafonepay eskiye göre daha iyi. Eskiden daha çok sorun olurdu ben uzun zamandır kayıt açmadan iadeleri sorunsuzca alıyorum
Karekod kampanyası eylülde de devam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eylül ayı Qr kampanyasından gelecek olan ödülü QR kod ile marketlerde kullanabilirmiyiz?
Şartlarda " tüm e-ticaret ödemelerinde veya Fiziki kartla mağazalarda kullanılabilir yazıyor" fiziki kartım yok.
vpay qr %20 ve nays istanbulkart %20 nimettir 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
QR ödeme A101, Bim, Şok vs… hepsine geçiyor mu? QR öderken hangi bankayı seçiyoruz?
Kullanılabilir heryerde. Qr özelligi olan tüm poslar. Bakkal Ahmet amca bilmezsede ogretin tutar yazilir 0 a basılır. Ilaki 3 harfli marketlere mecbur degilsiniz.
Qr özelligi olan tüm pos cihazları . Banka secimini firma kendi yapar sizlik bi durum degil o farketmiyor
QR ödemesinde görevli pos cihazından bankayı seçiyor nfc de biz bankayı seçiyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Az önce şok da yapı kredi seçin dedim, onayladı.
Migros jet kasada öyle yazıyordu
Gelecek hediye parayı QR ile kullanmaya müsaade ediyorsa iyiymiş
Eder ödüller normal yükleme gibi. Nasil harciyorsanız oyle harcanır. Fatura ödeyin fiziki poslarda qr odeyin yada kartla odeyin. Sanal poslarda e ticaret kullanin.
Hatta yıllık cekim limiti 500 dür. Gidin atmden çekin limitiniz dolmadiysa normal bakiye işte cebinizdeki paradan farkı yok olmamalıda zaten. Herseye sart koymasinlar 🙂
Vpay e geçen ay üye oldum. QR kampanyasindan her ay faydalanabiliyormuyuz
Firma değil hocam, POS cihazından banka seçimi gözüküyor. QR ile öderken çalışanlar genelde soruyor hangi banka diye. Ona göre seçiyorlar. Vodafone Pay'de hangi bankayı seçince oluyor acaba? Başka kartlarda mesela o POS'lardaki bankaların hepsi olmuyor.
-
Farketmez diyin. Simdiye kadar hep kucuk yerlerde ve benzinliklerde kullandim kampanya ciktigi her aydan beri duzenli alirim bazen bakkal ahmet amcadan bazen butik petrolden bazen 3 harfli marketten.
Kimse bana hangi pos diye sormadi qr odeme yapcam dedim qr okuttum gectim .
Bazi kucuk yerler bilmiyor qr ozeligi cogu cihazda var artik. Onlarada ben ogrettim .
Edit: o cihazlarda birden farkli banka yukludur oda klasik soruyor yani siz farketmez diyin hangisini istiyorsa secsin. Ila bisey diyecekseniz yapikredi vakif ziraat teb deniz simdiye kadar sliplerde gordugum degisik bankalar birini sectirin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Expert4212 -- 1 Eylül 2024; 19:40:11 >
Fark etmez diyince ya en üstteki bankayı, ya da rastgele birini seçiyorlar hocam. Şansa yani. Eğer anlaşmalı bir banka değilse hata veriyor. Deneye deneye bakacağız artık. Garanti, İş Bankası, Akbank. Üçünden biri olur herhalde.
-
Ustad vodafonepay banka degil. Bddkya bagli ödeme kurulusu.
Yani bir posu yok zaten. Dolayisiyla banka sececek 1 durum.yok.
Neyse siz deneyin ayni seyi 3 kez yazamicam
Biliyorum hocam da, anlaşmalı olduğu bankalar oluyor. N Kolay'da mesela QR ile öderken İş Bankası'nı seçince oluyor. Rastgele başka bankalardan birini seçince hata vermişti diye hatırlıyorum. Ön ödemeli kartların hepsinin QR'ı, her bankanın QR ödemesinde olmuyor. Başıma geldi, o yüzden öyle yazdım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X