Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ArcHiMaN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.301
Cevap
250
Favori
472.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Eylül'de kartın süresi dolacak. Vodafone otomatik yeni kart tanımlıyor mu bilgisi olan var mı? Sadece sanal kart var. Eylül'de gelecek olan iadeler var umarım yanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 18 Ağustos 2024; 17:15:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba vodafone harici bir hat kullanımı kampanyalara katılmaya veya vpay hesabı açmaya engel teşkil eder mi bilen var mı acaba

• mstf196 M kullanıcısına yanıt
    ben turkcell ve vpay kullanıyorum hatta hattın sahibi olmana da gerek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mstf196 M kullanıcısına yanıt

12 yas uzeri herkes vpay acabilir yas sarti haric sarti yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt

Tanimlamaz. Iadelerde sorun olmuyor yeni nolu karttan devam ediyor ama kart yenileme nisanda benim icin iskence olmustu.

En son bakiyeyi 0.layip karti sildim yeni acmistim yenilemeye yakın bakiye tutmayın sifirlayip acmaniz gerekebilir eger hala duzeltmediler sorunu

• Güncel

• Expert4212 kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.

• geçen ay bi kampanya vardı vf pay hesabına 100 tl yükle 75 hediye diye, bana yatırmamışlar hala, kampanya ödülü gelen oldu mu?

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

Evet geldi vodafoneluysanız 542 yi arayın benim 2 hafta sonunda o şekilde yüklediler.

• xgetoutx kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam ama arayınca ne tarz bilgiler istiyorlar hatırlıyor musunuz? kampanya tarihini vs hatırlamıyorum.

Vf yanımda üst köşede banker vardı o kampanya demi banada gelmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anarchist_xx kullanıcısına yanıt
    Vallahi aradiktan sonra ben yanımda uygulamasından böyle bir kampanyaya katıldım 1 hafta içinde yatacak diye sms geldi ama 1.5 hafta oldu yatmadı dedim kayit açtı aradığım hanımefendi 3/4 gün sonra da yatirdilar

tşkler hocam. ben de kayıt açtırdım bakalım ne olacak.

• 100 tl bakiye yüklemeye 75 tl iade kampanyası için 542'yi arayarak ben de kayıt açtırdım, 24 saat sonra para yattı. Talepte bulunmadan iadesi otomatik yatan yok sanırım  

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt

Aradım bende şimdi kayıt açtı ama 1 hafta sonra yaticak 1 eylülde yatar dedi size de mi öyle söyledi yoksa benim islem başka şekilde mi yapildi acaba?

• 2 gün önce açılan kayıda iade gelmiş.

• İstanbul karta yükleme yapamıyorum sizlerde durum nasıl çözüm İçin MH ulaşamıyorum önerisi olan var mıdır?

• genclik17 kullanıcısına yanıt

48 saat içinde yatar dedi, 24 saat dolmadan yattı, araya hafta sonu girdi, belki ondan 2 aylülde yatabilir sizinki.

• sadbul S kullanıcısına yanıt

Az önce yükledim.

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt

Hocam dhaa 24 deyiz ayin 2 sine 9 gün var 1 hafta dedi 48 saat demedi bana ilginç bakalim ptesi sali yatmazsa bir daha arayacağım.

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.