Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: runik , C.uzun Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
5.332
Cevap
251
Favori
474.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • QR harcamada kasada problem yaşayanlar vardı sanırım, bu ay nasıl acaba durum deneyen var mı, düzgün çalışıyor mu?
  • 2 gündür QR ile ödemede herhangi bir sorun yasamadim. bugun Hesap hareketlerine harcamalarim düşmedi.
  • Bynogame için yükleme yapacaklar Gpay de kullanabilirler. Cashback bugün hesabıma yatırılmış. Akrabamın kartından deneyince sürekli hata alıyorum ama. Gerekli değerleri post ediniz şeklinde hata alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak0308 -- 5 Ocak 2025; 3:32:10 >
  • Geçmiş aylarda QR yüzde 20 kampanyası için iade ne zaman yatıyordu? İlk defa geçen ay harcama yaptım ama yatmadı henüz
  • takdag90 kullanıcısına yanıt

En erken ayın 9 u , en geç ayın 13. De yatmis

• Bynogame paytrden yukledim para karttan cekildi ama islem kart hareketlerinde gozukmuyor normal mi
  • barracuda357 B kullanıcısına yanıt

Belli belirsiz yatırmışlar yani :) tami ayın 3 ü demiş ve ilk saatlerinde hemen yaptırmış ne güzel. Teşekkür ederim hocam cevabınız için

• frkn3757 F kullanıcısına yanıt
    Bir gün sonra geliyor
  • iskader kullanıcısına yanıt
    QR sadece ilk kullanıma mı chasback veriyor
    Yoksa her ay devam ediyor mu
  • gül_ym kullanıcısına yanıt
    şimdi lazım oldu aynı hatayı verdi

Bir kaç gündür alışverişler ilk önce yansıyor bir süre sonra gözükmüyor ama bir gün sonra yada 10-15 saat sonra gözüküyor. Bynogame hata veriyor ödeme yapamadım ben de.

• Alperen1668 A kullanıcısına yanıt
    Her ay devam ediyor
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Bendede hala durum aynı gecen ay qr ödeme sorunluydu bu ayda yüklemede sorun var.

• Cuma günü alışveriş yaptım chasback gelmedi
    Haftasonu chasback gelen oldu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgkuz

Bir kaç gündür alışverişler ilk önce yansıyor bir süre sonra gözükmüyor ama bir gün sonra yada 10-15 saat sonra gözüküyor. Bynogame hata veriyor ödeme yapamadım ben de.

Paytr kullan hocam bynogamede dun yaptim islem gecmiste gozukmuyordu bugun hem cashback geldi hemde islem gecmiste gozukuyor

Paytr bugün hata veriyor. Sanırım diğer iki gündür çözülür.

Bir de Vodafone Pay hesabını doğrulayamıyorum. Kimlik yükleme adımına geldiğimde uygulama kapanıyor. Birçok farklı Android telefonlar denedim olmadı. Bunun bir yolu var mı?

• Arkadaşlar kirtasiye ve kozmetik kategorisinde nerden işlem yapiyorsunuz ?
  • Bynogame ödeme esnasında hata verdı 2 gün önce öedeme yapamadım bugün cashback iadesi geldi, vpay kafayı yedi
  • hgkuz H kullanıcısına yanıt

hesap doğrulama yapmanın avantajı nedir tam olarak, normalde aylık 500 TL para çekme limiti vardı bu doğrulama ile para çekme yükleme vs... limitleri artıyor, hesap doğrulama yapıp detayları hakkında bilgisi olan var mı vodafone açıklama yazmamış öylece limitler kalkıyor falan yazmışlar

• hgkuz H kullanıcısına yanıt

Ben dogrulamadim hesabi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 263264265266267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.