< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (267. sayfa)
-
-
normal ve freezone kampanyası ayrı ayrı olunca acaba ikisinden de gelir mi diye öyle dedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kredi kartı ile yükleme kimsede olmuyor mu artık
Dün kredi kartıyla yükleme yaptım herhangi bir sorun yoktu.
Ben bugün yaptım kredi kartından yükleme sikinti yok. Ama daha harcamadim QR kod hatasi devam ediyor mu acaba, kasada mal gibi kalmak da var. En sinir olduğum durum.🙈
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kredi kartı ile yüklemede ne de yenilenmiş sanal kartım ile qr ödemede sorun yaşamadım bugün.
-
01.01.2025 de cüzdan ile İstanbulkarta 500₺ yükleme yapacaktım hata oluştu dedi daha sonra sms geldi 500₺ harcama yaptınız şeklinde bakiye Vodafonepay cüzdandan düştü ancak İstanbulkarta geçmedi. Düzelir belki diye bir gün bekledim ancak herhangi bir değişiklik olmayınca Vodafonepay müşteri hizmetlerini aradım. Kendileri bana tutarın kendilerinden çıktığını bu nedenle İstanbulkart tarafı ile görüşmem gerektiğini söylediler. 153 ü aradım konu ile ilgili kayıt oluşturdular. Bugüne kadar dönüş olayınca tekrar 153 ü aradım konunun cevaplandığını sms ile dönüş yapılmış olması gerektiğini söylediler ancak dönüş olmadı. Aramama istinaden bilgi verdiler, İstanbulkart tarafından yapılacak bir işlem yokmuş yükleme yaptığım taraf ile görüşmem gerekiyormuş. Bunun üzerine tekrardan Vodafonepay i aradım. İşlemin 10 güne kadar sürebileceğini 10 ocak'a kadar tutar geçmezse tekrar arayın kayıt oluşturalım dediler. Kendi sistemleri hakkında bile bilgileri yok sürekli farklı cevaplar veriyorlar ama sorun çözülmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
3 gündür kredi kartla yüklemede hata alıyordum hatta burada başka yazan da olmuştu şimdi başka k. kartı ekleyip denedim hatasız yükledim ziraat olumsuz qnb olumlu oldu ama anlamadım neden
Arkadaşlar Hepsiburada'dan yakında alışveriş yapan oldu mu? Cashbak geliyor mu? Alışveriş yapmaya çalıştım alışveriş açıklaması PARAM. yazıyor. Önceden PARAM/HEPSİBURADA yazardı. Hepsiburada yazmadığı için alışverişi tamamlamadım. Cashbak gelmezse Müşteri hizmetlerine laf anlatmak zor bunlarda.
Sorun değil hocam pos değişmiş harcama yaptıktan sonra işlemlerde görürsünüz hepsiburada yazıyor.
Freezone kampanyaları bu ara bozuk iadeler yatmıyor fakat arayın kayıt açıp yatırıyorlar. Denendi
31 Ocaktan beri kozmetik kampanyası yatmadı 3 kere görüştüm hala yok 2 ocaktaki xbox kampanyası da yatmadı hala yok. Müşteri hizmetleri oyalıyor sadece bir şey yaptıkları yok.
-
vodafone pay'e ilk defa kayıt olanlara yükleme sonrası hediye kampanyası devam ediyor mu?
yükleme tutarı ve iade tutarını bilen var mı?
ayrıca vodafone premium alınca 100 tl vodafone pay bakiyesi devam ediyor mu?
aralık sonundaki yeni kayıt olanlara 100₺ hediye kampanyasını mı diyorsunuz
Evet o bitti mi ilk para yüklemeye iade veriyordu
Paranin ortada olmamasi 2 ocakta basima geldi. Ist kartin bi seri num birde kart num. var. 2 farkli nays hesabima ist kartlar kayitliydi ayni anda 300 ve 200tl yukledim. Farkli kartlar saniyordum birinde seri num digerinde kart num yaziliymis ve günlük 500tl yukleme limiti oldugu icin cakisto sanirim ve 200/300 toplam 500tl olan bakiye gecmedi. Nays gonderildi diyor bence dogru ama belbime gecen haftadan beri hergun kayit aciyorum anlamiyorlar ne kadar cahil birimi var. O kadar detayli yazıyorum ki dekontlarin saniyesine varama kadar ve 4 farkli dekont var. 200/300 ve 200/300 tl toplam 1000tl bakiye yapiyor diyorum. Gecmiste sadece 200/300 var ve kart günlük 1000tl almiyor zaten diyorum ve gözden kacarsa diye gonderenlerin farkli kisiler oldugunu diyorum. Cakismis olabilir bi dekontta seri num. Digerinde kart num.a gonderilmis oldugu gibi vs 5. Kayit olusturusum her defasinda 200/300 tl yatmistir diye sms geri donusu oluyor. ulan sorun zaten diger 200/300 yatmamasi ortada olmamasi ama anlamiyorlar o yüzden bugun sikayetvar.com a da yazdim yine ayni olursa bddk mi ilgileniyor arastirip oyle Sikayet olusturacagim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ilk yükleme değil de yeni hesaba verilecek biliyordum ama ne zaman bilmiyorum aileden biri hesap açmıştı
Hepsiburada ve migros yemek yatmadı kayıt açtım çok yardımcı oldular. Hiçbir sorun yaşamadan 2-3 gün sonrasında FAZLASI ile iade ettiler. Sizi bulmuş
Vodafone Pay de mi calisiyosun hocam. Niye büyük harfle yazma gereksinimi hissettin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayıt açtıranlara ekstradan ödeme yapıyorlar onu belirtmek için yazdım. Sizin canınızı baya yakmış olmalılar 100₺ iadenizi vermeyerek hocam. Geçmişler olsun umarım en yakında hallolur
Bak birader benimle imali imali konusma 100 liranin peşine mi düştük bir sistem hatasi ve ilgilenmeyen müşteri hizmetleri var sorunumuzu forum araciliğiyla dile getiriyoruz insanlarda bilgi sahibi olsun diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X