< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (269. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bynogame için artık Gpay ve Paytr yöntemlerini kullanabilirsiniz. Düzeltmişler sorunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ByNoGameden Paytr ile dün bakiye yükleme yaptım bugün de cashbak geldi. Hata giderilmiş. İşlem için bekleyen varsa bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbulkart yüklemede azami iade kaçtı? Şu an uygulamada yazmıyor.
max iadeyi bilmiyorum ama 1 defaya ilk yüklemeye iade veriyor
Teşekkürler bilgilendirme için
Kimlik doğrulama kısmında ön yüzün resmini çek dediğim anda uygulamadan atıyor 3 farklı Android telefonda denedim hepsinde aynı müşteri hizmetleri de bizim tarafimizda sorun yok diyor.var mi daha önce bu problemi yaşamış ve cozebilmis biri. Çözümü forumla paylaşırsa sevinirim.
tavsiye. tecrübe ile sabit.
Istkarta yuklemeyi fazla zorlamayin bir sure sonra vpay kartiniz Banned. Sebep aramayin. vpay böyle saçma bir firma.
Valla normalde Nays'la yüklüyorum orayı İstanbulkart kampanyasından dolayı ilk kez tamamladım. Buradan da 350 yükledim zaten tek seferlikmiş.
Ustume kayitli 2 hattan katiliyorum kampanyalara birinden iadeler yatiyor birinden yatmiyor hatlar benim ustume oldugu için mi acaba bu durumda olan varmi bilgi verebilecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CwLk -- 11 Ocak 2025; 23:27:8 >
Aralık ayının istanbul kart iadesi yatmadi hala unuttular bu ay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Freezone olmayanlar da faydalanabiliyor mu bundan?
-
Yatan iade var mı ki hocam bana hiçbiri yatmadı daha
Aynı problemi ben de yaşıyorum. Hesabı bir türlü doğrulayamadım. Sıkıntı android kaynaklı. Müşteri hizmetlerini aradım iPhone ile deneyin dedi. Başka bir arkadaş iPhone ile doğrulama yaptı. Ben henüz iPhone bulup deneyemedim.
Bu kampanyaya Spotify alıp faturaya yansıtarak geçen ay katıldım. Hediye kodu gelmedi. En az 5 defa Vodafone pay'i aradım hepsi kontrol ediyor SMSin bana gelmediğini teyit ediyor ama smsi kendilerinin göndermediğini 542 ile görüşmem gerektiğini söylüyor. Aynı şekilde 5 defa da 542 yi aradım onlar da kampanyanın yanımda ve Vodafone Pay e ait olduğunu kendilerinin bişey yapamayacaklarını söyleyip hemen vodafonepaye aktarıyorlar. Bu kısır döngüden çıkamadım. Vodafone paydaki temsilcilere bir sürü laf saydım. Bilgisiz beceriksiz temsilcilerin sanki kampanyayı ilk defa benden duymuş gibi davranmalarına, kampanyayı nerden gördünüz, Spotify i aradınız mı gibi saçma sapan sorularına muhatap olup her seferinde en baştan kendimi anlatmak zorunda kalmaya sinir oldum. Velhasıl sonuca ulaşamayıp pes ettim.
Aralık ayı fatura ödeme 75 tl iade gelen oldu mu bana gelmedi
Gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Millete illallah ettiriyorlar gerçekten böyle tecrübesiz insanları uğraştıran bir müşteri hizmetleri yok başka bir firmada.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X