Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (268. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hasan105 , hasan105 , ahmetonuruzun Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
5.357
Cevap
253
Favori
475.826
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Neyi nasıl yazacağımı sana mı soracağım. Konuyu takip edenler bilgilensin diye kayıt açanlara özür anlamında ekstra ödeme yaptıklarını belirterek yazdımki farkına varıp kayıt açılabilsin diye. Senin derdin neyse git git vodafone pay ile çöz hatta tödeb e şikayet et onlar ilgilenir konunla yakından. Ben diğer arkadaşa yaşadığımı yazıyorum sen ordan çıkmışsın ben alamadım diyorsun. Alamayanlar kayıt açsın diye büyük harfle yazıyorum ekstradan ödeme yaptıklarını vodafone da mı çalışıyorsun soruyon? Amacın insanları bilgilendirmek mi yoksa gerginlik mi çıkarmak
  • icecoffee İ kullanıcısına yanıt
    Büyük harfle yazıp imali konusuyosun ne anlama geldiginden haberin yok neyse konuyu doldurmak istemiyorum
  • beko64 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bilmiyorum malesef forum kurallarında sizin kadar deneyimli değilim. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Vodafone Pay [ANA KONU]

Müşteri temsilcisi son aramasında sizin için gecikmeden kaynaklı ödül yüklemesi olarak belirtterek AŞK ÖNCE açıklamasıyla 50₺ yüklemesi yapıyor. Ne kadar sürer bilmiyorum fakat freezone kampanyası yüklenmeyenlerin bilgisine

• Vodafone cüzdan hesabına eft yaparken vodafone kart numarası yazan yere ne yazıyoruz ben telefon numarasını yazıyorum bir de isim soyisim çıkıyor ziraat den gönderirken red oldu geri hesaba gelmiş eft ile para gönderen varsa nasıl yapıyorsunuz

• Vpay kadar gereksiz firma yok icinde 300 tl fazla puan vardi hesabi banladi yaptigim tek sey kendi kredi kartim ile para yukleyip fatura odemek istanbulkart bakiye yukleme ve 500- tl qr ile restorant harcamasi yapiyordum gecen ay banladilar gereksiz firma an meselesi kapatmalari uzak durun yada hediye para biriktirmeyin icjnde 300 tl vardi 15 de istanbul ve qr yuklencekdi onunla harcarim dedim hesabi kapattilar
  • murat5552 M kullanıcısına yanıt

V.pay kart numarası arada boşluk olmadan 16hane yoksa geri iade geliyor

• gül_ym kullanıcısına yanıt

Vodafone pay sanal kart numarasını mı giriyoruz şu anda eft saati geçmiş iban dışında göndermiyor yarın tekrar deneyeceğim

• murat5552 M kullanıcısına yanıt

Evet 16 haneli sanal kart numarası

• Bynogame neden hala hata veriyor ki. Çözümü var mı?
  • Vodafone Pay [ANA KONU]

Bu uyarı yalnızca bana mi gelmis herekese mi düştü
  • Hepsipay kart ile bakiye yüklemesi yapılamıyor mu
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Bana da geldi. Bence herkese geldi genel BDDK kuralları gereği yapılan bir uyarı sanırım.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Sanırım öyle
  • hgkuz H kullanıcısına yanıt

Aynen hala hata devam ediyor hem kampanya yapıyor hemde engelliyor 😂

• Bu ay freezone harici iadeleri yatan oldu mu arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 264265266267268
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.