Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.303
Cevap
250
Favori
472.858
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2-3 gündür para yüklemede yine hata veriyor. Ziraat ve Cepteteb ile denedim, EFT yapınca Cepteteb hesabımdan DenizBank'a gidiyor, Enpara iptal oluyor.
  • Cüzdanda 100 TL var hediye para. Kredi kartı vs ile yüklemedim. Bunu sanal karta aktarmanın bir yolu yok mu acaba. Sadece Vodafone içinde mi harcayabiliyoruz.

• gencer33 kullanıcısına yanıt
    vpay içindeki tüm harcamalarda kullanılıyor ayrıca her şey yanımda ödemesi yapılıyor ama yıl başında kapandı onun yerine hepsiburada gelecek diyorlar onda da geçebilir belki yakında
  • hgkuz H kullanıcısına yanıt
    Geldi hocam 👍
  • hgkuz H kullanıcısına yanıt
    Vodafone müşteri hizmetleri kadar kötüsünü daha önce hiç görmedim. Hiçbir zaman sorun çözmezler, bide diksiyon eğitimleri felanda hiç yok. Bi kaç kere acaba yanlış yerimi aradım diyo çok şaşırdığım oldu. Mahalle esnafı gibi konuşuyor çoğu
  • İYİ GÜNLER BEN ARKADAŞIMI VODAFONE DAVET ETTİM LİNK PAYLAŞARAK. ONUN İÇİN 300 TL BANA HEDİYE OLARAK YATTI BUNU SMS OLARAK İLETTİ VODAFONE AMA ÜCRETİ GÖRMEK İ.ÇİN TIKLADIĞIM LİNK İÇİN GİRİŞ YAP KISIMINDAN GİRİŞ YAPAMAYORUM. VODAFONE OLMADIĞIM İÇİN ŞİFRE S YAZIP 7000 ATAMIYORUM . Operatörü Vodafone olmayan müşterilerimiz,

S yazıp 0542 120 0000 göndererek şifre oluşturabilirler DİYE YAZIYA GÖRE SMS ATIYORUM BANA GİRİŞ KODU GELMİYOR. YARDIMCI OLUR MUSUNUZ BANA

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam, daha önce oradan hiç harcama yapmamıştım bunu da değerlendiririz.

• Merhaba, freezone işini nasıl halledebiliriz?
  • Vodafone Pay [ANA KONU]
  • geyveli3434 kullanıcısına yanıt
    Yanımda uygulamasını kur telefona. Ordan Vodafone lu değilime tıkla ordan devam et
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Hocam cüzdanı kullanmıyorsanız bana verbeilirmisiniz

• QR 500/100 bu ay da gelmiş. Müthişsin vpay.
  • Geçen ayki freezone cashback kampanyalarından hepsiburada ve biletinial alışverişlerime ait cashbackler hala yatmadı bir önceki ay alışverişin ertesi günü yatmıştı benzer durumda olan var mı?

• pazar gunu Vodafone'a geçiş yaptım.

Vodafone pay şifresi yok elimde. Şifremi unuttum kısmından bilgilerimi girdigimde hatalı girdiniz diyor.

Ne yapmam gerek?

• ferrai F kullanıcısına yanıt

Bende de kırtasiye yatmadı. Müşteri hizmetlerini aradım bir kaç farklı temsilci ile görüştüm inceleyip dönüş yapacaklarını söylediler bekliyorum ama ümit yok. Bakalım bekleyip göreceğiz.

• Bu Vodafone Pay aylar önce de bir sms atmıştı artık para yüklemek ücretli olacak, hatta nakit/kredi fark etmeden diye. Sonra hiç yürürlüğe bile girmedi o uygulama. O yüzden belki kredi kartı komisyon uygulaması da başlamadan biter.
  • Arkadaşlar uygulamadan kampanyalara bakıyorum ama sadece birinde "kampanyaya katıl" butonu var.

Diğerlerinde neden yok ? Hesabım onaylı. 2 yıldır kullandığım hesap. Ev interneti müşterisiyim.

Vodafone Pay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 2 Ocak 2025; 22:10:31 >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Katıl butonu olmayanlar katılım gerektirmiyor, şartları yerine getirirsen katılmış oluyorsun.

• Hocam ben bakiyeyi instant balance olarak yuklemisim amacım faturama yansıtıp parayı hesabıma atmaktı. Bu ne zikkimsa instant bakiyede kaldı para. Yardımcı olabilecek var mı?
  • spike spieqel kullanıcısına yanıt

"instant balance" "instant bakiye" bu kelimeler nerede yaziyor hocam

• 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.