Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.214
Cevap
248
Favori
466.606
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam merhaba geçen muhabbeti geçmişti istanbulkart yüklemesi bir ayda 3 defa yüklemeye de yararlandım demiştiniz değil mi, cüzdan ile istanbulkarta 1 aralıkta 100₺ yüklemiştim dün de 250₺ yükledim bugün gelmedi mh ile konuştum kısa süre sonra geri döndüler ve kaç lira olursa olsun 1 defa yararlanma hakkı var dedi, aslında cüzdan veya sanal kart yüklemesi de aynı kampanya dahilinde ama cüzdan ile karttan yükleme farkediyor mu anlayamadım

başka yaşayan var mı
  • Az önce Tarim kk da qr denedim ziraat üzerinden açtı qr ile ödeyemedim
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt

olumlu. atmden qr ile dün cektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 28 Aralık 2024; 18:55:8 >
  • iskader kullanıcısına yanıt
    sorarsa genelde yapı kredi üzerinden çektiriyorum, sizin olayda harici bir durum da olabilir belki geçen günlerde qr ödemeler hata vermişti
  • gonulbas kullanıcısına yanıt

Bende böyle bir uyarı veriyor

Vodafone Pay [ANA KONU]
  • File market QR ile ödemede sıkıntı yoktu.
  • bradenburg B kullanıcısına yanıt

gunluk ve aylik onaysiz hesaplarda 500 tl. belki aylik para cekme limitiniz bitmiştir

• gonulbas kullanıcısına yanıt

En son 8 ay önce qr ile para çektim

• Vodafone premium da fatura ödemeye 100 TL olayı Vodafone pay üzerinden mi oluyor? Bir de Freezone da ücretsiz sosyal medya hakkı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadowylord

Vodafone premium da fatura ödemeye 100 TL olayı Vodafone pay üzerinden mi oluyor? Bir de Freezone da ücretsiz sosyal medya hakkı var mı?

Fatura ödemeden kastınız 100 tl cüzdan kodu ise evet Vod pay üzerinden kodu giriyorsunuz sonrasında 100 tl bakiye tanımlıyor fatura ödemede de kullanabileceğiniz cinsten.Freezone da belirli gb 20,40 gb gibi sosyal medya uygulamalarına kota veri veriyor ekstradan.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Hayır premium alınca her Fatura ödemeye aylik 100 cashback diyor onu soruyorum. Freezone da kayıt olunca bu katlanab internet hediyeleri ve ücretsiz sosyal medya hakkı otomatik mi oluyor bunu sordum
  • b9y7e4 B kullanıcısına yanıt
    Yokya gelmiyor benimde 1 hafta olcak nerdeyse
  • 
Sayfa: önceki 257258259260261
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.