Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (258. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.178
Cevap
246
Favori
464.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet hocam

• umut67_67 kullanıcısına yanıt
    hocam bunun çozumünü çok aradim soyle buldum

ilk önce google masterpass hesap silme yaziyorsunuz telefon numarasi vs bilgileri yazip hesabi (kayiti kartiari)
    tümden kaldirmis olun

sonra her sey yanimda içinde profil - cuzdanimda masterpass dahil kayitli kart kalmamis olacak burada kartinizi ekleyin eklendikten sonra komple uygulamayı
    kapatip tekrar açin her sey yanimda sepete alacaginiz ekleyin ödemeye geçin az önceki kaydettiginiz kart
    görünecek ödemeyi deneyin %99 olumlu olacaktir
  • ARKADAŞLAR MERHABA..

Vodafone Pay'e tüm faturalarımı otomatik ödeme kaydetmek istiyorum. Limitleri çok düşük. Hesap onaylatan var mı veya ne biliyim. Aylık 10k yükliym. Harcama+otomatik ödeme kullaniym diye düşünüyorum. Fikri olan var mı ne yapmalı?

• az önce denedim qr yine çalışmadı
  • Qr ile ödeme başarılı olan yok mu bugün alışveriş yapacağım
  • Qr çalışmıyor
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt

Bir deneyeyim hocam

• Denedim bugünde calışmıyor
  • bimcell24 kullanıcısına yanıt
    Ben yükseltme yaptım hocam buyrun ekran görüntüsü

Vodafone Pay [ANA KONU]
  • Arkadaşlar Vodafone dan hattı taşımayı düşünüyorum telekoma Vodafone pay hesabımda bir sorun yaratır mı? Değişiklik yaptıktan sonra da aynen kullanmaya devam edebilir miyim
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Cüzdan harici kullanılıyor diye biliyorum
    Edersiniz.Ben taşıdım, aynen devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 22 Aralık 2024; 14:2:56 >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Peki diğer ön ödemelilerde sorun olur mu hocam, nays parolapara paycell vs
    Nays kullanıyorum sorun olmadı.
  • Cüzdan doğrulama için son adıma geçtiğimde kimliği taratmamı istiyor fakat tam bu aşamada uygulama kendi kendine kapanıyor. benzer sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu arkadaşlar?

Yarın sabah uygulamalı bir sekilde görüp buraya yazacagim bu gece Vodafone dan telekoma geçiyorum
    kurumsal bankalar genelde atm den bloke kalkıyor

paycell kartlar kaybolması oluyormuş sanırım ya kendi geliyor ya da siz ekleyin

nays uygulama silip tekrar yükleyince giriş yaparken blokeyi görüyor kimlik kartı ile kaldırıyorsunuz ama kalkmama sorunu oluyor çoğu zaman sms gelecek mi deneyin
  • Vodafone pay de hiç bir şey olmaz. Nays ta bloke kaldırmak lazım nfc varsa kimlik taratıp kalkıyor yoksa atm den
  • Qr ile odemede hata aliyorum sorun kartın yenilenmesinden mi kaynakli acaba?
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.