Benim de aynı 176 liralık faturaya 17,6 lira iade beklerken 50 görünce bunun yüzdesi kaç diye yazacaktım ama siz açıklamışsınız. |
Vodafone Pay [ANA KONU] (255. sayfa)
-
-
istanbulda yaşıyorsan istanbulkarta yükleyin marketlerde harcanır -
Karekod ödemede sıkıntı var bugün, epey yerde denedim hata veriyor.
Kart yenileme sms bana da geldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuniteD7 -- 13 Aralık 2024; 19:18:29 > -
Öğlen migrosta QR ile ödeme yaparken kart şifresi istedi, kasada kuyruk oluşturdum. SMS ile kart sifresi alıp girdim. İlk kez basima geldi. ( Bin lira ustuydü). Demin de SMS gelmiş. Sanal kartınızın kullanım süresi dolacaktır diye. 4 ay oldu ne ara dolduysa
-
Hocam anında bakiye çekerken yüzde 10 harcarken yüzde 20 kazanım nasıl oluyor -
Herkese geliyor
Sanal kart için -
Benim de öyle birleşmiş sanırım , kurum 290 cep 245 idi , toplam 50tl yatırmışlar. -
Bana tek faturadan 50 gelmiş hocam, 220 TL faturaya. Ama birleşmemiş de olabilir, hatalı göndermişler sanırım açıklama da telefon ödeme iadesi diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 13 Aralık 2024; 23:14:14 > -
İsterseniz görseldeki numarayı sansürleyin ne olur ne olmazquote:
Orijinalden alıntı: nierBana tek faturadan 50 gelmiş hocam, 220 TL faturaya. Ama birleşmemiş de olabilir, hatalı göndermişler sanırım açıklama da telefon ödeme iadesi diyor.
-
Teşekkür ederim☺️ -
Bu arada premium dan aldığım 100 TL kodu cüzdana giremiyorum hata veriyor, enteresan gerçekten. -
vodafone dan turk telekoma geçtim. vodafone faturasını yatırmak istediğimde bu numara vodafone da değil hatası veriyor.
hepsiburada ve 300 yüklemeye 100tl hediyeleri ertesi gün gelecekti 10gündür gelmedi.
-
Profilde ayarlar kısmında cüzdandaki bakiyeni yükleme yaptığın kredi kartına geri aktarabiliyorsun -
-
Geçen ay sanal kartla yaptığım 500 TL istanbulkart yüklemesine sonraki ayın ilk 14 gününde para yüklenir denmesine rağmen iade gelmedi. Dün cüzdandan yaptığım yüklemeye de 24 saat geçmesine karşın iade gelmedi. Kart ve cüzdan limitlerim yeterli niçin iadeler yatmıyor acaba?
-
Dün Vodafone pay üzerinden elektrik faturası ödedim hala fatura ödenmemiş görünüyor, aradım bizle alakalı değil diyor Vodafone. Sorun ne olabilir? -
haftasonu sebebiyle olabilir -
Doğalgaz, su ödedik anında ödendi. Elektrikte mi hafta sonu sorunu oluyor? Şikayette bulundum ck boğaziçi ni de, şikayet var ve mail kullandım. Vodafone hazretleri topu elektrik firmasına attı cünkü.
-
başıma gelmedi ama bazı ödemelerde akşam belli saatten sonra ödeme almıyorlar o sebeple tahminde bulundum yarın belli olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 15 Aralık 2024; 15:15:45 > -
Umarım yarın sorun hallolur, az bir şey de ödemiyoruz hocam. Ck boğaziçi firma bunlar da (köşe bayii) yazmışlar firmanın yanına, onu da anlamadım zaten. Bir daha bunlardan elektrik ödemem.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X