Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (253. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.189
Cevap
246
Favori
465.124
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kartın skt bu ay mi?
  • Migros yemek chasback yatmadı
    Bir gün sonra yatar diyor
    MH en hızlı nasıl kayıt açtırılıyor
  • b0Ni kullanıcısına yanıt

Kartın SKT bitti.

Kart yenilendi. Sorunlar yeni kartla başladı.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Ben geçen ay yaşadım bu sorunu, ayın 1inde kartınız yenilecek diye sms gelip yenilenmemişti o yüzden skt kaynaklı diye düşünüyordum. Mhyi arayıp durumu anlattım kartın yenilenmesini istedim, daha sonra dönüş yaptılar eski kartı sildiler yeni sanal kart oluşturmamı istediler, 2-3 saat sonra da bakiye yeni karta geçti düzeldi böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

Ben geçen ay yaşadım bu sorunu, ayın 1inde kartınız yenilecek diye sms gelip yenilenmemişti o yüzden skt kaynaklı diye düşünüyordum. Mhyi arayıp durumu anlattım kartın yenilenmesini istedim, daha sonra dönüş yaptılar eski kartı sildiler yeni sanal kart oluşturmamı istediler, 2-3 saat sonra da bakiye yeni karta geçti düzeldi böyle.

Kart yenilendi. Ben de eski kartı masterpass'dan silip yeni kartı tanımladım ama gene de olmadı. Bekleyeceğiz bakalım. Bilgi için teşekkür ediyorum.
  • %10 telefon faturası ödeme kampanyası daha önce kullanmadım birden fazla telefon faturası ödemeye uygun mu
  • Arkadaşlar şimdi vpay ile görüştüm diğer kurum faturalarında %10 iade diyor bundan başka vodafone veya diğer kurumların faturalarını öderken fayda sağlayabileceğimiz bir kampanya var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vav1en -- 10 Aralık 2024; 20:4:4 >
  • vav1en V kullanıcısına yanıt
    Ya yalan bunlar. Sakın ha sakın kullanmayın. Bu iade olayı var diye Vodafone Pay’den Spotify ve Youtube Premium aboneliğini otomatik ödeme talimatı vermiştim. İki abonelikten de ekstra 50’şer lira alıyordu çakallar. Neymiş hizmet kullanım bedeliymiş. Yam yam gerizekalılar.
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Evet anında bakiye için işlem ücreti alınıyormuş ama kurum faturası ödemelerinde de işlem ücreti alınıyor mu ? Herşey yanımda faturaya yansıtanlara %30 indirim diyor sanırım bunda da sadece mobil ödeme ücreti alınıyor

• Vodafone pay işlem kısıtlaması var diyor
    Ödeme yapmıyor
    Yaşayan var mı aynı sıkıntıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperen1668 -- 11 Aralık 2024; 17:5:4 >
  • Faturaya yüzde 10 var diye girdim Superonline yok listede. Superonline faturaya iade veren neresi var bilginiz var mı? Nays yüzde 5 veriyor onun haricinde bilgisi olan var mı
  • Bu ay kampanya iadeleri yatan oldu mu aramızda
  • Kart ile ödeme de sıkıntı yaşayan var mı
  • Müşteri hizmetlerine nasıl ulaşıyoruz? Kaçı tuşlamam gerekiyor?
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    0212 942 21 21
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    542 den Vodafone pay
  • mstf196 M kullanıcısına yanıt
    Henüz yatmadı
  • Beyler pay da yeniyim.
    Pay' a limit yukleyip faturalarımı ödemek istiyorum.
    İade için veya katılım için mesaj geliyormu?

Özellikle cep ve ev internetini burdan ödemek istiyorum
    Hatlarim Vodafone
    Teşekkürler
  • Freezone casback iadelerinde sorun yaşayan var mı?

• 
Sayfa: önceki 251252253254255
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.