Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: genclik17 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.829
Cevap
263
Favori
505.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vodafone pay'in tavsiye edilecek bir tarafı yok, son 2 - 3 sayfayı okursanız ya uygulama çalışmaz, ya verdiği kod hatalı çıkar. Müşteri hizmetleri düzeltilecek der düzeltmezler, o yüzden vodafone kimse kefil olmaz, karar sizin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 24 Kasım 2024; 11:58:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Hocam teşekkür ederim 50-100 lira ucuz olsun diye hiç strese girmeye gerek yok

• unfortunately kullanıcısına yanıt

Forumda konusu var 10gb 190 diye yanlış görmediysem.

• Vodafone Pay güvenlik birimi diye bir yerden arandım, kişisel bilgilerimi sordular, teyid amaçlı. Cevap vermedim, sonra arayın dedim. Olay ne yeni bir dolandırıcılık vakası mı? 0212 942 21 21 nolu telefon aradı.

• setnha S kullanıcısına yanıt

Vpay müşteri hizmetleri nosu o.

Vodafone Pay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 28 Kasım 2024; 13:0:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • setnha S kullanıcısına yanıt

numara dogru bile olsa artik gercek numaralari bile taklit ediyorlarmis diye haberler cikiyor. ne kadar dogru bilmiyorum. en iyisi orda kapatip dogruysa kendiniz o numarayi geri aramaniz bence. ama olay nedir bilmiyorum tabi

• Arıyorlar doğru hesabı yeni açtıysanız yada yeni aktif olduysa güvenlik için arıyorlar..

• Sanal kartımı bloke etmişler . 10 gündür kapalı duruyor . Bunun açılma şansı var mıdır ? Arayıp bilgi de vermiyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben aylardır kart ekleyemiyorum vodafone paybhesabıma MH defalarca aradım çalışma var diyorlar bir yıl çalışma mı olur? Hiç bir kart ekleyemiyorum ekli olanların süresi doldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadbul S kullanıcısına yanıt
    Daha az önce ekledim yeni, sizin hesapta yada uygulamada belkide kartlarda sorun olmasın?

• sadbul S kullanıcısına yanıt
    Uygulamayi kaldirip tekrar yuklemeyi denediniz mi? Ben kart eklemeyi basardim bu yolla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar vpay kartıma yükleme yapıcam özür dileriz işlerimizini gerçekleştiremıyoruz hatası alıyorum hatayı olan oldumu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 100 TL cüzdan kodu eklenmiyor genel bir hata mı yoksa kota mı var ? Geçen ay 1 kod girmiştim dünden beri hata veriyor

• Fatura Ödeme Kampanyası önceki aylarda talimat vererek yapılmıyor muydu? Şu an sadece ödeme yazıyor detaylarda talimat geçmiyor.
    ---------
    Gerçi ona da tek ödeme için vereceklermiş %10 azami 75 TL iade.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 1 Aralık 2024; 11:45:21 >
  • byrmbrk B kullanıcısına yanıt
    15 gündür eklenmiyor, Vodafone bilinçli olarak yapmış..

Hocam hata veren premium kodunu yeni cüzdan açarak ona ekledim her hesaba 30 günde 1 ekletiyordur belki

• byrmbrk B kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni cüzdanı ,farklı tc ile mi açtın? Çünkü aynı Tc ile sadece 1 cüzdan açılıyor..

Evet hocam farklı tc

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.