Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.198
Cevap
247
Favori
465.703
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen hocam vodafone yanımda çarktan cüzdan kodu çıktı
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Ben kac gundur premiumun verdigi cuzdan kodunu giremiyorum bilgisi olan var mi acaba?(Ay icinde carktan cikan kodu girmistim)
  • Hawk28 H kullanıcısına yanıt
    Şu an kod bölümü çalışmıyor, Vodafone lütfederse düzelecek..
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Ustteki arkadas cüzdandan cikan kodu aktif etmis demek ki premiumdan verilen kodlarda sıkıntı var.Sizin aktif etmeye çalıştiginiz kod premiumdan mi geldi?
    Evet
    Talep oluşturdunuz mu nereden oluşturabiliriz?
    Müşteri hizmetlerinden yapılıyor.
    542 ise isimiz yaş ayri bir numarası var mi acaba?
    Yok o numaradan ulaşılıyor..
    Tesekkurler hocam ben de arayayim da belki kayit acip düzeltirler peki siz ay içersinde baska yukleme yaptiniz mi cuzdana(carktan veya normal olarak)
    Hayır yapamadım çünkü 1 haftadır çalışmıyor.
    Anladım 4 kasimda ben carktan cikan kodu girmistim sorun olmamıştı muhtemelen premiumdan verilen kodlarda sıkıntı var bunu aktarım mhye
  • berkeonline B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkürler
  • bu cüzdan kodu nasıl kullanılıyor arkadaşlar

daha doğrusu cüzdandaki parayı nasıl kullanıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 22 Kasım 2024; 10:11:18 >
  • sertay_a kullanıcısına yanıt

pay içindeki işlemlerde veya yanımdadan bir şey satın alırken kullanılıyor. en güzeli fatura öderken kullanmak.

• Uygulama güncellendi,ancak o kadar bildirdiğimiz halde, cüzdana kodla yükleme sorunu devam ediyor.. ne desek boş bunlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 22 Kasım 2024; 13:45:59 >
    Ben de aradım dun hocam kayit actilar bu sabah arandim bilgi islem burosundan 2/10 gun icerisinde düzeltilecegini soyledi mh ayrıca problem şüphelendigim gibi verilen premium kodlarindaymis
  • Yeri mi bilmem ama Vodafone kullananlar bilir, yanımda uygulaması reklamdan girilmiyor elli defa da söyledim düzelmiyor. Geri çık, bir yere git hemen ekranı kaplayan reklam bir de kapatamıyorsun da, ister istemez giriyorsun.
  • Freezone kampanyalarına katılmak için ne yapmak lazım?

Hatta 26 yaş altı kullanıcı tanımı yaptım, herhangi bir paketi olmayan faturasiz bir hat.
  • Şu tarifelerden birine geçmeyi düşünüyorum. Her ay 100 tl vodafone pay iade diyor ancak vodafone pay tavsiye eder misiniz daha evvel hiç kullanmadım. En alt paket seçicem 1 gb olan 120 tl gibi hesaplıyorum.

Vodafone Pay [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 248249250251252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.