Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (259. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Can851 , murat5552 , mstf196 , r._fdn , r._fdn , mount20 Daha Az
6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
5.178
Cevap
246
Favori
464.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hesap doğrulama adımında tercih ettiğiniz ürünler soruluyor. Cüzdan, ön ödemeli hangisini seçmeliyiz? Fark eder mi?
  • Qr ile odeme yapabilen var mi, kac gun oldu, yeni bir durum varda bizim mi haberimiz yok
  • Hesabı kapatıp bakiyesi iade olan var mı? İstanbul karta yükleme yaptığım için hesabımı kapatmislar
  • sanal kartım yenilendi önceden hepsiburada'da denizbank olarak gözüküyordu denizbank kampanyasından da indirim alabilmiştim şimdi ise vodafone pay olarak gözüküyor. QR ödeme yapamayanların sebebi bu olabilir. en uygun zamanda yeni kartla qr ödeme yapmayı denerim.

• Vodafone pay İstanbul kart %10 iade kampanyası şartlarinda ayda 1 kez yararlanır diyor. Yani maksimum 1 kere de 500 TL yuklettigine göre %10 50 TL iade gelir anlaşılıyor. Doğru mu?
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Doğrudur.
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Üst limit yok geçen ay 3x500 yükledim 150 TL yattı
  • edippp kullanıcısına yanıt

normal sanal kart ile QR ödemesi yaparken 1 aydır sorun yaşıyorum asla ödeme yapamıyoru msürekli hata veriyordu.bende vodafone şubeye gittim 1 adet fiziki kart aldım 10 tl değerinde ve onu sisteme kaydettim. şimdi alışveriş yaparken fiziki kartıma para yatırıyorum QR dahil her türlü ödemeyi gerçekleştiriyorum sorunsuz

• ozalylmaz O kullanıcısına yanıt
    Düzelmiş bugün qr, kullandim bende
  • Ay başında 300tl ilk yüklemeye 100tl hediye veriyordu. Yükledik ama 100tl gelmedi
    M.h. Yükledikten sonra hemen harcadıysanız gelmez dedi hediye
    300tl Hepsiburada harcamasına 150tl iade kampanyası da gelmedi
    İşlemde param/hepsiburada yazıyormuş
    Kart numaralarını girip harcama yapmıştım . Başka bir seçenek yoktu zaten

Özetle çöp bir hizmet . Üyeliği kapattırdım arayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 24 Aralık 2024; 15:5:57 >
  • istceko İ kullanıcısına yanıt
    aynı hesapla değil mi
  • Ya bu Vodafonepay biletini aldan yaptığım alışverişe cashback vermedi, parayıda harcatmıyor başka yere napıcaz
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    Benımde gecen ay fatura ödemesine iade gelmedi
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    daha önce cüzdana para yuklediysen gelmez cüzdana 300 yükle 100 hediye
  • S24ULTRA kullanıcısına yanıt

İlk kez yüklemiştim . Gelmedi 100tl

yazdigim gibi dedi mh

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    300e 100 lira icin link var mi? Katilim sartlari nelerdir?
  • İstanbulkart yüklemesi yapamıyorum, şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor. İşlem yapabilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.