bu vpay'e cep numarası güncelleme gelmedi mi halen |
Vodafone Pay [ANA KONU] (237. sayfa)
-
-
Profil--ayarlar--cüzdan bakiyemi banka/kredi kartına geri yükle (gelen hediye bakiyeler hariç)
-
Hocam buradan devam edelim.
Katıl butonu bir kereliğine gelmişti. Ondan sonra daha gelmedi. Otomatik katıldım hep. -
Şikayetvar'a yazınca yapıyorlar anca. Yoksa ilgilenmiyorlar. -
Tamamdır sağolun hocam, ben de katıl bölümü hiç görünmedi. Az önce kaydoldum. Bu ay kullanıp deneyeceğim bir. Umarım başarılı sonuçlanır.
-
Üstteki mesaj gibi Karekod kampanyası şu an Kampanyalarım bölümünde görünüyor ancak yeşil Katıldın kutucuğu yok. Verileri silip baktım yine çıkmadı aylardır kullanıyorum sorun olur mu harcama yapsam? -
Allah aşkına bana bir numara verin de ulaşayım.. müşteri temsilcisine 05425420000 dan bağlanamıyorum -
QR, fatura ve kolay paket iadeleri gelmiş. -
X üzerinden yazın olayı anlatın -
Butona basma şartı zaten kalkmış QR kampanya şartlarından. -
Allah kolaylik versin (ciddiyim, bilen birine baglanmak, sonra dert anlatmak cok zor)
-
İki buçuk günde zar zor açtırdım bloke olmuş kartımı.. Yaz aylarında personel izine mi çıkıyor nedir bilinmez, ilgilenecek kimse yok galiba. Sanal karta Bakiye yükledim, kendi paramla rezil oldum. -
Vodafone pay Qr ile cekım limiti 500 tl yükseltme imkanı varmı yada kart ile çekım limiti ne kadar -
Anonim hesaplar icin olan limiti uyguluyor vodafone. Onaylatma secenegide yok kart yukleme limitide bddkya gore 2750 iken vodafoneda 1250 hala eski.
Yani kurum kendi limitlerine gore hareket ediyor artiramazsiniz o konuda garipler. Sanirim 12- 18 yas az para harcayacak kesim kullansin istiyorlar bende anlamadim senelerdir limit politikalarini
-
-
Yanımdadamı cıkıyor hocam ? -
750 lirayı düşersek, aylık 162.5 lira yapıyor, fena değil. Ama Vodafone'a güven olmaz. Sabit ücret diye 3 ay indirimli tarifeyi tanımlamıştı müşteri temsilcisi. Küçük büyük bütün yazıları, baştan sondan okuyun. Müşteriyi 12 ayın son gününe kadar tutmayı amaçlıyor bu kampanya 750 lira hediyesiyle, parayı garantiliyorlar.
-
Vodafone premiumlu olmak için Mobil ödemeyi açmak gerekiyor. sadece bunun içn açarsanız Mobil ödeme ücreti alınmayacaktır deniyor ama yine de alıyorlar. hattı başkası kullandığı için nasıl uğraşacağımı da bilmiyorum. uğraşmak da istemiyorum. yani kısaca her şey olabilir bu Vodafone'da -
Benden sadece premium ücreti aldı ama mobil ödemeyi başka işlem için kullandığımdan dolayı bu döneme yansır.
Gain kampanyasına üye oldum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X