Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iskader , pharm4vita Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.355
Cevap
252
Favori
475.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla geçen sene küçücük şehirde bulup 3 tane almıştım hocam. Zaten skt 1 yıl olması çok mantıksız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    fiziksel kartın ne avantajı var hocam? uzun zamandır kullanıyorum ama kart kullanavak kadar avantajlı bir durum hiç bulamadım/hatırlayamadım

• Vodafone qr kampanyasi icin firsat butonu tiklanmiyor bende.Firsati kullandiniz seklinde uyarı var ama daha once hic qr kullanmadim...

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Öyle o otomatik tıklanmış şekilde. :)

• the_exorcist kullanıcısına yanıt
    Sistemsel sıkıntı mi var acaba?

Bilemeyeceğim. Geçen ay ve bu ay benim hep öyle otomatik tıklanmış şekildeydi. 100 TL hediyeyi verdi sıkıntı çıkmadı.

• Bende fiziksel kart yok. Sanal kart var. Qr ile ödeme yapamıyorum. Qr ı kamera bir türlü okuyup ödeme gerçekleşmiyor pos da

• m_bas134 M kullanıcısına yanıt
    Çoğumuz sanal kartlıyız hocam zaten. Benim tecrübeme göre de QR en hızlı ve sorunsuz vodafone'un çalışıyor. Hatta tam kodu okutmadan bile kamerayı tutar tutmaz algılıyor. İsterseniz uygulamayı silip yeniden yükleyin belki düzelir.

• Arkadaşlar Vodafone pay de vodafone'lular için daha farklı avantajlar mı var?

• Vodafone premium kullanan var mı? Ücretsiz s sport plus veriyor.

• Karekod kampanyası temmuzda da aynı devam.

• feedyourhead. F kullanıcısına yanıt

dun QR icin olan son tarih 31.07 yaziyordu. dun mu degistirdiler yoksa gecen aydan beri 31.07 miydi ben emin olamadim. dun qr harcamasi yapmaya calistim o da olmadi zaten

• wolkien kullanıcısına yanıt
    Hayır 30.06 yazıyordu öncesinde ama dün mü değiştirdiler dikkat etmedim. Ben bugün gördüm 31.07 yazdığını. Her ay yeniliyorlar ya kampanyayı bence bir hinlik yok.

• Dün bende 31.07 yazıyordu QR için

• spdial S kullanıcısına yanıt
    Umarım okunabiliniyordur...

Vodafone Pay [ANA KONU]

Hocam vodafoneden yeni 2. hat alacağım. Bu vodafone payı da aktif kullanmayı düşünüyorum. faturalı yada faturasız hattlarda limit felan varmı paycelldeki gibi. Yada şöyle sorayım hangisi daha avantajlı olur faturalı? faturasız?

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    Vpay in benim acımdan pek bir avantaji yok gibi.Tel faturalarina 50 tl faturasizlara 25 tl bakiye yukluyor.Birde QR kampanyasi var.500 e 100 veriyor.Ama bazen kampanyalara katilmama ve sartlari saglamama ragmen hediyemi yuklemiyor.Zaten konuda mevcut.Soruya gelecek olursak ben faturali derim.

ozaman türkcell alıp paycelle kampanya kovalamak daha mantıklı. Teşekürler

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    Paycellde kullaniyorum,kampanyalari daha iyi kesinlikli ama Vod abonesi olupta kullanabilirsiniz cogu kampanyayi tıpkı benim gibi...

• Vpay QR kampanyasını ilk çıktığında kullanmıştım. Ondan sonra her ay fırsatı kullandınız dediği için tekrar kullanmamıştım. Bu ay tekrar kullansam iade gelir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.