< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (280. sayfa)
-
-
Bu Vodafone pay i hakikaten de kullanmayın eft ile yüklerseniz geri gelir kartla yükleme yapayım kullanayım dersiniz bloke olur canı isterse açılır istemezse kapatırlar lanet olsun bunların vereceği cashback e de hoş Freezone lu değilseniz verdiği cashbackleri toplayarak ancak bir iki ekmek alırsınız ya orası da ayrı bu arada blokeniz kalkmaz ise sadece en son yüklediğiniz parayı geri iade ediyorlarmış hakkınızla kazandığınız cashbackler de yanıyor iade bile etmiyorlarmış haberiniz olsun fatura ödeme kampanyasından verdikleri 12.55 TL de başımın gözümün sadakası olsun diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de onaylı hesaba geçmek istediğimde kamera ile kimlik tanıtma ekranına girerken uygulamadan atıyor.
Öyle saçmasapan bir uygulama ki, sanki çalışanlar şirket sahiplerine Vodafonepay'i kapatsa da kurtulsak diyorlar gibi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
güncel faturaya baktım premium ücreti yansıtılmış. Önce Pay'i aradım fatura kesim tarihi sonrası işlem yapılmış, sonraki ayda aktif olur dedi, ama pek inanarak söylemedi gibi geldi ve 542 yi aradım ordaki temsilci de sonraki ay aktif olmazsa para iadesi talep edersiniz dedi.. Bu iş yalan olacak gibi görünüyor :)
-
İşlem baştan yanlış yapılmış, üyelik gelen promosyon kodu ile başlatılmadığı için normal ücret çeker.
-
4 gündür bloke edilen kartın açılmasını bekliyorum
Ve fatura iadesi 2 aydır yatırılmıyor kayıt açtım bekliyorum muhtemelen bu ay son oldu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kampanya açıklamasında sms ile kod geleceği yazıyor, ama sms gelmedi. MT de açıklamada yazsa da kod gelmemesi sorun değil, otomatik ücretsiz tanımlanır oldu. Neyse dedikleri gibi sonraki ayı bekleyeceğim, bakalım ne olacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilyadakampanya açıklamasında sms ile kod geleceği yazıyor, ama sms gelmedi. MT de açıklamada yazsa da kod gelmemesi sorun değil, otomatik ücretsiz tanımlanır oldu. Neyse dedikleri gibi sonraki ayı bekleyeceğim, bakalım ne olacak.
@ilyada Kampanya kurgusu o şekilde değil yanlış bilgi vermiş, bizzat kendim yaptım kodla başlattım 2 aydır 0 olarak yenileniyor üyelik.
Ayrıca android vfpay kimlik doğrulama da son aşamada uygulamanın çökmesinin sebebi ekran kayıt/yayınlama izninin açılmaması cihazınızın geliştirici seçenekleri açık olsun vfpay özel izinlerden bu özelliğe izin verin bugün kimlik onayı yaptım gerekli izni verince.
@ensar14 Ziraat 3d sonrası hata vermesinin sebebi bankanın şüpheli işlem bildirmesi kaynaklı, ziraat kullanan bilir aynı ay içinde aynı işyerinden 2. işlem sonrası bunu engelleme yapar özellikle cüzdanları...
@Can851 @AsilTürk68 Para yüklenilen banka önemli, sıkıntılı bankalardan yüklemeyin yoksa hesabınız açılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 25 Ocak 2025; 17:4:20 >
-
Hangi bankalar sıkıntılı
Yok benim değil annemin hesabı daha doğrusu kartı kapandı 1000 TL yükledi gerçi uygulamada yüklü kartı daha önce de yükleme yapardı küçük tutarlarda olsa freezone tanımlı olduğu için Migros yemek siparişi verecektim malûm 2 kişi dışarıdan yemek yemek için artık bu tutarlar lazım 1000 TL ye bile böyle muamele çekiyorlar ise kendileri bilir artık benim hesap açık ama sileceğim kullanmaya değmez artık zaten freezone tanımlı değilse verdiği cashbackler kuş kadarquote:
Orijinalden alıntı: Birkanbey@ilyada Kampanya kurgusu o şekilde değil yanlış bilgi vermiş, bizzat kendim yaptım kodla başlattım 2 aydır 0 olarak yenileniyor üyelik.
Ayrıca android vfpay kimlik doğrulama da son aşamada uygulamanın çökmesinin sebebi ekran kayıt/yayınlama izninin açılmaması cihazınızın geliştirici seçenekleri açık olsun vfpay özel izinlerden bu özelliğe izin verin bugün kimlik onayı yaptım gerekli izni verince.
@ensar14 Ziraat 3d sonrası hata vermesinin sebebi bankanın şüpheli işlem bildirmesi kaynaklı, ziraat kullanan bilir aynı ay içinde aynı işyerinden 2. işlem sonrası bunu engelleme yapar özellikle cüzdanları...
@Can851 @AsilTürk68 Para yüklenilen banka önemli, sıkıntılı bankalardan yüklemeyin yoksa hesabınız açılmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu vodafone mh gerçekten çok ilginç:) Sizin mesajınızdan sonra bir kez daha aradım ve bu sefer de avantajlarım kısmına premium kod gelecek dedi. Onu takip etmem gerekiyormuş. Dedim arkadaş sms kodu girerek yapmış, telefonunu verin arkadaşınızın bir kontrol edeyim bakalım neye göre almış dedi..) Neyse yaa sorun değil, yeterince hediye veriyor arada olmayıversin..
-
Doğrulama kamera aşamasında sürekli başarısız oluyor çözümü nedir? Bir de bynogame harcaması yaptık dün bugün gelmesi lazımdı gelmedi, onaylı hesap olmak mı gerekiyor, yoksa talep mi oluşturmalıyız ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayni sorunu yasiyorum cozum bulabildiniz mi ben mh ile bi kere gorustum bizim tarafimizda sorun yok dedi sadece
Ayni sorunu yasiyorum cozum bulursaniz burdan da bizi bilgilendirir misiniz
Çözümü önceki mesajımda yazdım uygulayın.
Akbank dan yükledım
Üstad merhaba, mesajda bahsettiğiniz izni ben kendi cihazımdaki ayarlarda bulamadım. Tüm izinlere izin verdim. Ekran görüntüsü atma şansınız var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+1
O kampanyaya nasıl katıldınız, ödemeyi hangi yöntem ile yaptınız yani yaptığınız alışveriş hakkında bilgi verir misiniz. SMS kodu geldi mi? Kod gelse sıkıntı olmaz ama bize kod gelmedi. Kod gelmesi için neyi nasıl almalı, çünkü bir çok seçenek var.
Ayrıca doğrulama konusunda çoğu kişi sorun yaşıyor, dediğiniz kayıt yayınlama izni bende de yok. Bu izni nerden veriyoruz, bilgi verirseniz herkes faydalanır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X