< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (302. sayfa)

-
-
Bugün bana da bloke koymuşlar şikayetvar, twitter üzerinden şikayet oluşturdum aradılar kayıt oluşturdular incelenip size dönülecek diye bekliyorum.
-
Bu ne ya? Yüklersin bloke kullanırsın bloke uygulamaya girersin bloke bloke bloke bloke... Kampanya yapsa ne fayda göster ama elletme misali her işleme bloke atacaksan istersen 1 TL harcamaya 3500 TL ver ne anladım bu işten?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bloke hangi işlem sonrası oldu? İçerde 2k param var uğraşmayalım sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim değil annemin bloke oldu 1000 TL yükleme sonrası daha da açılmadı üstüne de 12 küsur TL faturadan gelen iade de duruyordu onun da üstüne bir güzel yattılarquote:
Orijinalden alıntı: ehiamicoBloke hangi işlem sonrası oldu? İçerde 2k param var uğraşmayalım sonra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 9 Mart 2025; 23:57:36 >
Bu 3500 luk kampanya sadece qr odemeli alisverisler icin mi? Dun sanal kartla mavi.com dan alisveris yaptim gelen giden yok
Şartlarda sanalda var yani qr zorunluluğu yok.
Ama gelen giden yok malesef, bir iki gün bekleyelim bakalım
Benim bugüne kadar yaptığım tüm alışveriş ertesi gün iadesi yattı gayet memnunum. Fiziki olsun sanal olsun QR olsun.. yarın geciken MTV yi ideyecem bakalım gene iade olacakmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boşa denemeyin prepaid kartlarla mtv ödenmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
katıl butonuna bastıktan sonra olıyor sanırım
Bugün geldi iade, fazla tez canlı olmamak lazım
Vodafone pay para çekilen cüzdan varmı arkadaslar
aynen dediğiniz gibiymiş maalesef olmadı. sadce vergi de değil, bu ve benzeri ön ödemeli kartlarla cüzdan hesaplarına da para yatırılmıyor
-
28 Şubatta elektrik ödemesi yaptım gelen giden yok, 1 hafta önce kimlik doğrulama yaptım, doğrulama aşamasında diyor. Ne pohtan sistem ya
-
iadeler 1-14 arası yatmıyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deryatumkoyogullariBugün bana da bloke koymuşlar şikayetvar, twitter üzerinden şikayet oluşturdum aradılar kayıt oluşturdular incelenip size dönülecek diye bekliyorum.
Sabah arandım yükleme yaptığım kart size mi ait diye sordular ardından 5-10 dakika içerisinde blokem kaldırıldı.
-
2 gün sonra yine bloke atarlar, saçma sapan sistemleri var.
-
Umarım olmaz daha bloke ama arayan kişiye soruyorum neden bloke olmuşum diye. Dönem dönem bloke atılıp hesaplarınızı inceliyoruz dedi.
-
Geçen ay ki qr ile ilk ödeme kampanyasının kazanımı yatan oldu mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X