< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (300. sayfa)

-
-
Qr yatmadı. Bekliyorum ben de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fatura ne kadardı hocam? Alt-üst limit belirtilmemiş ama olsun fikir edinmiş oluruz.
Fatura ödeme sıkıntılı. Tek faturaya iade veriyor o da ararsak. Şartlarda böyle bir durum yok. Kafasına göre Vodafone. Müşteri temsilcisi 1'i yok öyle birşey diyor, diğeri var.
425 liraydı, 42,5 geldi
Arkadaşlar bu yeni gelen (3500 TL lik) kampanyaya katılmadan ödeme yaparsak %20 Qr ödeme gelir mi sistemde hâlâ devam ediyor gözüküyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üst limit belirtilmiş işlem başına %10 max 200₺ iade
uygulama içi işlemlerde ise 250₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 7 Mart 2025; 11:32:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kafam yandı harbiden...
- bu fatura kampanyası kaç aylıktı, tarihlere bakmadım. Şubatta ödediğim faturaya iade gelmedi.
- Defacto 150 tl faturaya yansıt kampanyasını deneyen var mı? alt-üst limit yok.
Ben eşeklik yapıp not almadım şimdi hatırlamıyorum.
%20
%10
Telefon faturası
Kurum Faturası
Kozmetik (Watsons) - katılmayı unutmuş olabilirim :d
yatmadı.
-
iadeler ayın 1-14 arası yatıyor
Vodafone Pay Kullanici Sozlesmesi'nin 4.13-4.14 maddesi geregi 4322 nolu Vodafone Pay kartiniz bloke edilmistir. Kartinizin tarafimizdan incelenip iki is gunu icinde acilmamasi durumunda bakiye iadeniz ilgili banka kartiniza dort is gunu icerisinde yapilacaktir. B003
Vodafone pay sanal kartımla N11 üzerinden 165 TL civarı ödeme yaparken bu uyarıyı aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 7 Mart 2025; 15:34:44 >
İkisine de katılın ikisi de gelir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cüzdana yüklenen bakiye ile bu son çıkan %10nakit iade kampanyasında kazanım oluyor mu acaba? Detay göremedim.
sanırım qr olmuyor ama online alısveriş yada fatura ödemeleri yapılabiliyor.
cüzdana yükleme yapıp da harcama yapıp yüzde 10 kazanım sağlayan var mı acaba
Son 1 haftada 3 defa hesabım bloke oldu, bir QR ödeme yapıyorum ikincisini yapınca arkasından bloke, bugünde hesaba gün içinde yine kendi hesabımdan 2 eft yaptım direk bloke oldu. Bu saçmalık sadece bana mı oluyor herkese bu şekilde mi acaba
-
koşullardaki 2. maddede cüzdan kelimesi geçmiyor yarın cüzdan ile faturamı ödeyeceğim istisna olursa yazarım
cüzdan harici qr vs. olumlu
Teşekkürler, pay sanal karta kredi kartından yüklemede komisyon olayı olmasa iyiydi. Ya da qr ödemede cüzdan seçebilme özelliği gelmeli
-
Bana da oldu yukarıda yazdım. Hemen açılıyor mu?
Doğalgaz faturası ödemek için 2500 TL EFT yaptım, az sonra bloke mesajı geldi. Bu ne saçmalık böyle. Resmen kullanmayın der gibi. Ne kadar sürede açılıyor? Yada aramak mı gerekiyor blokenin kalkması için? Bu konuda tecrübeli olanlar bilgi verebilir mi?
Vodafone pay karta Papara ve Garanti Bankası ile bakiye yükleyemedim. Genel bir sorun mu yoksa sadece bende mi öyle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X