Arkadaşlar merhaba Mart ayı başında Vodafonepay İstanbul karta yüzde 10 ve QR odemelerine 100 TL ye kadar geçmiş aylarda uyguladığı yüzde 20 yi kısa bir süre uyguladı. Sonra her yerde yüzde 10 uygulamasını başlattı. Şimdi ben yanlış mı hatırlıyorum? Yoksa bu kampanya var mıydı. Linkleri bulamıyorum. Bu dediğim kapmayalarin linkine ulaşabilen varsa paylaşabilir mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (331. sayfa)

-
-
10 marta kadar eski kampanyalar vardı, 7-8i gibi yeni kampanya başladı. eski kampanyaların kazanımları yatmadı hala, yatacağını da pek sanmıyorum kayıt açmak gerekecek muhtemelen. (istkart olanı yapmıştım)
-
2 gün önce preium yeniledim ama 100 tl bakiye hala yüklenmedi. Kitapyurdu eksik yatanı şikayetvar sayesinde geri aldım. Ne kadar çok uğraştırıyor bunlar böyle?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türknet ödemem vardı. Türknet uygulaması üzerinden vf pay ile ödemeyi gerçekleştirdim. cashback gelmeyince araya hafta sonu girdikten sonra bugün aradım, ekranda hata olduğu için size dönüş sağlayalım dediler. dönüş yapıldı ve dendi ki sizin bu harcamanız 4816 adlı MCC koduna denk geliyor, faydalanamazsınız. ve bana şartlarda "6211, 5944, 4816, 8999, 5993 MCC kodlarına denk gelen, kolayca nakite dönüştürülebilir harcamalar kampanya kapsamına dahil değildir ve nakit iadesi yapılmayacaktır." olan bilgi iletildi. ben de dedim ki yaptığım harcama kolayca nakite dönüştürülebilir bir harcama değil, sizin bahsettiğiniz cüzdan gibi yerlere yapılan harcamalar dedim. Mh ile anlaşamadık. var mı başına böyle bir şey gelen?
-
Ben Vodafone pay uygulamasından TurkNet faturamı ödedim iadem geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iade yapıp yapmayacaklarını bilemem ama bu mcc her zaman bir sorun çıkarabiliyor. belki turknet gibi olağandan farklı mcc kodu kullanan şirketleri kolayca şikayet edebileceğimiz bir yer olsa işler düzelir ama şu noktada vpay'in suçu yok gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamada kampanyalarım kısmında en altta. Karekod dışındakiler yok eğer fatura ödemesi, İstanbulkart yüklemesi vs yaptıysanız. 14'üne kadar yatmazsa kayıt açtırırsınız.
bana 3 nisandan beridir ne freezone cashbackleri nede nakit %10 iade bakıyeleri yatmıyordu aradım mh yı kayıt oluşturdum, az önce destek ekibinden aradılar, diyoki bazen iade yapıldığında yada hem freezone hem %10 iadelerinde sistem çaıkışıyor ve aktif olan kampanya pasife geçiyor o yüzden de ödüller yatmıyor, sizinki de pasife dönmüş ben burdan aktif edilsin diye not alıyorum diğer ödüller içinde manuel yapılması için not bırakıyorum dedi, sizinde birkaçgün yatmamış ise pasife dönmüş olabilir arkadaşlar, son olarak faturalarda yeni bir kural getirmişler sadece ilk ödenen kurum faturasına ödül verilecek diğerlerine ister uygulama içi ister fatura şirketinin uygulamasından yada internet sitesinden öde ödül verilmeycek dedi bilginize
-
Ben bu kadar saçma uygulama görmedm, TAMİ kullandım, papara nays hepsini...
Bir cüzdan var ona kredi kartı ile yükleme yapabiliyoruz fakat onla ödeyince fatura vs hiçbir puan kazanamıyoruz?
Cüzdan içine attığın parayı naysta paparada gibi istediğim yere geri atamıyorum?
Cüzdandaki parayı vp karta aktaramıyorum.
Vp karta kredikartından bakiye çekince komisyon çıkıyor.
Çözemedim bu işi o zaman cüzdan ne işe yarıyor.
açtırdığım kayıda isitanden az önce manuel olarak bütün hepsini tek seferde yatırdılar sağolsumlar
-
Faturayı siz kendiniz sordunuz herhalde, zorla fikslettirdiniz yine sora sora
-
zorla fikslettirdin ne demek? adamlara daha önceden bir sürü başvuru talep şikayet gitmişki onlarda kampanyanın içine madde koymuşlar, ben burda kampanya koşullarında yazmasına rağmen haber veriyorum hepsinde gelir ümidiyle hareket etmeyin diye, konuyu anlamadan suçlama yapıyorsun yakıştıramadım sana
-
Tartışılan fatura ödemesi uygulama içinden yapılan ödemeler için, ki bu zaten en başından beri öyleydi 1 ay öncesinde yine yazıldı konuda.
Bugün yazan arkadaş kurumların internet sitesinden ödemeye de veriyordu normalde onu da dahil olacak şekilde artık sadece 1 adet olacak demiş. Benim bu şekilde ödediğim var gelmezse dediği gibi kapsam kötü anlamda genişletilmiştir.
şu an kart takla attırmak için bir bu bir de hepsipay kaldı sanırım?
-
Freezone cashbaklari yatıyor mu arkadaşlar, %10 veriyor diye daha hiç harcama yapmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MT yukarıda üyeye yanlış aktarmış. Kurum sitesinden birden fazla fatura ödemesinde hala iade geliyor. Uygulama içinden yapılan ödemeler için evet sadece 1 adet iade geliyor.
bu şekilde hangi ön ödemeli kullanırsanız kullanın bir gün bloke yersiniz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ayın 2'sinde yaptığım Perdigital iadesi yeni geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X