Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Birkanbey , V_001 , ozalylmaz , himai Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.184
Cevap
292
Favori
587.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de sanal karta yükleme yapamıyorum. Fiziki karta yükleme yapabiliyorum. Uygulama içinden fiziki karttan sanal karta bakiye aktarabiliyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt

yok bana kartları sil dediler sildim,şimdi kart eklemek istediğimde 3d mesajı gelmeden hata veriyor o yüzden para yükleyemiyorum.Eft ile yüklemek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone Pay [ANA KONU]
    bu şekilde

• mount20 M kullanıcısına yanıt
    Yeni kart derken fiziki kart mı eklemeye çalışıyorsunuz? Bir de ben deneyeyim yeni bir kart ekleyebiliyor muyum

Hayır kredi ya da banka kartı

• Şimdiye kadar mis gibi çalışan QR ödeme iki gündür hata veriyor. Sizde de öyle mi ? Problem nedir anlamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mount20 M kullanıcısına yanıt
    Vodafone payda fiziki veya sanal kartını değiştir. Yeni karta çevir

Sanal kartı sildim yenisine kart eklemek istedim yine aynı banka/kredi kartı ekletmiyor

• yakın zamanda vodafone pay fiziki kart alan oldu mu arkadaşlar ? bulunduğum şehirdeki vodafone bayilerinde aylardır kart yoktu şimdi 1 tanesi getirmiş 50 lira diyor, vodafone sitesinde kart ücreti 20 TL yazıyor bu bayiler kafasına göre fiyat çekebilir mi hepsi mi böyle acaba yoksa bizim buradaki mi çakallık yapıyor ona göre arayıp şikayet edeceğim. normalde hep sanal karttan qr ile ödeme yapıyorum ama arada sistem tıkandığı için fiziksel kart şart artık saçma sapan yerlerde işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyebiliyor

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Bir hafta önce aldın 19 TL kargo bedeva, site ismi vermek yasakmı bilmiyorum ama hani şu uğur böcekli site varya ordan

İstedikleri fiyatı söylüyorlar 200 diyenler bile vardı Ankara'da, sanaldan e-ticaret sitelerinden alın 20 liraya

• 20 bin lira ödemeyi 2 bin olarak 10 sefer peş peşe çeksem kart kapatilir mi

• @vndc @muskes1903 teşekkürler dostlar bilgilendirme için , trendyol ve n11'de stok bitmiş ama hepsiburadaa hala satışta premium ile bedava kargo sipariş verdim 19,90 TL 👍

benim gibi vodafone pay fiziksel kart bulamayan yada çakal bayilerin kafalarına göre fiyat çekmesine maruz kalmak istemeyenler hazır yüzde 10 kampanyası devam ediyorken fiziksel kart almak isterse linki bırakayım şöyle ihtiyacı olan değerlendirsin ;

https://app.hb.biz/kI90qxQCUA21

• beckhim23 B kullanıcısına yanıt
    Kapanır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Geçen ay ben de pazarama dan aldım bayii 200 lira fiyat çekti bide bunlar yeni çıktı heryerde bu fiyat diyor.

• Deneyen var mıdır TÜVTÜRK araç muayenede QR kod ödeme yapılıyor mu acaba? Yapılıyorsa 3bin tek sefer QR odeme yaptırır mi sizce?🤔bu vpay iyi hoş da böyle hep cekinceler var kafada.

• idefixoxo İ kullanıcısına yanıt
    2000/200 verir maksimum. Qr endişeniz varsa fiziki kart 20 TL.

• 1 tane doğrulamasız hesap var evde 100-150₺ birikmişti şok win ya da bimpara’ya yükleyecektim doğrulamasız yükletmedi

doğrulamasız qr ile harcamaya da hata veriyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hburada dan alın geçin.

• Arkadaşlar 1 aydir sanal kartim blokeli sikayetvar yazdim ama bir türlü kimse iletisime gecmiyor benimle. Baska bir yolu varmi blokeli hesabi acmanin?

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.