< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (356. sayfa)

-
-
Malesef iadeler suistimale açık. Misal bugün 2000 TL sipariş erin tarin 200 TL geliyor. Ertesi gün iade edin 2-3 gün sonra 2000 geri yatiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık İadeyi almazsa Vodafone'u arar söylerim hocam. En kötü bir vakıfa gönderirim.
-
Ben kaç kere aradım söyledim. Teşekkür ederiz sağolun dediler. Sistem çeker merak etmeyin dediler ama çekmedi. Şuan telefon tarifem 120 TL ve temmuzda bitiyor. Devam etmek istiyorum ama faturalı tarife olarak karşıma çıkan en ucuz tarife 490 TL kaç kere aradım adam gibi fiyat verin kabul edeyim diyorum sallamiyorlar. Hal böyle olunca mükerrer iadeler için üzülmüyorum artık. İş artık şuna döndü kim kimi ne kadar sevebilirse. Onlar tarife fiyatları konusunda seviyorlar bizde böyle kampanyalar cashback ile
Hocam hak vermiyor da değilim ama öyle yaparsam benim de o zaman karşı taraftan farkım kalmaz. (sözüm kendime)
-
bu kart igdaşın web sitesinde kullanılamıyor galiba
böyle bir link vardı
buradan ödemede sorun oluyor mu iadede? sadece 2 tl komisyon gördüm.
edit: buldum, iade geliyormuş. ödemeyi yaptım iade bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 29 Nisan 2025; 15:39:40 > -
paycell uygulaması da var zaten hocam,herkes o uygulamadan ödüyor da ben hiç ödemedim.Zaten konya mepaş şirketi de yok kurumlar arasında.Siz kaç lira ödediniz ve kaç lira iade gelecek?%10 mu? diğer sorum ise her faturayı harcama olarak görüp %10 nakit iadeye dahil ediyorlar mı?
-
önceki sayfalarda verilmiş iade. değişmediyse bana da gelir. 574 tl için 2 tl de komisyon ödedim
-
Pqycel siteden fatura odedim iadegeldi. Harcama olarak paycell paycell yaziyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bundan dolayı yarın bir gün bloke olmaz demi hesap. Mesela ben kendi uygulamasında olmayan İZSU faturası ödeyeceğim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oldu mu
Migros yemek güven damgası yok diye sipariş verdirmiyor, freezone kampanyası da kullanılamıyor maalesef, hesap doğrulama harici bir çözümü var mı?
internetten masterpass’e giriş yaptım, tıkla gelsin kart bilgileri yazdığım yerde masterpass bağla diyor evet dedim ve kart bilgileri girdim hata vermedi
dostlar iyi akşamlar, başka bir forumda şu 3500tlye varan yüzde 10 iade kampanyasını kullanan birisi sayesinde haberim oldu kampanyadan. O arkadaş telefon aldığını ve kampanya sayesinde 2500 tlye yakın iade geleceğini yazmıştı ama kampanyanın şartlarına baktığımda sanki tek seferde en fazla 200tl iade yatıyor gibi anladım. 20 bin tl üzeri alışveriş yapsam 2bin iade geliyor mu yoksa sadece 200 tl mi iade gelir? teşekkürler şimdiden.
-
Cevabını yazmışsınız aslında 😉 bir işlemde tek seferde max 200 TL verir 20k lık alışverişe 2k değil 200 TL verir maxquote:
Orijinalden alıntı: dfghjkl34dostlar iyi akşamlar, başka bir forumda şu 3500tlye varan yüzde 10 iade kampanyasını kullanan birisi sayesinde haberim oldu kampanyadan. O arkadaş telefon aldığını ve kampanya sayesinde 2500 tlye yakın iade geleceğini yazmıştı ama kampanyanın şartlarına baktığımda sanki tek seferde en fazla 200tl iade yatıyor gibi anladım. 20 bin tl üzeri alışveriş yapsam 2bin iade geliyor mu yoksa sadece 200 tl mi iade gelir? teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek seferde maks. 200 tl kazanabilirsiniz. 2000 tl'lik alışverişte 200 tl iade gelir. 2000 tl üzeri alışveriş yaparsan da 200 tl gelir.
-
teşekkürler, ben de böyle görünce 200 tl olarak algıladım ama bir katakullisi falan mı var acaba da 2bin tl iade bekliyor o arkadaş diye düşünmüştüm :D
-
keşke
-
Dün tami çökmüştü bugünde bu çöktü herhalde. hiçbir işlem yapamıyorum
-
Eft nasıl yapıcaz bakiye yükleme için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X