Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Birkanbey , V_001 , ozalylmaz , himai Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.184
Cevap
292
Favori
587.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben hesap doğrulama yapmaya çalıştım, kaç kez sonuna kadar geldim, hep hata veriyor. kimlik okutma, nfc ile telefona yaklaştırma yüz resmini çekme. Bir türlü başaramadım.

• erdemirci kullanıcısına yanıt
    genelde gün ışığını istiyor buna dikkat edin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vpay a world sanal kart ile yüklemede masraf almıyor. Bunun dışında masraf alınmayan kart var mı arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdemirci kullanıcısına yanıt

iphone varsa onla deneyin

• Arkadaşlar kombi arızalandı da 12.000 ödemem var, adam telefonda mail order yaparız dedi de şimdi sorum şu bunu bilgisayardan mı yapıyorlar? Yani ben dükkana uğrasam 2000 şeklinde 6 adet poz cihazından Vodafone pay ile ödesem olur mu? Pos cihazı var mı acaba yoksa bilgisayardan mı yapıyorlar mail order'ı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 27 Nisan 2025; 21:51:1 >
  • tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Arka arkaya aynı iş yerinden yapmak pek doğru olmaz, hesabınız kapatılabilir. Belki 2 kez denenebilir. Diğer sorunuz için de, evet bilgisayardan kart bilgilerinizi girerek işlemi gerçekleştiriyorlarmış. Veya esnaf izin verirse birkaç gün boyunca farklı tutarlarda da çektirebilirsiniz

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt

Kapatıyolar yapma

• Teşekkürler hocam o zaman sadece 2000 ödeyim tek seferde.

@export20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutkulu420 -- 27 Nisan 2025; 23:5:5 >
  • A101'den yada belli bir yerden alışveriş yapmaya kalktığınızda "üzgünüz işleminizi yapamıyoruz" uyarısı çıkıyor mu?

Benim 2 haftadır felan sadece A101 de QR ile ödeme yaptırmıyor.

Ayrıca 3 hafta önce A101 den alışveriş yaptıktan 5 dak. sonra meşhur hesabınız askıya alınmıştır uyarısı gelip kartım kapatılmıştı. Zor bela açtırdım.

Tüm bunların ışığında bazı yerlerden alışveriş yapınca sistem bloklama yapıyor sanki, dikkat edin.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt

Geçen hafta a101 den sorunsuz bir şekilde alışveriş yaptım

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    A101'de sürekli kullanıyorum hiç sorun çıkmadı. Migros'ta kart çalışmıyor ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sanal kartım var da gratis mağazasında qr ile ödeme yapabilir miyim acaba iade almak için ve biletinial uygılaması 250 ye 250 iade veriyormuş alan oldu mu hiç her ay tamamını kullanıyor musunuz kampanyaların boşa gitmesin diye

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuna NFC desteği ekleseler yok POS QR okumadı yok çift çekti kasayı kilitliyor gibi sorunlar kalmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VodafonePay Sanal kartımdaki bakiyeyi banka hesabıma nasıl aktarabilirim ? bir yolu var mı?

• realacc kullanıcısına yanıt

direkt bankaya cekmek yok ama istersen atm den QR ile çekebilirsin. içerdeki paranı 50 tl ve katları olsun kamu bankalarına git QR ile ücretsiz çekebilirsin

• %10 cashback Mayıs da da devam eder mi ki dostlar ?

Baya faydalandım kampanyadan.

13.794,19 TL harcamışım 1420,64 iade gelmiş. 2 tane mükerrer cachback gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 28 Nisan 2025; 12:17:11 >
  • elektrik faturasını ödeyeyim dedim, Aydem websitesinde bu kartla ödeme desteklenmiyor diye hata verdi. para sanal kartta kaldı. :(

• realacc kullanıcısına yanıt

aynı olay benim de başıma geldi hocam. QR ile Ziraat ATM'den çektim parayı. (Ücretsiz)

EDİT : Para 50 ve katları olsun. Değil ise tamamlayın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 28 Nisan 2025; 12:20:6 >
  • ozalylmaz O kullanıcısına yanıt

Hangi menüden girip işlem yapacağız hocam? Uygulama içinde QR ile para çek mi diyoruz direkt devlet bankalarındaki atm'de?

• Arkadaşlar birden fazla kart ekleme oluyor galiba hesaba? Alışveriş yaparken Vodafone pay kartın birini de eşime vermek istiyorum da. Böyle olursa iyi olur gerçekten. Ona hesap açmak yerine.

• 
Sayfa: önceki 352353354355356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.