< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (355. sayfa)

-
-
Geçen hafta qr ile poslardan sorunsuz alışveriş yaptım bu hafta hep hata veriyor hesabınızı onaylayın diye sms geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekranın en altında ortada karekod ikonu var , ona tıklayınca zaten 2 seçenek cıkıyor QR ile öde, QR ile para çekme diye. para çekmeye bas herhangi bir kamu bankasıın atm sine git ;QR okut zaten çekiyor, bununla birlikte birden fazla fiziksel kart ekleyebilirsin harcama yaptığında iade alabilirsin mantıklı, eşinin kartına yeterli parayı aktarırsan sorun olmaz.
-
Çok teşekkürler, açıklamalar için Allah razı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Perdigital cashbacki yerine yuzde 10 verdi ne yapmam lazim
vpay fiziksel kartı alıp uygulamaya eklemiştim bugün A 101’de sanal karttan fiziksel karta bakiye aktarıp ilk defa denedim ilk temassız da hata verdi ikinciye şifreyle de hata verdi neden olur acaba
Denediğim şifre değiştirmiş olduğum kendi şifremdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Önce onların verdiği şifreyle işlem yapın, ikinci isleminizde sizin atadiginiz şifre aktif olacak
tamamdır hocam
peki temassızda hata vermesinin sebebi o anki iletişim hatası mı yoksa ilk kullanım fiziksel mi olmalı
Bilemiyorum ama ilk kullanım şifreli istiyor olabilir
-
Gratiste qr kod ile ödemeye çalıştım ama hata verdi sürekli neden kaynaklanıyor acaba bilen var mı
Bu arada fiziksel kartım yok sanal kart olarak kullanıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetow123 -- 28 Nisan 2025; 18:48:56 >
İade de süreç nasıl işliyor ?
MH ile görüştüm satın aldığınız ye para iadesi yapınca size verilen %10 iade tutarı , iade edilen toplam tutardan kesilerek hesabınıza gelir dedi.
Yani ; 2.000 için 200 TL iade aldıysak hesabınıza 1.800 gelir dedi.
Fakat tam emin değildi sanki. Ben yine sizlere de danışmak istedim.
Şimdiden geri dönüş için teşekkürler.
-
Tüm kartları silip tekrar deneyin.
World banka kartının sanali olabilir mi sizin ki? Kk.nin sanalinda bende alıyor.
Sildim tüm kartları,şimdi kart da eklenmiyor.Banladı mı nedir
Onaysız hesaplarda alışveriş yapılmaz mı oldu? Hem netten hem fiziksel karttan alışveriş yapamadım bugün. " Sayın ..., yasal düzenlemeler gereği güven damgası olmayan online mağazalardan alışveriş yapmaya devam etmek için Vodafone Pay hesabınızı doğrulamanız gerekmektedir. Vodafone Pay hesabınızı doğrulayarak, alışverişinize kaldığınız yerden devam edebilirsiniz." Mesajı geliyor
Tıkla gelsinden sıparıs veremedım, hesabı doğruladıktan sonra ödemeyi kabul etti
Banlayınca mesaj geliyor. Ben tüm kartları silerek sorunu çözmüştüm. Sizinki başka bir sorun anlaşılan
Şu an ki yükletmeme anlık sorun gibi çünkü hesap onaylı. Biraz bekleyelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X