< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (353. sayfa)

-
-
Fiziki karta da iade geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vpay uygulama içerisinden elektrik faturası ödedim iade gelmedi :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
QR hatalarını bende de vermeye başladı. Geçen 1000 TL lik alışverişin de hata verdi güzelim cashback kaçmıştı.
Sizin mesajinizi gördükten sonra hb den visa fiziki kart aldım. Vodafone mağaza ve Teknosa yok demisti.
Vpay fiziki kartını, vpay sanal kart ile almak garip oldu :)
18tl ye gelmiş olacak 😁
Bugujn banada QR hatasi verdi. İşleminizi şuan gerceklestiremiyoruz dedi.uygulsmayi kapatıp açtım denedim gene hata verdi. Sonra QR süresi doldu. Kadın tekrar QR üretti gene okuttup bu sefer oldu. Edindiğim bir tecrübeyi soyliyım yapı kredi QR istemeyin onda sorun oluyor. Kasada soruyorlar ya hangi banka diye. İş Bankası deyin hiçbir hata vermiyor. Yapı kredi QR sürekli hata veriyor. Dediğimi yapin hiçbir zaman QR ödeme hatası olmadığınızı goreceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kereye mahsus diye açıklamada yazıyor diye hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
gratis internet alışverişi yapsam kozmetik 100 tl gelir mi? tecrübe eden var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser_kan55 -- 26 Nisan 2025; 22:33:50 > -
Gratis Watsons oluyor
Tespitin doğru, ykb QR sorunlu, şok markette kasa kitliyor
Bugün aynı olay Migrosta oldu. 1 kere Qr okuttum. Hata verdi. Tekrar okuttuk. Geçti. Şimdi baktım. 2 kere çekmiş gözüküyor hesaptan para.
arkadaşlar tıkla gelsin 150/150 için cüzdana yüklerken hata veriyor bunun çözümü neydi yapanlar vardı
katinizi kaydedin masterpasa sonra ödemede seçin bunkadar
deneyeceğim
pazArama da kullanılmıyor nedense hata veriyor
Hesabınız doğrulanmış mı?
evet aynen
Doğrulanmamışsa bazı yerlerde hata veriyor onu diyecektim bkz: Carrefour online
Doğrulanmışsa diyecek bir şeyim yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 27 Nisan 2025; 17:21:27 >
Onaysız hesapla dün Migros'tan ve D&R'dan alışveriş yapamadım.
hayırlı olsun hocam kartınız.
Bu arada kartım geldişifrem sms ile geldi,ben de değiştirmiştim ama şifre çalışmadı.3 kez yanlış girince kısıtlandı falan.
Müş hiz aradım bazıları deneyimsiz oluyor da en son şöyle yaptık,kart detaylarına tıklayınca şifremi bilmeme rağmen
şifremi hatırlamıyorum dedim ve yeni ir sms geldi hocam.Bana gelen sms'teki şifreyi kullanınca oldu,bugün kullandım
kartı taktım.Daha sonra da temassız ödedim.Karekoddan kolay oluyor tabii.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X