Şimdi Ara

Vodafone PİŞMANLIKTIR! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: WmGMD

quote:

Orijinalden alıntı: donanim1

quote:

Babam vefat ettiği için üstüme almaya çalıştım. Verasetname bir sürü belge felan önce belgeler kayboldu . Sonra tekrar yolladim . Bu sefer sadece fax olan diyen vodafone mail kabul etti . Her neyse yolladık teyit ettim belgelerin ulaştığını 1 hafta sonra arıyorum belge bulamıyor daha sonra 14 unde nakil için form gönderdim . Bekliyorum 26 sında aradım talebimi 26 sında işleme aldılar 1 aydır internet felan yok. Kesinlikle tavsiye etmiyorum .

Öncelikle başınsağolsun. Umarım sorunun çözüme kavuşmuştur, bende şu sözleşmeden misliyle para ödemeden kurtulsam çok sevinicem. Benim için vodafone bitmiştir.

Yok hocam saha neler geldi başıma adresim istanbul da çıktı müşteri hizmetleri bana bağırıp yuzume kapadı daha neler neler yarın gelmezse kapatririp belirtilen bedeli ödemeden her kanaldan şikayet edip birde sosyal mecralar da rezalet konusunu açıcam detayları ile birlikte .

aç bende varım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Babam vefat ettiği için üstüme almaya çalıştım. Verasetname bir sürü belge felan önce belgeler kayboldu . Sonra tekrar yolladim . Bu sefer sadece fax olan diyen vodafone mail kabul etti . Her neyse yolladık teyit ettim belgelerin ulaştığını 1 hafta sonra arıyorum belge bulamıyor daha sonra 14 unde nakil için form gönderdim . Bekliyorum 26 sında aradım talebimi 26 sında işleme aldılar 1 aydır internet felan yok. Kesinlikle tavsiye etmiyorum .

Öncelikle başınsağolsun. Umarım sorunun çözüme kavuşmuştur, bende şu sözleşmeden misliyle para ödemeden kurtulsam çok sevinicem. Benim için vodafone bitmiştir.

Yok hocam saha neler geldi başıma adresim istanbul da çıktı müşteri hizmetleri bana bağırıp yuzume kapadı daha neler neler yarın gelmezse kapatririp belirtilen bedeli ödemeden her kanaldan şikayet edip birde sosyal mecralar da rezalet konusunu açıcam detayları ile birlikte .

aç bende varım

Yarın son günleri gelmez iseler açıyorum hocam bugünde gelmediler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aç bende varım

Yarın son günleri gelmez iseler açıyorum hocam bugünde gelmediler .

tamam buradan takibini yapıcam

• Bende vodafone kullaniyordum adsl gelip kurdular sorunsuzdu taşındım sonra başka bir semte altyapı yokmuş vs vs en merkez semtte altyapi yok nerde köşe bucak orda var ama modem parasi vermediğim halde modemi kimse almaya gelmedi ttnette yeni modem takti(parasinida takti ) öyle modem yatiyor evde

• 8 aydır Vodafone Net'ten kullandığım VDSL bağlantım 5 Mayıs'ta ansızın ortadan kayboldu. Evet, evet ortadan kayboldu! Modemime girdiğim kullanıcı adı şifrem doğru olmasına rağmen sanki yanlışmışçasına 10.56.X.X şeklinde geçersiz IP adresi atanıyor. Defalarca müşteri hizmetlerini aradım, kayıt açıldı; defalarca kullanıcı adı-şifre kontrolü yapıldı. Her defasında anlamsızca modemime zorla reset attırıldı, yeniden kurulum yapıldı. BTK, Şikayetvar, Jetfatura üzerinden yapmış olduğum şikayetlere de dönüş olmadı.

İşin komik yanı internete sadece 02.00-08.00 saatleri arası çıkabiliyorum. Zannedersem yeni AKN uygulamasını ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Saati gelince modeme atanan IP düşerek tekrar saçma sapan IP adresi veriliyor.

Şuanda dara kara maddi zarar görmeden taahhütümü nasıl iptal edeceğimi düşünüyorum. Gerekirse yargı yoluna da başvuracağım. Siz siz olun bulaşmayın bu adamlara. Kafayı yemeniz işten bile değil. Tam olarak kanserlik firma!

• 6 ayım kaldı..

sonra birdaha asla..
  • 25 nisanda nakil olan internetim 6 mayisa kadar hic yoktu. 6 mayista ekip geldi bi sekilde baglanti yaptı. Ancak 6 mayistan beri internet hiz testi verilerjm 130 ping, 0.87-1.2 mbit arasi download hizi, 0.01 upload hizi ...

25 mayisa kadar çözüm getiremedikleri taktirde mucbir sebeb maddesini kullanarak karsliksiz cayma hakkimi kullanicam.

Bunlar musteri hizmetleri ayri dert firmaları ayri dert, tt ayri dert

Normalde altyapim 17 mbit destekliyo ve saha dolabina​ uzaklıgim 117 metre (vdsl 79 mbit destekliyor) ancak 6 mayis günü portum degistiriliyor ve 1 mbit hizi dahi verimli kullanamayacağım bir internete sahip oluyorum, mhyi hergun arayarak problemi bildiriyorum bunlar tt ekiplerine durumu bildiriyo bu tt ekipleride problem yok ic tesisata baksinlar diyo ( tesisatim 3 kez degisti ve problem olmadigi hakkinda rapor tuttular) kac zaman oldu hala çeşit çeşit bahaneler uydurup oyalıyolar insallah tamir edemezlerde , cayma hakkimi kullanip baska bir firmaya geçebilirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.