Şimdi Ara

VODAFONE RED 10 TARİFESİ 49 TL(10GB INT,2000DK HY,1000 SMS) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
6
Favori
74.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carlitoss

1 ay kadar önce araştırmadan red 5 e geçtim 49 tl taahütlü. Red 10 A çevirebilir miyiz aynı fiyattan.??

Bir de red 10 da ücretsiz hava limanı lounge kampanyası var mı?

müşteri hizmetlerini arayarak değişim yaptira bilirsin eger olmazsa hayır taahut bozulur derlerse yanı cayma bedelı gibi birşey söylerlerse bana tekrardan dönüş yapın yardımcı olurum

long hizmet devam ediyor Red tarifelerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: Vodafone Red Dragon

meraba şuanda yeni red 10 tarifesini 49 tl den alabilirsiniz 45 tl den yapamazsınız gecen ay sondu ve bitti şuanda 49 tl den yardimci olurum eger düsünürseniz

Ben 2 gün önce 45 tl'ye yaptırdım.

mevcut vodafon lumusunuz yoksa geçiş işlemimi yaptırdınız.. gerci her ikiside olsa 45 tl yapamazlar ay başında kaldirildi yaptık diyen kişi yalan söyler ay sonu faturanıza dikkat edin derim

• msj lari ancak aksam görebiliyorum bu saatlerde gündüz whatsupp tan yardımcı olurum özelden numarami isteyebilirsiniz yardımcı olurum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

meraba şuanda yeni red 10 tarifesini 49 tl den alabilirsiniz 45 tl den yapamazsınız gecen ay sondu ve bitti şuanda 49 tl den yardimci olurum eger düsünürseniz

Ben 2 gün önce 45 tl'ye yaptırdım.

mevcut vodafon lumusunuz yoksa geçiş işlemimi yaptırdınız.. gerci her ikiside olsa 45 tl yapamazlar ay başında kaldirildi yaptık diyen kişi yalan söyler ay sonu faturanıza dikkat edin derim

türk telekomdan geçiş yaptım. müşteri hizmetleriyle çok kez konuştum hepsi 45 tl dedi.

kurye ile sim kartımı yolladılar kullanıyorum

• tekrar söylüyorum ben saha ekibiyim genel merkezde çalışıyorum ev ve iş yerlerine ziyarete gidiyorum ama gene söyledigim gibi suanda bu tarife 45 tl degil 49 tl vergilerle 52 yapicaktir size gelen fatura ay başında deseydın evet 45 tl idi ama suanda degil

• Vodafone Red Dragon V kullanıcısına yanıt
    Türk Tlekom kullanıyorum 09.06.2017 de bitecek taahüüt. Bu tarihe kadar kampanya devam eder mi ?
  • Vodafone Red Dragon V kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılma olmasın RED 10 da lounge kampanyası Yok.Spotify Yok, Digitürk Play Yok bunların hepsi artık sadece Red 15 ve Red 20 paketlerinde var. Bayiler ve Tempo iletişim bu konuda yanıltıcı bilgi veriyor dikkat etmek lazım.
  • Yeni red 10 da mevcut long hizmeti kaldirilmiştir spotify yok hiç bir red tarifesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vodafone Red Dragon -- 26 Nisan 2017; 21:37:53 >
  • quote:

Yeni red 10 da mevcut long hizmeti kaldirilmiştir spotify yok hiç bir red tarifesinde

red 15 e geçsel gelecek sene digitürk play alabilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: freeheart44

quote:

Yeni red 10 da mevcut long hizmeti kaldirilmiştir spotify yok hiç bir red tarifesinde

istedigin zaman geçiş işlemi yapabilirsin hattın red 15 oldugundan itibaren digitürk play 12+12 olarak sözlesme yapilir yani ilk yil memnun kaldin bir dahaki yil bile kullanirsin detayli bilgi almak istersen özelden yazabilirsin

• alper_love kullanıcısına yanıt
    Merhabalar dilerseniz size geçiş konusunda yardımcı olabilirim özelden numaranızı yazın arayalım bilgilendirelim sizi
  • quote:

quote:

quote:

istedigin zaman geçiş işlemi yapabilirsin hattın red 15 oldugundan itibaren digitürk play 12+12 olarak sözlesme yapilir yani ilk yil memnun kaldin bir dahaki yil bile kullanirsin detayli bilgi almak istersen özelden yazabilirsin

Hocam ben red L tarifesindeydim taahutsuz bitti sonra kamu 5gb tarifesine geçtim taahutsuz olarak 3 aydır bu tarifedeyim dün aradılar beni red 10 tarifesine vergiler dahil 45 tl ye gecisinizi sağlayalım dediler detaylari konuştuk vergiler dahil mi dedim hersey dahil 45 tl zaten ekstra fiyat cikarsa çağrı kaydı var. Sizde diyorsunuz imkansız kandirdilar mi diyorsunuz aceba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_ansen -- 28 Nisan 2017; 15:48:23 >

• quote:

quote:

quote:

VODAFONE  RED 10 TARİFESİ 49 TL(10GB INT,2000DK HY,1000 SMS)

burda öyle demiyor

2017 2018 kullanılmaz diyor

• Vodafone kullanıyodum, bu ay hattımı Turktelekom İnterneti Bol (10gb) tarifesine taşıdım.

Şu an pişmanım, çünkü interneti şehir dışında çekmiyo. Vodafone kapsama alanı daha genişti.

Acaba, hattımı Vodafone, bu tarifeye tekrar taşıyabilir miyim? Yoksa 3 ay beklemek zorunda mıyım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aguney -- 28 Nisan 2017; 20:23:9 >
  • Taşımak için araya bilirsin kardesim özelden yaz anlatiyim durumunu

• Vodafone Red 10gb 49TL peki katıldıktan sonra bir yakınımızı eklediğimizde %35 indirim alabiliyor muyuz eklenen kişiye? Sitede Vodafone Red aile indirimi yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mthan

Vodafone Red 10gb 49TL peki katıldıktan sonra bir yakınımızı eklediğimizde %35 indirim alabiliyor muyuz eklenen kişiye? Sitede Vodafone Red aile indirimi yazıyor.

zaten aile indirimi adi altinda 49 tl olarak aliyorsun ekstra birisini bulmana gerek yok

• red 15 tarifesi ne kadar acaba bilen var mı?red 10 a ben 45 ödüyorum netten baktım red 15 89 gibi bir fiyatı var arada bu kadar uçurum olması normal mi?
  • Red 10 45 tl dediler bugün aradılar. Bende geçiş yaptım umarım sıkıntı olmaz.

• Hocam Red 10 tarifesinin fiyatı şu an 69 tl olarak gözüküyor. 45 tl kişiye özel bir fırsat gibi mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.