Şimdi Ara

VODAFONE RED 10 TARİFESİ 49 TL(10GB INT,2000DK HY,1000 SMS) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
6
Favori
74.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alper_love

Birde aordunuzmu hocam taahhut olayi 12 aymi yoksa 12+12 mi

12+12
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orijinalden alıntı: mirza22

Spotify premium varmı yokmu şuan bu paketde? red15 ve red20 tarifelerinde sadece var diyen var. 31 martda kadar abone olanlarda olacaksa mantıklı.

Ben eski Red 10 üyesiydim, bugün aradılar hiç bir değişiklik olmadan 53,50 yerine 45 liraya geçmemi önerdiler. Taahhüdüm bu durumda 3 ay uzayacağı için kabul ettim. Spotifyı defalarca sordum bir değişiklik olmayacak denildi hatta netflix i yeniden 3 ay daha kullanabilcekmişim. Spotify iptal olcaksa geçmem...

az önce müşteri hizmetlerini aradım, maalesef yeni red 10 tarifesinde spotify premium kaldırılmış. sadece digitürk eğlence paketi varmış. iyice kısmışlar anlıcanız...

• Vadafone mi bir daha allah korusun bedava olsa kullanmam.. Türkcell gözünü sevim rahatlık ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotify kalktı mı hocam? beni de aradılar geçtik gb bazında avantajlı olduğu için ama bir çok avantaj red 15 ve 20 de var..
  • denizpiyadesi kullanıcısına yanıt
    Kaldırmışlar hocam

• hat açıldı şimdide 45 lira olan faturam 72 lira görülüyor müşteri hizmetleri bayi ye gidin diyor aradım kampanya girişiniz sonrada yapılacak dediler sizce dogrumu bu olay

red 10 tarifesi tekrar bayiye baskı yapmama gerek varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

hat açıldı şimdide 45 lira olan faturam 72 lira görülüyor müşteri hizmetleri bayi ye gidin diyor aradım kampanya girişiniz sonrada yapılacak dediler sizce dogrumu bu olay

red 10 tarifesi tekrar bayiye baskı yapmama gerek varmı

benımde oyle oldu 1 hafta içinde giriyorlar benım fatura 90 gorunuyordu 1 hafta içinde 45 e düşüyor
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    çok sagolun umarım 72 liracık öpmezlar bu ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

çok sagolun umarım 72 liracık öpmezlar bu ay

merak etmeyin sorun olmayacaktır
  • Ben de Red geçiş yapacaktım ama red tarıfelerde gun gectıkce kampanyaları bır ust tarıfeye tasıyorlar ?
    Kırmızı lale kart ıcın alacaktım ama iptal olmus o kampanya
    Digitürk play üyeliği devam edıyor mu barı alabılıyor muyuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Nisan 2017; 9:56:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Red 10 için Turkcell den geçiş yapmaya karar verdim ileride İKSV kampanyası başlarsa Red 15 tarifesine geçerim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

quote:

Spotify premium varmı yokmu şuan bu paketde? red15 ve red20 tarifelerinde sadece var diyen var. 31 martda kadar abone olanlarda olacaksa mantıklı.

Ben eski Red 10 üyesiydim, bugün aradılar hiç bir değişiklik olmadan 53,50 yerine 45 liraya geçmemi önerdiler. Taahhüdüm bu durumda 3 ay uzayacağı için kabul ettim. Spotifyı defalarca sordum bir değişiklik olmayacak denildi hatta netflix i yeniden 3 ay daha kullanabilcekmişim. Spotify iptal olcaksa geçmem...

az önce müşteri hizmetlerini aradım, maalesef yeni red 10 tarifesinde spotify premium kaldırılmış. sadece digitürk eğlence paketi varmış. iyice kısmışlar anlıcanız...

+ digitürk eğlence paketinede 1 haftadır aktif edemiyorum:) sürekli yeniden deneyin diyor. müşteri hizmetleri ilk kez benden sıfır aldı...ve bu servis konuların da baya bir sıkıntı var. vodafone forumda millet isyan etmiş... bu tarifeye geçen ve aktivasyonda sıkıntı olmadan kullanan varmı merak ediyorum?

• vodafone'a baya saydıran olmuş. 69 tl'ye red 10 almayı düşünüyorum. turkcell'de bu fiyata ne alabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

vodafone'a baya saydıran olmuş. 69 tl'ye red 10 almayı düşünüyorum. turkcell'de bu fiyata ne alabiliyoruz?

69 mü olmuş 45 tl idi 2 aydır zam mi gelmiş acaba bende turkcellden geçmiştim

• quote:

vodafone'a baya saydıran olmuş. 69 tl'ye red 10 almayı düşünüyorum. turkcell'de bu fiyata ne alabiliyoruz?

boşa 69 verme şuan 52+1,64tl vergi= 53,64tl ye veriyolar. ben 52tlden aldım. yapman gereken sadece şu:

http://www.ceptarifeleri.com/vodafone-red-pro-tarifeleri.html

sizi yönlendiriyolar zaten.
    boşa 69tl vermeyin. aile indirimi kendileri yapıyor...
  • Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Benim de 141 di 43 'e düştü hocam. Biraz beklemenizi tavsiye ederim. Belki şimdi düşmüştür bile.
  • quote:

quote:

boşa 69 verme şuan 52+1,64tl vergi= 53,64tl ye veriyolar. ben 52tlden aldım. yapman gereken sadece şu:

http://www.ceptarifeleri.com/vodafone-red-pro-tarifeleri.html

sizi yönlendiriyolar zaten.
    boşa 69tl vermeyin. aile indirimi kendileri yapıyor...

Yeni RED 10 PRO

12 gb paketini mi aldınız siz 52'ye

• 10 gb 2000 dk 1000 sms 45 tl ye anlaştık. kurye gelecekmiş
  • quote:

10 gb 2000 dk 1000 sms 45 tl ye anlaştık. kurye gelecekmiş

iyi fiyat. bnmde yeni red 10. vergilerle 53,64tl aylık.
  • BEnim hat red 10 a geçti 1 haftadır fakat internet sitesinde 72 tl yazıyor halbuki 45 tl olması lazım .

ayrıca internet çok yazıyor sanki avea da böyle bir sorun yoktu ama vodafone 10 gb ay sonunu çıkarmicak gibi

syg.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.