Şimdi Ara

VODAFONE RED 10 TARİFESİ 49 TL(10GB INT,2000DK HY,1000 SMS) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
6
Favori
74.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone kullanıcısıyım malum bu fiyat bizim için geçerli değil hattı taşıyıp geri dönsek geçerli olur mu ? Geçiş süresi ne kadar ?
    Bu arada Vodafone Red 15,Red L ve Red20 dışında spotify ı da kaldırmış bi çok avantaj sadece bu tarifelerde olması kötü olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaltun

quote:

Orijinalden alıntı: bugrayeyer

quote:

teşekkür ederim. maalesef bizim red 10 aile tarifesinde 3 ay netflix hediyesi yok.

Neden yok hocam bize :) kesin mi

Dün 3 aylık ücretsiz netflixin var diye mesaj geldi. ama vodafone a güvenemiyorum.yine 10 tl 1gb netflix paketi tanımlar diye aboneliği aktif etmedim.

VODAFONE  RED 10 TARİFESİ 49 TL(10GB INT,2000DK HY,1000 SMS)

ben yaptım bir sorun olmadı

• Kadirdalgic kullanıcısına yanıt
    Bende web üzerinden aktifleştirme linkine ulaştım.Şöyle bir ayrıntı var.3 ay ücretsiz üyelikten sonra üyelik iptal edilmediği sürece 27,99 tl olarak faturalandırılıyor.üyelik başladıktan sonra dikkat etmek gerekiyor.son ay iptal edilmezse fatura şoku yaşanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 27 Mart 2017; 9:59:55 >
  • quote:

Bende web üzerinden aktifleştirme linkine ulaştım.Şöyle bir ayrıntı var.3 ay ücretsiz üyelikten sonra üyelik iptal edilmediği sürece 27,99 tl olarak faturalandırılıyor.üyelik başladıktan sonra dikkat etmek gerekiyor.son ay iptal edilmezse fatura şoku yaşanabilir.

aynen okumuştum hatta ajandama kaydettım son hafta iptal edicem
  • Arkadaşlar az önce beni aradılar Vodafondan 10 gb internet 2000 dk her yöne 1000 sms vodafon icisınırsız konuşma 12 ay boyunca spotify premium ücretsiz netflix 3 ay ücretsiz 12 ay taahaddütlü 45 tl dendi kullanan arkadaşlar var mı öncelikle sormak istediklerim.

1.internet 100 kbs üzerinden mi değerlendiriliyor yada 10 gb size 1 ay yetiyor mu ben çok fazla internet kullanıyorum vidio falan çok izlerim instagramdan

2.Kullananların şikayetleri nelerdir yada memnunsanız ne gibi yönlerinden

3. İlk defa faturalı kullanıcam önerileriniz nelerdir bana paket aşımı yapmak istemem öğrenciyim altından kalkamaya bilirim.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler herkeze

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serolar98

Arkadaşlar az önce beni aradılar Vodafondan 10 gb internet 2000 dk her yöne 1000 sms vodafon icisınırsız konuşma 12 ay boyunca spotify premium ücretsiz netflix 3 ay ücretsiz 12 ay taahaddütlü 45 tl dendi kullanan arkadaşlar var mı öncelikle sormak istediklerim.

1.internet 100 kbs üzerinden mi değerlendiriliyor yada 10 gb size 1 ay yetiyor mu ben çok fazla internet kullanıyorum vidio falan çok izlerim instagramdan

2.Kullananların şikayetleri nelerdir yada memnunsanız ne gibi yönlerinden

3. İlk defa faturalı kullanıcam önerileriniz nelerdir bana paket aşımı yapmak istemem öğrenciyim altından kalkamaya bilirim.

Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler herkeze

spotify paketimden çıkacakmış mesaj attılar az önce büyük ihtimal sizden de kaldıracaklardır

bana 10 yetiyor tamamen size bağlı bir durum
    turkcellden sonra geçtim çekim kalitesi turkcellden kötü turktelekomdan iyi
    2000 dk bitirmezsiniz herhalde sms de yeter bence ınternet konusunda da arada bı yanımda uygulamasından kontrol edersiniz.

• Spotify yoksa gerek yok zaten paketi kullanmaya hiç bir esprisi kalmıyor başkada bir şey yok zaten spotify dan başka

• Hocam kullanmaya başladınız mı nasıl int hızı internet hızlı tükeniyormu son durum nedir ?
  • quote:

Hocam kullanmaya başladınız mı nasıl int hızı internet hızlı tükeniyormu son durum nedir ?

kime sordunuz?
    Size

• quote:

Size

vallaha net çok rahat yetiyor hız genel olarak 15 20 mb arası turkcellde 100 mb ıdı bu hız
    Bence 15 20 yeterli 10gb sonucda sinirsiz degil tukcell 100verse nolur ve turkcellde kotalarda cok dusuk yani pahali

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Bence 15 20 yeterli 10gb sonucda sinirsiz degil tukcell 100verse nolur ve turkcellde kotalarda cok dusuk yani pahali

turkcellde tamam hızlı cok guzel ama 70 tl oderken 6 gb nete 500 dk ya şimdi 45 oduyorum 10 gb net 2000 dk ya
  • Spotify kalkacakmış 31 martta doğrumu bu ? Red10 dan bana müşteri hizmetleri 31 martta kadr bu faturalı pakete sahip olanlar 1 yıl kullanıcak dedi bugun

2 yıldır Red L kullanıyorum ama 4.5G den sonra Vodafone un tadı kalmadı internet hızı 3G den bile düşük 10 Mbps yi zor görüyorum. Red 10 tarifesine geçeyim dedim spotify başta olmak üzere bi çok avantajı sadece Red 15 ve Red 20 ye taşımışlar diğer Red lerin pek avantajı kalmadı bence. 2 gün önce Turkcell e geçiş başvurusu yaptım 7gb+1000 dk+1000 SMS 45 tl ilk 4 ay +2gb hediye , ilk faturanında yarısını ödüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim merak ettiğim eski red 10 üyelerinin faturalarında indirim olacak mı? ne de olsa spotify, netflix, digitürk gibi avantajları var şeklinde karşılıklı sözleşme imzaladık. müşterinin uğradığı zararı bir şekilde karşılaması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxmania

benim merak ettiğim eski red 10 üyelerinin faturalarında indirim olacak mı? ne de olsa spotify, netflix, digitürk gibi avantajları var şeklinde karşılıklı sözleşme imzaladık. müşterinin uğradığı zararı bir şekilde karşılaması gerekir.

bana paketinizden çıkarıldı diye mesaj geldi
  • Değerli dostlar merhaba.

Bense 52'lik Red10 tarifesindeyim bana spotify mesajı gelmedi acaba devam edecek mi.?

Bir de galiba 45'lik Red10 tarifelerinde spotify kalkacak galiba.?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify premium varmı yokmu şuan bu paketde? red15 ve red20 tarifelerinde sadece var diyen var. 31 martda kadar abone olanlarda olacaksa mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirza22

Spotify premium varmı yokmu şuan bu paketde? red15 ve red20 tarifelerinde sadece var diyen var. 31 martda kadar abone olanlarda olacaksa mantıklı.

Ben eski Red 10 üyesiydim, bugün aradılar hiç bir değişiklik olmadan 53,50 yerine 45 liraya geçmemi önerdiler. Taahhüdüm bu durumda 3 ay uzayacağı için kabul ettim. Spotifyı defalarca sordum bir değişiklik olmayacak denildi hatta netflix i yeniden 3 ay daha kullanabilcekmişim. Spotify iptal olcaksa geçmem...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.