Şimdi Ara

VODAFONE RED 10 TARİFESİ 49 TL(10GB INT,2000DK HY,1000 SMS) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
6
Favori
74.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sabrina_

quote:

Orijinalden alıntı: achromatic

quote:

Özel mesaj gönderdim

Bende türk telekomdan vodafone geçmek istiyorum red 10 tarifesine geçeceğim ama buna ekstra olarak düşler kulübünde ki yüzde 43 engelli indiriminden faydalanmak istiyorum fakat iki vodafone bayisi yapamadı. bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

Malesef yapamazlar. Çünkü kampanya biraz eski olduğu için şuan çıkan Yeni Red kampanyalarını kapsamıyor.

Vodafone Düşler Kulübü Kampanyası ile Cep Avantaj Mini Super, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafonelularla, CepAvantaj Heryöne, Red Mini, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, Cep Avantaj 500, Cep Avantaj 1000, Cep Avantaj 1500, Red Classic, Red Classic Extra, Red Extra, Red Elite Extra, Red 2015, Red Small, Red Medium, Red Large, Red Elite, Kırmızı Akıl Küpü, Yeşil Akıl Küpü ve Mavi Akıl Küpü tarifelerindeki engelli abonelerimiz tarifelerinin KDV dahil aylık tarife ücreti üzerinden 60 ay boyunca %43 indirim kazanacaklardır.

Cevabınız için teşekkür ederim. Dün MH ile 1 saate yakın görüşme yaptım ve ana bayiye yönlendirdiler beni orada numara taşıma işlemi yapıldı, geçiş gerçekleşince bu indirimden faydalanabilecekmişim hem MH hemde bayide ki personel dediklerine göre.
    Çünkü MH lerini bayide ki personel ile konuşturdum oluru öyle aldım. Peki diyelim ki 4 gün sonra numaramı taşıdım ve bu kampanyadan yararlanamadım benim zararı kim karşılayacak mağdur duruma düşmek istemem çünkü epey konuştuk bunu MH ile de. Şİmdi sizin yazdıklarınıza göre böyle birşey olamayacakmış. O zaman ben boşuna mı numaramı taşımış olacağım :) cayma hakkım yok mu sonuçta benim hatam olmayacak tamamen mh ve vodafone personeli yönlendirmesi ile bu yola sürüklendim :)
    Tekrar teşekkür ederim.

• achromatic kullanıcısına yanıt
    1 yıl taahhüt yapacaklar 1. ay ve 12. ay çıkarsanız cayma bedeli ödemezsiniz. Sizin durumu dün yöneticime sordum, bugün resmi tatil yarın ise ofis kapalı olduğu için "pazartesi bakalım bir şeyler yapabilir miyiz" diye cevabı almıştım. Taşıma işlemi başlatıldığına göre Vodafone Yanımda ve Avantaj Cepte uygulamalarını kurmayı unutmayın. Red'e özel tüm avantajları uygulamada görebiliyorsunuz. Umarım sorunla karşılaşmadan güle güle kullanırsınız.
  • quote:

1 yıl taahhüt yapacaklar 1. ay ve 12. ay çıkarsanız cayma bedeli ödemezsiniz. Sizin durumu dün yöneticime sordum, bugün resmi tatil yarın ise ofis kapalı olduğu için "pazartesi bakalım bir şeyler yapabilir miyiz" diye cevabı almıştım. Taşıma işlemi başlatıldığına göre Vodafone Yanımda ve Avantaj Cepte uygulamalarını kurmayı unutmayın. Red'e özel tüm avantajları uygulamada görebiliyorsunuz. Umarım sorunla karşılaşmadan güle güle kullanırsınız.

Çok teşekkür ederim yardımınız için uygulamaları indireyim, geçiş süreci sonrası bilgilendirme yaparım olumlu veya olumsuz bakalım nasıl olacak

• turkcell'den bu tarifeye gecmem an itibariyla mumkun mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brdfckr53

turkcell'den bu tarifeye gecmem an itibariyla mumkun mu acaba?

evet devam ediyor geçişler 49 tl olması lazım
  • http://www.vodafoneredpro.com/ başvuru formunu doldurun kuryelerimiz gelsin ve kapınızda kampanyamızdan faydalanın.4

Online başvuru:
    http://vodafoneredpro.com/online-basvuru.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vodafoneredpro -- 18 Temmuz 2017; 16:6:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

www.vodafone.com.tr/Red/anasayfa.php

burada red 5 49lira gozukuyor :( ama bilmiyorum net olarak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kadirdalgic

quote:

www.vodafone.com.tr/Red/anasayfa.php

burada red 5 49lira gozukuyor :( ama bilmiyorum net olarak

az önce vodafone bayisinden baktım hala 49 red 10

• arkadaslar daha önce iphone 5 kullaniyodum ve simdi iphone 6s kullaniyorum daha önce 6-7 gb internet yeterken simdi red10 malesef yetmiyor hatta aylik 20 gb i bulabiliyor. Ayarlarina baktim ama düzelmedi arkada sanki halledemedigim biseyler var. Akliniza gelen cozum varsa lutfen yazin.
  • Bu sene de Digiturkplay taraftar paketi olur mu acaba?
  • Vodafone kullanan arkadaşım yok

10 gb internetli paket lazım kaça alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisst0n

Vodafone kullanan arkadaşım yok

10 gb internetli paket lazım kaça alabilirim ?

Şuan 49

• vodafoneredpro V kullanıcısına yanıt
    Bayiden alınmıyor mu bu tarife?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisst0n

Bayiden alınmıyor mu bu tarife?

ben bayiden yaptırdım
  • Turkcell'den geçenler internet hızından memnun mu ?

Numara değiştirerek geçebiliyor muyuz ? Şöyle 1903 lü bir numara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Turkcell'den geçenler internet hızından memnun mu ?

Numara değiştirerek geçebiliyor muyuz ? Şöyle 1903 lü bir numara..

Türkcell den geçtim hız kıyaslaması yapılamaz bence ama sonuçta ben turkcellde 4 gb kullanırken vodafone da 10 gb kullanıyorum o fiyata bu yüzden bence açığı kapatıyor vodafone

• Selam beyler vodafone red yararlandigi aquente firsat kodu lazim quente degil aquente lutfen kod verirmisiniz .

Acil lazim yardim bekliyorum

Pm olut

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: achromatic

quote:

Özel mesaj gönderdim

Bende türk telekomdan vodafone geçmek istiyorum red 10 tarifesine geçeceğim ama buna ekstra olarak düşler kulübünde ki yüzde 43 engelli indiriminden faydalanmak istiyorum fakat iki vodafone bayisi yapamadı. bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz.

Malesef yapamazlar. Çünkü kampanya biraz eski olduğu için şuan çıkan Yeni Red kampanyalarını kapsamıyor.

Vodafone Düşler Kulübü Kampanyası ile Cep Avantaj Mini Super, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafonelularla, CepAvantaj Heryöne, Red Mini, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, Cep Avantaj 500, Cep Avantaj 1000, Cep Avantaj 1500, Red Classic, Red Classic Extra, Red Extra, Red Elite Extra, Red 2015, Red Small, Red Medium, Red Large, Red Elite, Kırmızı Akıl Küpü, Yeşil Akıl Küpü ve Mavi Akıl Küpü tarifelerindeki engelli abonelerimiz tarifelerinin KDV dahil aylık tarife ücreti üzerinden 60 ay boyunca %43 indirim kazanacaklardır.

Numara taşıma süreci dolduktan sonra vodafone bayisine gidip düşler kulübüne geçişimi gerçekleştirdim. hiç bir problem yaşamadım bu şekilde faydalanabildim.

• ben bu ayın ortasında bu tarifeye geçtim.

evimde sadece 3g çekiyor onun da hızı hergün test etmeme rağmen 4down/4up şeklinde, bazen elektrik kesiliyor civardaki herkeste baz istasyonuna yüklenince internet 0.3mbit e düşüyor hiçbirşey açılmıyor

bunun haricinde istanbulun bir çok noktasında hız testleri yaptım ve 20mbit üzerinde hız hiç göremedim turkcell kullandığım zamanlarda 110 mbitlerde olan hızı çok özlüyorum

lafı uzatmadan tavsiyem şudur ki internete güvenip sakın vodafıne kullanmayın yanarsınız.
  • MaedHrOS kullanıcısına yanıt
    Hocam bir yardımınıza ihtiyacım var. Bende bu taifeye geçtim ama vodafonedan bana hiç sms gelmiyor. Sebebide sanıyorum reklam filan diye engellediğim yüzlerce numara. Size vodafonedan gelen smslerin varsa numaralarını yazarmısınız.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.